- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
Yarin ercan beye sorarmisin gozyanlarini niye kesip dikmis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
M misch seni gorebilir miyim. Beni izler misinFarkedilmemesi bence daha iyi, kotu seyler hemen farkedilir, guzel seyler olmasi gerektigi gibidir, ev pis olsa, hemen ayyy ne pis derler ama ev mis gibi olsa , kimse ev ne temiz demez ki, cunku olmasi gerektigi gibidir, gozlerin duzeliyor bende farkettim. Senin gozyanlarinda dikis yoktu degil mi
Pukkapad cim sormaz miyim. Sabirsizlikla bekliyorum.Yarin ercan beye sorarmisin gozyanlarini niye kesip dikmis?
Mısch sanada gecmıs olsun senın fotolarını bende gôrebılırmıyımcanım bi kaç güne düzelir rahatlarsın inşallah.çok şişme olmadığını yazmış arkadaşlar..ağız içinde kesi var mıydı sende?saçlı deride kaç kesi var sayabiliyor musun..alnın da gerildi sanırım ne güzel..
B black tulips canim cok sukur. Darisi basina guzelim. Makyaj yapip ortalikta salinarak yurumek istiyorum:)
SAgol tatlimm amin insallah cok kisa surede geliyo ogunler simdiden cok iyi gorunuyo makyajli mutlu resimlerini bekliyoruzB black tulips canim cok sukur. Darisi basina guzelim. Makyaj yapip ortalikta salinarak yurumek istiyorum:)
Pukkapad cim sormaz miyim. Sabirsizlikla bekliyorum.
MARCO izlemeye al caNim. Aslinda resimden anlasilmiyor ama. yinede fikir verir.Uygulama bende gorebilirmiyim resimleri? Gozyanlarini bende merak ettim ..
Olur black. Netede girme. Evin perdelerini kapa, yat tavanı seyret , kafayı ye. Hayret bişeysin. Ne dert sahibi olanlar var. Senin derdin milletinkinin yanında 0. Kolu bacağı olmuyo okuyorlar, resim yapıyolar, yüzüyorlar, hayata sarılıyorlar. Senin yüzünde önemli bişeyde yok. Düzelecek bişey. Boşuna kendini mahvediyorsunBugun yuzum yine fazla sis hatta bundan fazlasida oluyo biktim ya cok mutsuzum kizlar niye yasiyorumki ben mail gurubunda resim paylastim snde girersen bakarsin uygulama canim herseyden elimi ayagimi dahada cekesim var internete de girmiycem hic bu gidisle
Uygulama göz kenarın neden kesildi?MARCO izlemeye al caNim. Aslinda resimden anlasilmiyor ama. yinede fikir verir.
Bu arada çok iyiye gidiyor yüzün. Hızla. Sonuç harika olacakMARCO izlemeye al caNim. Aslinda resimden anlasilmiyor ama. yinede fikir verir.
Midch reimlerine baktım. Çok çok iyiye gidiş var. 3 ay bitiminde gerçekten güzel olacaksın. Tazelenme ve aydınlanma var. Gergin cildin. Gözlerde düzeliyor. Maşaallahah ben de oyle..aylardır makyaj yapmıyorum..:)
takip ediyorum seni..gorebilirsin fotoları..ameliyattan önce ve sonrasının epey fotosu var..
gözlerde cok sorunum vardı ..epey canımı sıktı moralimi bozud.hala da düzelmiş değil tam..
MARCO izlemeye al caNim. Aslinda resimden anlasilmiyor ama. yinede fikir verir.
MARCO dener misin[/QUO
Kafanda sargi olan resim ki sanirim ilk gun ,saglam sismis ama diger iki resim gercekten sislik cok inmis alin germede yapildimi sana mish ile karsilastirinca senin sislik olukca az..Bugun sargilarin cikacak daha iyi belli olur hersey yeni resim eklersen sargilar cikinca birde amleiyattan onceki resimlerini daha iyi degelendirebliriz Ercan beyin hastalari zaten cok erken topaliyor cokkk memnun ol insallah bizede cesaret ver.svg