Canim keske getirtebilsem, usa dan buraya kargo cok gec geliyor, yani o tarihe dek ben istanbulda olacagimyani gelisime dek yetismiyor ( maalesef gec kaldik,kusura bakma arkadasim .ben de kendime de getirtemedim maalesef.
Canim benim keske daha once arastirsaymisiz , ben sadece ameliyat sonuclarina odaklanmistim, vitaminler aklima gelmemisti.Pukkapad dusunmem yeter canim.
Canim benim keske daha once arastirsaymisiz , ben sadece ameliyat sonuclarina odaklanmistim, vitaminler aklima gelmemisti.
Yok diklestirme artik kucuk protez ve lipo revize@serapar endeskopik orta yuz ameliyayi mi canim
Burada o vitamine ameliyattan o gun once baslatiyorlar ,her ulkede farkli tabii, insallah cok fydasini gorursun,insallah hemen iyilesirsin,daha kahve icecegiz:))))Pukkapad cok haklisin. Ercan bey pazartesi gunu senin dedigin vitaminw baslaticak. Dikisleri almayi bekliyorum dedi. Ayrica kendi formulu olan cilt duzenleyici serumlar vericegini soyledi.
C ChAneL81 im 2. Gun gozlerim en cok sisti ama hic kapanmadi. Su anda da sis ama daha cok yeni. Pazartesi dikisler alinacak. Sanirim o zaman rahatlarim. Morarma cok olmadi. Yuzumun cene kismi haric bandajli.Peki bende goz kapagi dusunuyorum da haziranda korkuyorum acab kac gun sonra gOzlerimi acabiliyorum ve cok mu morarip sisiyor?
@pukkap elbwtte:)Burada o vitamine ameliyattan o gun once baslatiyorlar ,her ulkede farkli tabii, insallah cok fydasini gorursun,insallah hemen iyilesirsin,daha kahve icecegiz:))))
Anladim canim yani artik gozluk kullanirim disarda o halimle millet bakip durur diye
Yine nekadar ilgilisin canim benim herkese iyilik melegi gibi kosuyosunCanim benim keske daha once arastirsaymisiz , ben sadece ameliyat sonuclarina odaklanmistim, vitaminler aklima gelmemisti.
Pukapad sana yazdim canim iyilik melegim benim uygulama canim seninle alakali bir yorum yapmamistim ercan beyeydi kizginligim seni tanimiyorum bile sakin yanlis anlama lutfenUygulama bana cevap vermiyosun alindun galiba
Yine nekadar ilgilisin canim benim herkese iyilik melegi gibi kosuyosun
B black tulips olur mu alinmadim canim. atlamisim lutfen kusura bakma:) sen nasilsinUygulama bana cevap vermiyosun alindun galiba
Yine nekadar ilgilisin canim benim herkese iyilik melegi gibi kosuyosun
Sagol canim :)iyi gibiyim agrin sizin yktur umarim insallah bir an once gecsin agrilar sisler kurtulB black tulips olur mu alinmadim canim. atlamisim lutfen kusura bakma:) sen nasilsin
B black tulips insallah hepimiz kurtuluruz. Gozlerimi soylw rahat acabilsem. Neyse ki 3 gun sonra alinscak insallah.Sagol canim :)iyi gibiyim agrin sizin yktur umarim insallah bir an once gecsin agrilar sisler kurtul
B black tulips insallah tatlim. Sende sifa bulursun en kisa surede.Insallah canim biraz sabret cok iyi olucak butun acilarin gecicek cok mutlu olucaksin zaman cok cabuk geciyo iyikide oldun kurtuldun kafanda kuracagina cesaret gosterdin
Amin canimm cok sagol :)B black tulips insallah tatlim. Sende sifa bulursun en kisa surede.