Endoskopik yüz germe - Facelift

Canim benim keske daha once arastirsaymisiz , ben sadece ameliyat sonuclarina odaklanmistim, vitaminler aklima gelmemisti.
Pukkapad cok haklisin. Ercan bey pazartesi gunu senin dedigin vitaminw baslaticak. Dikisleri almayi bekliyorum dedi. Ayrica kendi formulu olan cilt duzenleyici serumlar vericegini soyledi.

Pukkapad cok haklisin. Ercan bey pazartesi gunu senin dedigin vitaminw baslaticak. Dikisleri almayi bekliyorum dedi. Ayrica kendi formulu olan cilt duzenleyici serumlar vericegini soyledi.
Burada o vitamine ameliyattan o gun once baslatiyorlar ,her ulkede farkli tabii, insallah cok fydasini gorursun,insallah hemen iyilesirsin,daha kahve icecegiz:))))

Peki bende goz kapagi dusunuyorum da haziranda korkuyorum acab kac gun sonra gOzlerimi acabiliyorum ve cok mu morarip sisiyor?
C ChAneL81 im 2. Gun gozlerim en cok sisti ama hic kapanmadi. Su anda da sis ama daha cok yeni. Pazartesi dikisler alinacak. Sanirim o zaman rahatlarim. Morarma cok olmadi. Yuzumun cene kismi haric bandajli.

C ChAneL81 im 2. Gun gozlerim en cok sisti ama hic kapanmadi. Su anda da sis ama daha cok yeni. Pazartesi dikisler alinacak. Sanirim o zaman rahatlarim. Morarma cok olmadi. Yuzumun cene kismi haric bandajli.
Anladim canim yani artik gozluk kullanirim disarda o halimle millet bakip durur diye o sislik kac gun kaliyor yani gectigi zaman bana bildirirmisin unutmazsan:) ben bes gun kalacagim insallah o zamana kadar da yeterli olur dikisler icin

P
Uygulama bana cevap vermiyosun alindun galiba

Yine nekadar ilgilisin canim benim herkese iyilik melegi gibi kosuyosun
Pukapad sana yazdim canim iyilik melegim benim uygulama canim seninle alakali bir yorum yapmamistim ercan beyeydi kizginligim seni tanimiyorum bile sakin yanlis anlama lutfen

Insallah canim biraz sabret cok iyi olucak butun acilarin gecicek cok mutlu olucaksin zaman cok cabuk geciyo iyikide oldun kurtuldun kafanda kuracagina cesaret gosterdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…