- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
Sagol canim benm senin enerjin bana geciyo okadar guzel guc ve moral vetiyodunki sanki simdi ameliyata gidebilicek kadar guclu hisediyorum kendimi kizlar simdi iyi yaziyorim ama sistem atiyo beni bazen cevap veremezsem kusira bakmayinblack ,cnm insanlaveriyosunki olmasın,kendisine normal gelen durumu normal kabul ediyor,empati yapmıyor...bana göre bu böyle bitti nokta deniliyor..yaaa bi dur düşün bakalım ..yaaa karşındaki için bu durum normal değilse,ona göre bir çözüm düşünülse..sen rahatsız olmuyorsan ,karşındaki de rahatsız olmayacak mı ...senin durumun da aynen budur black cim...ama sen bunu taaaa başında fark ettin yılmadın araştırdın...durumunu kabullenmedin...ve inan meleklerin de sana yardımcı oldu ve olacak en iyi çözüm gelecek sana..ki bu konuda kimdi Mehmet dr miydi adını unuttum ama seni anladı ve sana çözüm bulacağını söyledi yaa..bir an önce ruhunu hazırla ve kurtul bu durumundan cnm ..şu mutsuzluk halinle tek bir gün bile yaşaman normal değil.
misch,bizim için yeni grup oluşturdu işi gücü bıraktı uğraştı kendisine cook teşekkürler..
yeni amel olan arkadaşlara gecmış olsun ve evet foto bekliyoz.eger gözü kapanmıyorsa ,hatırlatayım defalarca yazdım,benim de kapanmıyordu ,geçecek kapanacak.
canım moralini iyi tur. Allah çaresiz dert vermesin. Mutlaka çözüm bulunacak. Sen çok güzel bir kızsın. minnoşsun. bizim bıcırığımızsın. El birliğince araştırıp iyi bir doktor bulunacak. Sabret az daha. 2 yılın bitsin canım. dokular tam halini alsın.Sagol canim benm senin enerjin bana geciyo okadar guzel guc ve moral vetiyodunki sanki simdi ameliyata gidebilicek kadar guclu hisediyorum kendimi kizlar simdi iyi yaziyorim ama sistem atiyo beni bazen cevap veremezsem kusira bakmayin
Uygulama selam. İyi haberlerini alıyoruz. Daha da iyi olacaksın. Ağrıların nasıl? Şişler bugün arttı mı? doktor şişler için bir makinaya soktumu seni.B black tulips noldu ki. Kacirmis olabilirim. 2 kez mi ameliyat olucaksin
Ihtiyacim var canim yuzum gevsek ben oncrki halini biliyorum avurtlarim cokuiyi yuzum yukari dogruydu sahane yuzumu mahvettim boyle pskoloji bozan diktorlarla ugrasiyorum sisi gecmez diyo bide ben geciremem demiyoda ayrica hep soyluyorum aylardir agri cekiyorum dikislerde acik var budami onemsiz bunudami gereksiz buluyo ozaman hakinda hic Iyi seyler dusunemiycem iste
Sagol nazcim kader arkadslariyiz biz halimizi anliyoruz senin Icinde oyle canim en iyi doktoru bulucaz insallah hep birlikte kurtulucaz Allah dermansiz dert vermesin amin cozumu var cok sukur yalniz lildeniz canim genc kiz dedinya ona cok guldum tesekkur ederim :))))canım moralini iicini tur. Allah çaresiz dert vermesin. Mutlaka çözüm bulunacak. Sen çok güzel bir kızsın. minnoşsun. bizim bıcırığımızsın. El birliğince araştırıp iyi bir doktor bulunacak. Sabret az daha. 2 yılın bitsin canım. dokular tam halini alsın.
O arada bir kaç doktorla daha görüş. nihai kararı veririz hep birlikte canım
Sagol jelecec canim haksizliga tahamul edemiyorum galiba cok net olmayi seviyorum Insanlarda benim gibi olsun istiyorum acikca soyleseydi ercan beyi onceden cok seviyodum neyse hayirlisi olsuniçine sinen dr yi bulup olursun ainsakadaşım üzülme düzelir yapmak istememiştir çoğu doktorun var bu takıntısı başka dr nin mahvettiğini ellemek istemiyorlar,bozma moralini araştırıyorsun zaten çözümü varmış nasılsa dualarımız seninle
lildeniz doğru demiş. genç kız gibisin minnoşum.Sagol nazcim kader arkadslariyiz biz halimizi anliyoruz senin Icinde oyle canim en iyi doktoru bulucaz insallah hep birlikte kurtulucaz Allah dermansiz dert vermesin amin cozumu var cok sukur yalniz lildeniz canim genc kiz dedinya ona cok guldum tesekkur ederim :))))
Bebotocum tesekur ederimlildeniz doğru demiş. genç kız gibisin minnoşum.
bu arasda benim bir yanağımı diğerine göre en az 1 cm. fazla kaldıracak bir doktor bulmam lazım. Eşit kaldırısa bi halta yaramaz
Sagol canim benim ama ben inaniyorum ki hersey cok guzel olacak, agrin olmasi ara sira senin moralini bozuyor anliyorum. onemli olan hakkinda hayirli ve en dogru sonucun olmasi insallah.Pukapaddan Allah razi olsun gercekten o olmasaydi hic umudum yoktu halime uzuldu ercan beyin randevusundan sonra benim Ivin cok ugrasti mehmet mutaf gibi bir doktoru bulmama yardimci oldu insallah sende istedigin herseye kavusursun pukapad
Amin canim Insallah agri hep var gece gunduz sadece uyurken rahattim sislik yuzumu cok degistiriyo avurt kisminda oldugu icin zaten soldada var sadece sagdaki daha belirgin cok skldm ya ameliyat olmaktan bile vazgecesim varSagol canim benim ama ben inaniyorum ki hersey cok guzel olacak, agrin olmasi ara sira senin moralini bozuyor anliyorum. onemli olan hakkinda hayirli ve en dogru sonucun olmasi insallah.
Cok gecmis olsun endoskopik germe sanirim ablanizda Iki ay bu sure icin erken agir bir ameliyat umarim iyi olurablaiko teoman doğana yaptırdı bu ameliyatı.kızcağız çok kötü halde 2 ay geçmesine rağmen bir tuhaf şekil aldı yüzü.bizde bir şey dememeye çalışıyoruz .ama o kadar paraya (miktarı az çolk tahmin ediyosunuzdur )bu sonuç pes vallahiiii..
Bence git temmu da hallet su isi hatta gidip simdi halletAmin canim Insallah agri hep var gece gunduz sadece uyurken rahattim sislik yuzumu cok degistiriyo avurt kisminda oldugu icin zaten soldada var sadece sagdaki daha belirgin cok skldm ya ameliyat olmaktan bile vazgecesim var
Teoman bey den resim istemistim yollamamisti, iyi bir doktor diye duymustum, tabii her doktorun basarisiz ameliyatlari vardir, Teoman bey ile gorustu ablaniz, duzeltme yapilacak mi?ablam teoman doğana yaptırdı bu ameliyatı.kızcağız çok kötü halde 2 ay geçmesine rağmen bir tuhaf şekil aldı yüzü.bizde bir şey dememeye çalışıyoruz .ama o kadar paraya (miktarı az çolk tahmin ediyosunuzdur )bu sonuç pes vallahiiii..
Belkide duzelebilir okudugum kadariyla Iyi bir doktor iki ay daha yeni peganumda cok gec iylesmisti bu arada apusu kaldrmayi basardim umarim gitmez bidaha internet siteye girinceTeoman bey den resim istemistim yollamamisti, iyi bir doktor diye duymustum, tabii her doktorun basarisiz ameliyatlari vardir, Teoman bey ile gorustu ablaniz, duzeltme yapilacak mi?
ablam teoman doğana yaptırdı bu ameliyatı.kızcağız çok kötü halde 2 ay geçmesine rağmen bir tuhaf şekil aldı yüzü.bizde bir şey dememeye çalışıyoruz .ama o kadar paraya (miktarı az çolk tahmin ediyosunuzdur )bu sonuç pes vallahiiii..