Endoskopik yüz germe - Facelift

Sagol canim benm senin enerjin bana geciyo okadar guzel guc ve moral vetiyodunki sanki simdi ameliyata gidebilicek kadar guclu hisediyorum kendimi kizlar simdi iyi yaziyorim ama sistem atiyo beni bazen cevap veremezsem kusira bakmayin

Sagol canim benm senin enerjin bana geciyo okadar guzel guc ve moral vetiyodunki sanki simdi ameliyata gidebilicek kadar guclu hisediyorum kendimi kizlar simdi iyi yaziyorim ama sistem atiyo beni bazen cevap veremezsem kusira bakmayin
canım moralini iyi tur. Allah çaresiz dert vermesin. Mutlaka çözüm bulunacak. Sen çok güzel bir kızsın. minnoşsun. bizim bıcırığımızsın. El birliğince araştırıp iyi bir doktor bulunacak. Sabret az daha. 2 yılın bitsin canım. dokular tam halini alsın.
O arada bir kaç doktorla daha görüş. nihai kararı veririz hep birlikte canım

içine sinen dr yi bulup olursun arkadaşım üzülme düzelir yapmak istememiştir çoğu doktorun var bu takıntısı başka dr nin mahvettiğini ellemek istemiyorlar,bozma moralini araştırıyorsun zaten çözümü varmış nasılsa dualarımız seninle

Sagol nazcim kader arkadslariyiz biz halimizi anliyoruz senin Icinde oyle canim en iyi doktoru bulucaz insallah hep birlikte kurtulucaz Allah dermansiz dert vermesin amin cozumu var cok sukur yalniz lildeniz canim genc kiz dedinya ona cok guldum tesekkur ederim :))))

Sagol jelecec canim haksizliga tahamul edemiyorum galiba cok net olmayi seviyorum Insanlarda benim gibi olsun istiyorum acikca soyleseydi ercan beyi onceden cok seviyodum neyse hayirlisi olsun

lildeniz doğru demiş. genç kız gibisin minnoşum.
bu arasda benim bir yanağımı diğerine göre en az 1 cm. fazla kaldıracak bir doktor bulmam lazım. Eşit kaldırısa bi halta yaramaz

lildeniz doğru demiş. genç kız gibisin minnoşum.
bu arasda benim bir yanağımı diğerine göre en az 1 cm. fazla kaldıracak bir doktor bulmam lazım. Eşit kaldırısa bi halta yaramaz
Bebotocum tesekur ederim onu ayarlar zaten tatlim doktor sen merak etme

Pukapaddan Allah razi olsun gercekten o olmasaydi hic umudum yoktu halime uzuldu ercan beyin randevusundan sonra benim Ivin cok ugrasti mehmet mutaf gibi bir doktoru bulmama yardimci oldu insallah sende istedigin herseye kavusursun pukapad
Sagol canim benim ama ben inaniyorum ki hersey cok guzel olacak, agrin olmasi ara sira senin moralini bozuyor anliyorum. onemli olan hakkinda hayirli ve en dogru sonucun olmasi insallah.

Sagol canim benim ama ben inaniyorum ki hersey cok guzel olacak, agrin olmasi ara sira senin moralini bozuyor anliyorum. onemli olan hakkinda hayirli ve en dogru sonucun olmasi insallah.
Amin canim Insallah agri hep var gece gunduz sadece uyurken rahattim sislik yuzumu cok degistiriyo avurt kisminda oldugu icin zaten soldada var sadece sagdaki daha belirgin cok skldm ya ameliyat olmaktan bile vazgecesim var

ablam teoman doğana yaptırdı bu ameliyatı.kızcağız çok kötü halde 2 ay geçmesine rağmen bir tuhaf şekil aldı yüzü.bizde bir şey dememeye çalışıyoruz .ama o kadar paraya (miktarı az çolk tahmin ediyosunuzdur )bu sonuç pes vallahiiii..

Cok gecmis olsun endoskopik germe sanirim ablanizda Iki ay bu sure icin erken agir bir ameliyat umarim iyi olur

Teoman bey den resim istemistim yollamamisti, iyi bir doktor diye duymustum, tabii her doktorun basarisiz ameliyatlari vardir, Teoman bey ile gorustu ablaniz, duzeltme yapilacak mi?

Teoman bey den resim istemistim yollamamisti, iyi bir doktor diye duymustum, tabii her doktorun basarisiz ameliyatlari vardir, Teoman bey ile gorustu ablaniz, duzeltme yapilacak mi?
Belkide duzelebilir okudugum kadariyla Iyi bir doktor iki ay daha yeni peganumda cok gec iylesmisti bu arada apusu kaldrmayi basardim umarim gitmez bidaha internet siteye girince

rojbey 2 ay erken sayılabilir.benim de 2 ay olacak yakında hala ciddi anlamda ödem var.düzelir ve sonuctan mutlu olur umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…