Endoskopik yüz germe - Facelift

B black tulips insallah tatlim. Sende sifa bulursun en kisa surede.
Uygulama tekrar geçmiş olsun canım. Göz torbaların mı alındı? Göz kapağım benim de çok düşük. Umarım memnun kalırsın. Gözünü rahat açıp kapayamıyormusun?
Ağrın var mı? Ödem gerginliğinden , şişliğindem sıkıntı oluyordur değil mi? Süreci sık sık yaz.
Sonuç çok güzel olacak inşaallah

ablam teoman doğana yaptırdı bu ameliyatı.kızcağız çok kötü halde 2 ay geçmesine rağmen bir tuhaf şekil aldı yüzü.bizde bir şey dememeye çalışıyoruz .ama o kadar paraya (miktarı az çolk tahmin ediyosunuzdur )bu sonuç pes vallahiiii..
Ablanızın neyi var, geçmiş olsun. Tuhaf bir şekilden kasıt ne?
Daha 2 ay erken süreç. Umarım herşey iyi olur

Uygulama tekrar geçmiş olsun canım. Göz torbaların mı alındı? Göz kapağım benim de çok düşük. Umarım memnun kalırsın. Gözünü rahat açıp kapayamıyormusun?
Ağrın var mı? Ödem gerginliğinden , şişliğindem sıkıntı oluyordur değil mi? Süreci sık sık yaz.
Sonuç çok güzel olacak inşaallah
N naz70 tesekkur ederim. Goz kapaklarini alma geregi hissetmis ercan bey. Benim zaten ust gozkapaklarim dusuktu. Alt goz cukurlari da cukur ve torbalanma vardi. Bu yuzden ercan beye gitmistim. Su an sikintili oluyor tabi. Goz kenarlarimda da dikis var. Pazartesi dikisleri alicak. Hem kapatamiyorum hem gerginlik rahatsiz ediyor. sonuc guzel olacak insallah. Agri sanirim yok surekli ilac iciyorum ama sislik gerginlik yapiyor. Gozlerim acik uyumaya calisiyorum:) bu operasyonda goz kenarlari kesik oluyor muydu bilmiyorum. Goz kapaklarimda da dikisler var. Gerginligi rahatsiz ediyor. Benim sikintim zaten goz cevresiydi. Gerek gormustur doktorumuz. Bakalim dikisler alininca rahatlarim insallah.

uygulama cnm ben de oldum bu ameliyatıı veee coook zordu benim kii...gözkapağı da oldum aynı zamanda meme de...benim de gözüm kapanmıyordu ve gözlerim yumruk yemiş gibi açılmıyordu..anladığım kadarıyla sen böyle değilsin...maşallah iyisin daha da iyi olacan..grup kurduk oraya gelin kızlar.
@printemps gozkapagi ciddi sorun haklisin. Ne kadar zamanda duzeldin canim. Simdi goruntun nasil? Sevgiler

Uygulama selam. İyi haberlerini alıyoruz. Daha da iyi olacaksın. Ağrıların nasıl? Şişler bugün arttı mı? doktor şişler için bir makinaya soktumu seni.
N naz70 tatlim kok hucre uyguladigi icin buz yapmamaya ozen gosterdi. Gozlere maske gibi olan makine 20 dk yapildi. Cok da rahatlatiyordu tatlim

Arkadaslar fotograf ekledim. Faydasi olmasi dilegimle.
Gunaydin canim cok cabuk Iylesiyosun masallah :) bu kadar agir bir ameliyat olmasina ragmen sislik cok yok gozlerin yuzun cok guzel olucak simdiden anlasiliyo ercan beye helal olsun iylesme cabuk oldugu icin ozellikle

A
Gunaydin canim cok cabuk Iylesiyosun masallah :) bu kadar agir bir ameliyat olmasina ragmen sislik cok yok gozlerin yuzun cok guzel olucak simdiden anlasiliyo ercan beye helal olsun iylesme cabuk oldugu icin ozellikle
Ayrica agrin varken bile sende micsh gibi girip bilgiler verdin simdide paylasima devam ediyosun bircok kisiye yardimci oluyosun ne guzel:KK3:Simdiden belli cok guzel olucaksin
insallah

Bugun yuzum yine fazla sis hatta bundan fazlasida oluyo biktim ya cok mutsuzum kizlar niye yasiyorumki ben mail gurubunda resim paylastim snde girersen bakarsin uygulama canim herseyden elimi ayagimi dahada cekesim var internete de girmiycem hic bu gidisle:KK61:

Keske sadece endoskopiye ihtiyacim olsaydi ameliyat olur kurtulurdum neye ihtiyacim olduguda belli degil neyseya herkesin icini karartim yeter

N naz70 tesekkur ederim. Goz kapaklarini alma geregi hissetmis ercan bey. Benim zaten ust gozkapaklarim dusuktu. Alt goz cukurlari da cukur ve torbalanma vardi. Bu yuzden ercan beye gitmistim. Su an sikintili oluyor tabi. Goz kenarlarimda da dikis var. Pazartesi dikisleri alicak. Hem kapatamiyorum hem gerginlik rahatsiz ediyor. sonuc guzel olacak insallah. Agri sanirim yok surekli ilac iciyorum ama sislik gerginlik yapiyor. Gozlerim acik uyumaya calisiyorum:) bu operasyonda goz kenarlari kesik oluyor muydu bilmiyorum. Goz kapaklarimda da dikisler var. Gerginligi rahatsiz ediyor. Benim sikintim zaten goz cevresiydi. Gerek gormustur doktorumuz. Bakalim dikisler alininca rahatlarim insallah.

canım bi kaç güne düzelir rahatlarsın inşallah.çok şişme olmadığını yazmış arkadaşlar..ağız içinde kesi var mıydı sende?saçlı deride kaç kesi var sayabiliyor musun..alnın da gerildi sanırım ne güzel..

arkadaslar 55 inci gün bugün..sağ gözüm ve kaşım sanırım biraz daha indi..sol alt kapak hala yapışık ama yukarı elimle ittirince hareket ediyor..eskiden kımıldamıyodu..yandaki çizgiler duruyor.ama daha normal bi goruntum var artık ..ya da gozum alıştı bilmiyorum..bi kaç foto ekledim.
bu arada dun arkadaslara gittik..25 yıldır tanıyoruz birbirimizi..bir şey fark etmedi..değişiklik görmüyo musun bende deim baktı bu seferki botoxun fazla mı olmuş cok çekilmiş gözlerin dedi..yani sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim..fark eden cıkmıyor hala..

canım bi kaç güne düzelir rahatlarsın inşallah.çok şişme olmadığını yazmış arkadaşlar..ağız içinde kesi var mıydı sende?saçlı deride kaç kesi var sayabiliyor musun..alnın da gerildi sanırım ne güzel..
M misch canim agiz icinde kesi yok. Sacli deride kesi var. alnim da gerildi ve kok hucre yapildi. Sen nasilsin? Resim ekledim. Gormek istersen. Bir zaman sonra silerim. Senin gozler badem degil mi? Senin de goz kenarinda kesi ve dikis var mi canim

arkadaslar 55 inci gün bugün..sağ gözüm ve kaşım sanırım biraz daha indi..sol alt kapak hala yapışık ama yukarı elimle ittirince hareket ediyor..eskiden kımıldamıyodu..yandaki çizgiler duruyor.ama daha normal bi goruntum var artık ..ya da gozum alıştı bilmiyorum..bi kaç foto ekledim.
bu arada dun arkadaslara gittik..25 yıldır tanıyoruz birbirimizi..bir şey fark etmedi..değişiklik görmüyo musun bende deim baktı bu seferki botoxun fazla mı olmuş cok çekilmiş gözlerin dedi..yani sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim..fark eden cıkmıyor hala..

Farkedilmemesi bence daha iyi, kotu seyler hemen farkedilir, guzel seyler olmasi gerektigi gibidir, ev pis olsa, hemen ayyy ne pis derler ama ev mis gibi olsa , kimse ev ne temiz demez ki, cunku olmasi gerektigi gibidir, gozlerin duzeliyor bende farkettim. Senin gozyanlarinda dikis yoktu degil mi

B black tulips canim cok sukur. Darisi basina guzelim. Makyaj yapip ortalikta salinarak yurumek istiyorum:)

X