Endoskopik yüz germe - Facelift

ablam teoman doğana yaptırdı bu ameliyatı.kızcağız çok kötü halde 2 ay geçmesine rağmen bir tuhaf şekil aldı yüzü.bizde bir şey dememeye çalışıyoruz .ama o kadar paraya (miktarı az çolk tahmin ediyosunuzdur )bu sonuç pes vallahiiii..
rojbey rojbey cok gecmis olsun. ablanizdaki sorun tam olarak nedir? Sislik mi?

@serapar endeskopik orta yuz ameliyayi mi canim
uygulama cnm ben de oldum bu ameliyatıı veee coook zordu benim kii...gözkapağı da oldum aynı zamanda meme de...benim de gözüm kapanmıyordu ve gözlerim yumruk yemiş gibi açılmıyordu..anladığım kadarıyla sen böyle değilsin...maşallah iyisin daha da iyi olacan..grup kurduk oraya gelin kızlar.

@serapar endeskopik orta yuz ameliyayi mi canim

Oncelikle tekrar gecmis olsun en kisa surede istedigin sonuca ulas ve mutlu ol.tam olarak hangi islemler yapildi yuzune ameliyattan once badem goz olsun diye mesajlar vardi o islem ve kas asma yapildi mi yanak kaldirma disinda neler yaildi acaba birde gozalti sisleriniz yada torbalariniz varmiydi?

uygulama cnm ben de oldum bu ameliyatıı veee coook zordu benim kii...gözkapağı da oldum aynı zamanda meme de...benim de gözüm kapanmıyordu ve gözlerim yumruk yemiş gibi açılmıyordu..anladığım kadarıyla sen böyle değilsin...maşallah iyisin daha da iyi olacan..grup kurduk oraya gelin kızlar.
P printemps- zorlu insallah sonuc iyi olur. Sen simdi memnun musun? Grup nerde bizi de alin

Oncelikle tekrar gecmis olsun en kisa surede istedigin sonuca ulas ve mutlu ol.tam olarak hangi islemler yapildi yuzune ameliyattan once badem goz olsun diye mesajlar vardi o islem ve kas asma yapildi mi yanak kaldirma disinda neler yaildi acaba birde gozalti sisleriniz yada torbalariniz varmiydi?
MARCO MARCO kas kaldirma hafif badem goz,yanaklar kaldirildi, gozkapaklari alindi, gozalti cukurlari resmwn oyuktu onlar da var dudak ve yuzun cesitli yerlerine kok hucre yapildi.

21 Mayısta iyi haberlerini bekliyoruz. öldürme süründür adamı. Ne demekmiş ya çocuklarını gözünün görmemesi , ilgilenmemesi. O çocukları babanın evinden getirmedin. Birlikte yaptınız. Maddi manevi ilgilenicek. Sakın acıma. İyi bir avukat tutaydın canım şöyle dişisinden:KK62:
P printemps- ayy tatlim neler yasamissin:KK43:

MARCO MARCO kas kaldirma hafif badem goz,yanaklar kaldirildi, gozkapaklari alindi, gozalti cukurlari resmwn oyuktu onlar da var dudak ve yuzun cesitli yerlerine kok hucre yapildi.
Canim cok gecmis olsun tekrar mail gurubunda pukapada soylemistim o Iletmisti gecmis olsin dilegimi buraya giremiyorum apusu kaldirdim yine kapaniyo ondan degilmis demek mail gurubuna katil sende canim

Canım,geçmiş olsun sen yeni ameliyat olmuşsun yeni farkettim kusura bakma :KK15: Yüz estetiği güzel sonuclar olunca inanılmaz mutlu ediyor insanı. Tabi diğer ameliyatlardada güzel sonuç almak önemli ama yüz de başka yani :KK66: Sonuçta ayna karşısında sürekli gördüğümüz bölge :KK66: Sorunsuz süreçlerin olsun,çok mutlu ol :KK19:

Canım,geçmiş olsun sen yeni ameliyat olmuşsun yeni farkettim kusura bakma :KK15: Yüz estetiği güzel sonuclar olunca inanılmaz mutlu ediyor insanı. Tabi diğer ameliyatlardada güzel sonuç almak önemli ama yüz de başka yani :KK66: Sonuçta ayna karşısında sürekli gördüğümüz bölge :KK66: Sorunsuz süreçlerin olsun,çok mutlu ol :KK19:
arzum77 arzum77 cok haklisin canim. Tesekkur ederim

Arnica montana morluk,odem ve kas sertliklerini gerginliklerini tedavi eden sari bir cicekten elde ediliyormus, evet odem cozucu kullaniyordun onun icinde ananas vardi degil mi? B komplex,cinko, ester C mutlaka onerilen vitaminler ameliyat sonrasi icin, e vitamininden uzak durmak gerekiyro,balik yagindan da belli bir sure icin cunku kani isneltiyor,kanama riski oluyormus. A vitamini cok onemliymis,cildi tedavi etmek icin. Bende onlari arastiriyorum gelmeden ilaclarimi alayim diye,ama hepsini tek tek almak isime gelmiyor, hepsini tek bir vitaminin icinde buldum fakat usa da:KK43: usa dan gelene dek ben tr ye gelirim
Pukkapad Pukkapad canim hepsinin oldugu o votaminden benim icin de getirtebilir miyiz.

Pukkapad Pukkapad canim hepsinin oldugu o votaminden benim icin de getirtebilir miyiz.
Canim keske getirtebilsem, usa dan buraya kargo cok gec geliyor, yani o tarihe dek ben istanbulda olacagim:KK43: yani gelisime dek yetismiyor :KK43:( maalesef gec kaldik,kusura bakma arkadasim .ben de kendime de getirtemedim maalesef.

X