- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
bayildim sana bayildim 41 kere masallah super otesi olacaksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha da iyi olacaksın. Geçmiş oldun. Resim paylaşırsan, gelişmeleri sık sık yazarsan çok mutlu oluruz. Tüm kızlar toplandık seni merakla bekliyoruz
Amin insallah valla okuyorum hep nazar degmesin diyekız oku üfle nazara gelmesin:))))))darısı başına
B black tulips noldu ki. Kacirmis olabilirim. 2 kez mi ameliyat olucaksinErcan beyi anlamak mumkun degil ama galiba zaten cok duzgun yuzu olan kisilere rotus yapiuo sadece oyuzden bana senin yuzundeki sis kisim duzelmez demisti sadece rotus yapabildigi icin neyseki cok sukur gercek ameliyat yapicak doktorlarda var
Sana gecmis olsun canim cep tlfunu kk ya giremiyo sistem atiyo beni zor yaziyorum oyuzden yazamadim burdan Insallah cabucak iylesirsin yuzumde implant vardi cikaridi gevseme ve sag yanakta sis var ayrica hepsini gectim agzimin icinde dikis kesisi var iki tane acik hergun agrisindan oluyorum nekadar doktora gittiysem bahanelerle yolladilar ercan beyde yuzumin gevsek olmadigini sis kismininda duzelmiycegini soyleyip gonderdi hepsini gectim peki ya dikis kesileri aylardir sanciyo gece gunduz vede acik enfeksiyon kapabilir doktorluk boyle olmamali ruhen cokturur bunlar insani git halini kabul et oyle sanciyida cek otur diyolar resmen belki bidaha yazamayabilirim zor giriyorum tekrar cok gec mis olsunB black tulips noldu ki. Kacirmis olabinsalirim. 2 kez mi ameliyat olucaksin
Sana gecmis olsun canim cep tlfunu kk ya giremiyo sistem atiyo beni zor yaziyorum oyuzden yazamadim burdan Insallah cabucak iylesirsin yuzumde implant vardi cikaridi gevseme ve sag yanakta sis var ayrica hepsini gectim agzimin icinde dikis kesisi var iki tane acik hergun agrisindan oluyorum nekadar doktora gittiysem bahanelerle yolladilar ercan beyde yuzumin gevsek olmadigini sis kismininda duzelmiycegini soyleyip gonderdi hepsini gectim peki ya dikis kesileri aylardir sanciyo gece gunduz vede acik enfeksiyon kapabilir doktorluk boyle olmamali ruhen cokturur bunlar insani git halini kabul et oyle sanciyida cek otur diyolar resmen belki bidaha yazamayabilirim zor giriyorum tekrar cok gec mis olsun
Amin insallah valla okuyorum hep nazar degmesin diye
uygulama canım güzel haberlerini alıyorum pukodan çok sevindim adına bende sonra resimlerini görmek isterimB black tulips noldu ki. Kacirmis olabilirim. 2 kez mi ameliyat olucaksin
Ihtiyacim var canim yuzum gevsek ben oncrki halini biliyorum avurtlarim cokuiyi yuzum yukari dogruydu sahane yuzumu mahvettim boyle pskoloji bozan diktorlarla ugrasiyorum sisi gecmez diyo bide ben geciremem demiyoda ayrica hep soyluyorum aylardir agri cekiyorum dikislerde acik var budami onemsiz bunudami gereksiz buluyo ozaman hakinda hic Iyi seyler dusunemiycem istecanım gerçekten yapmak dokunmak istemediyse bilemem ama şu var gerekli görmediği ameliyatı yapmıyor yazdım k.germede çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın revizyonun da yapmadı, şimdi ellemem zaman geçsin dedi.
Sagol canim hislerimi cok Iyi anlamissin gecmez dedi inan yuzumde sanci bile okadar canimi yakmadi sislik cogu zaman oyle artiyoki tombul yanak gibide durmuyo kabakulak gibi duruyo pskolojimi mahvettuler iki senedir ne cektigimi Allah biliyo beni bu hale getiren butun doktorlarida ona havale ediyorumKizlar B black tulips in durumu bizumkinden farkli ve 1.5 sene dir agri var yuzunde.sisligin gecmesini bekliyor zor bir durum.ki ben gecen gun yazdim ona bu acik kesilerden mikrop kapabilursin ve bu yanagina yayilabilur dedim ve hemen dr a karar ver dedim.black e katiliyorum cunku bir genc kiza yuzundeki şişlik inmez denmez.yada bunun gibi kesin cumleler soylenmemeli.dr lar birburlerini taniyorlar ve yonlendirme yapmalari gerekiyor bu dr a gidebilirsin o anlayabilir bu durumdan diye.ben blackin yanagini gordum cidden şiş arkadaşlar genc guzel olabilir ama yanagi şis ve agriyor.hergun agri cekmek insani psikolojisini bozar. Black uzulme cnm seni cok iyi anliyorum .bulucaz iyi bu dr .
Pukapaddan Allah razi olsun gercekten o olmasaydi hic umudum yoktu halime uzuldu ercan beyin randevusundan sonra benim Ivin cok ugrasti mehmet mutaf gibi bir doktoru bulmama yardimci oldu insallah sende istedigin herseye kavusursun pukapadBu arada Pukkapad da cok yardimci oldu black konicinsunda dr arastirdi onunla beraber. .
Ona cesaret rdemez canim itibari sarsilir diye sadece beceriksizligine kilif bulmak icin moralomo bozdu munecim zaten cogu doktor uzaktan karar veriyolildedemez post: 40279690 .!.:B black tulips cnm bi bakimada sevinmelisi cunku ben yaparim diyip senin guvenini kazanip yuzunu mahvedebilirdi. Ama film istemeden bu sislik gecmez denmemeli..