O oturup sen hizmet etmede Parana geçer sözün. Tutarsın bi tane de onabizim kadına da başka kadın tutacağım ben de nerdeyse:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O oturup sen hizmet etmede Parana geçer sözün. Tutarsın bi tane de onabizim kadına da başka kadın tutacağım ben de nerdeyse:)
Tamam. Ben özelden yazıyorum sana. Resmini de birazdan inceliycemtatlım ancak yazabildim..
arkadaşlar bir önerim var..buraya konu dışı yazmaya devam edecek gibi gorunuyoruz..insanalrı oyalıyor olabiliriz..mail grubu oluşturalım isterseniz.bende black, printemps, pukka, lildenizin var mailleri ama herkesin gercek kimlikleri goruluyor mail adreslerinde..sakıncası yoksa adreslerinizi bu şekilde alayım ya da yeni mail adresleri acıp bana haber verin bi şeyler ayarlamaya çalışayım..whatsupp grubu da olabilir.ama kendi adıma cok fazla yanlış yazıyorum cep telde:) rahat edemiyorum fazla..
sayfadakiler de kafa dinlesin ve topik gerçek amacından uzaklaşmasın daha fazla..
2-3 resim ekledim bu arada..gözler feci duruyor kızlar..yani nasıl düzeltilir bilmiyorum..resmen şaşı bakıyorum..
Ay çok sevindim. Darısı başıma. Bana özelden gittiğin yeri yazarsan sevinirim. Bende başlıyim vanımbu arada kolum 1,5 cm incelmiş..27.5 olmuş.nasıl iş bu anlamadım..bu cuma gittiğimde çok az inceltmeye girip sıkılaştırmayla tamamlatacağım seansı..bunca zaman niye durmuşum..ne kaypak yağlarım varmış anında kaçıp gidiyolar..yüzümden belliydi zaten..
Canım yazdıklarını okuyunca kendim aklıma geldim. Eski günlerim. Kızım küçükken ki halim. Tek çocuk bile zordu, unutmuşum. Allah gayret kuvvet versin canımmisch cnm evet mail grubu kuralım beni ekle....
naz ,2 kadın var evet biri beb lerle yatıyor ve sadece onlara yediriyor çünkü bir yemek seansı en az 2 saat sürüyor yanı düşün kahvaltı oglen aksam yemek seansları tam 6 saat sürüyor...Filipinli sadece yediriyor ,inan cogu alt almak ust değişmek bile bana kalıyor ,bir de yemek ve mama işi tamamen benim ,bize ayrı beblere ayrı mama hazırlıyorum ne süt kaynatması bitiyor ne yourt yapmak ,süzmek ,blendır gelen sebzeyi ayıkla yap pişir sonra kadınlara ve kendime yemek derken ben mutfaktan çıkamıyorum bir de streil olayı var ki hic girmemeyeyim o konuya her an steril mak çalışıyor durmadan calıştıgı için bu 3. mak,,hiic işim bitmiyor ,yetmiyor kedilerim var ,sadece benim elimden yiyen yerden tasından asla yemeyen köpeğim var ,ee sen düşün vallahi duş almaya vaktim kalmıyor, gelen gündelikçi kadın bebek çamaşırı ,ütü ,her mama sonrası mama sandalyelerini yerleri sil süpür akşam 5 te perişan bir vaziyette evden çıkıyor.benim sırtlarım tutuldu ellerim sudan mosmor oldu sen düşün vallahi bir kadın daha tutsam ancak biraz oturabilirim inan.
kızlar sorduğum soruya süper destek oldunuz cook kaliteli cevaplar verdiniz cook teşekkür ederim hepiniz ayrı bir değersiniz bunu anladım sonuç olarak içerik yorumlarsam eger 1 çekinceli cevap yani yorum var diğerleri tam olur vermişler hic düşünme uygula demişler,ben ki tek tek cook değerli cevaplarınız tekrar tekrar coook teşekkürler ediyorum hepinize.
O oturup sen hizmet etmede Parana geçer sözün. Tutarsın bi tane de ona
Canım nasıl baktın da beni uzun gördün. İlahi. Minicik bişeyim. Yanlış kişiyi ben diye hatırlama sakınNaz 70 sen çok zayıfmışsın ya...Ben boydan fotograflarını görmüştüm önceden, zayıftın ama aynı zamanda uzun boylu gibi gelmiştin bana oysa çıtı pıtı birymişsin :))
ne çabuk gördün resimleri ya daha sabah oldu ameliyatı ayyy en kötü halidir şimdi,,,
Durumu cok iyi cok sukur, resimleri de cok guzel olacak belli, yuzu fazla sismemis. Basini siki sarmislar diye biraz basinda biraz da gozlerinde agrisi varmis, duzelecek insallah cok cabuk zamanda:))) tarkan in sarkisini soyleyerek girmis ameliyathaneye:)) pembe surup insani sarkici da yapiyor demek ki Su pembe suruptan ameliyat sonrasi da verseler olmaz mi ki?
Tamam canım, pardonEvliyim ama ikinci esim
bana da yazın ne olur kızlar yeri neresiAy çok sevindim. Darısı başıma. Bana özelden gittiğin yeri yazarsan sevinirim. Bende başlıyim vanım
Misch yazar sanada canım. Belki orda karşılaşırızbana da yazın ne olur kızlar yeri neresi
Evet soyleyecegim uygulamaya surupun adini ogrensin, muthis bir seymis bu surup:)))ne çabuk gördün resimleri ya daha sabah oldu ameliyatı ayyy en kötü halidir şimdi,,,
ahhh bu şurup dan çalmak lazım valla dehşet vahşet güzel bişey yaaaa
Bende ogrenmek istiyorumbana da yazın ne olur kızlar yeri neresi
Misch yazar sanada canım. Belki orda karşılaşırız
Amel . olan arkadaşı tanıdığı ne durumda. iyi mi.valla çok iyi olur inceltecek nere ise ben oraya gelirim:))))
Amel . olan arkadaşı tanıdığı ne durumda. iyi mi.
tamam canım. Bizide bilgilendir lütfen. Uygulama iyi. ama azıcık bir gözü açık kalıyomuş galiba. oda geçecek. meraklanmasın. başkalarında da okumuştum başlarına gelmiş geçmiş sonra. Uygulama bir de tek başınaymış. Destek olursunuz sevaptır, gidin tabi.
Jelesec kizlarrrrrr hepinizi kocaman opuyorum. Ameliyat bitti simdi iyilesme sureci insallah. Eve gecince bilgisayardan detayli yazarim. Tek sorunum gozlerimi tam acamiyor olmak. Dualarinizi hissettim. Pukkapad zaten her an hissettirfi. Oldu da bitti masalla. Ayol dudaklarim bile guzel:))