Dün de forumda yazmıştım, 5 hafta önce bu ameliyatı geçirmiş biri olarak ameliyat olmak isteyenlere benim de fikir olarak bir katkım olsun... Size %100 katılıyorum gözlerim bakışlarım gençleşti, ama burun çizgilerim özellikle bir tarafı olduğu gibi duruyor diğer taraf eskisine göre %50 iyi, sizin anlayacağınız dengesizlik var. Yıllar önce Bursa'da estetik doktoru bana "yüz germe ameliyatı tek çaren,dolgu o kısımları yok etmez" demişti. gülümseme çizgilerim gayet derin, ben de aradan 7 yıl geçti daha da çizgiler derinleştiği ve yüzümde sarkmada olduğu için İst.da kardeşimin bir arkadaşının burun ameliyatını yapan (gayet güzel bir burun yapmış)doktora hem endeskopik yüz germe ve hem de burun ameliyatı oldum. Sonuç yukarıda yazdığım gibi şimdi Bursa'daki eski doktoruma en kısa zamanda gidip görüşmek istiyorum.Ayrıca cildim çok yağlı ve sivilce izleri ile dolu ameliyattan sonra daha da çok fazla yağlandı ve isilik gibi pıtır pıtır sivilceler bastı.. İst.da ki doktoruma gitmek istemiyorum hasta -doktor ilişkisi sıfır..Muaynehanesine ilk gittiğimizde ve orada ameliyat kararı (içime sinmeden kardeşimin ısrarı ile) aldığmda da hissetmiştim, yanılmadığımı sonrada anladım...Bundan sonra da yaptığı ameliyatla ilgili büyük bir problemim oluşmaz inşallah gitmeyi düşünmüyorum.. Dolgu ve lazer benim sorunumu belki çözer, bu foruma kayıt olmamdaki amacım aynı dertten muzdarip olmuş ve çare bulmuş arkadaşlardan fikir almak istedim. Dün forumda ki bir benim gibi Bursa'lı arkadaşımız kök hücre tedavisinden bahsetmiş,İst.da doktorla görüştüğünü fakat içine pek sinmediğini yazmış, bende burada gittiğimde doktora soracağım kök hücre ile bir tedavi yapıyor mu veya bana uygulacağı tedavinin başarı derecesi süresi ne olur bilmiyorum..Ameliyattan bir hafta sonra kontrolümde "bana nasıl bir ameliyat uyguladınız?" dediğimde "hem klasikle endeskopik orta yüze germe arası birşey uyguladık "dedi.Zaten sorduğunda o da zoraki cevap veren bir doktor, beni kendisinden soğutan birkaç sebepten biri... Kessin biçsin! Ne ameliyat öncesi ve nede sonrası hasta doktor ilişkisi sıfır. Benim ki bile bile LADES. Bana bununla geçmiş olsun!!
klava:
klava:[/QUO
canım geçmiş olsun teoman doğan mı yaptı acaba ameliyatını ben de bi ara kendisiyle yazışmıştım.iki ameliyatı birden olmak istemiştim kabule tmişti. ama diğer doktorlarla yazışmalarımda ikisi aynı anda olmaz çok uzun sürer ve yorucu birinden birine konsantre olmalıyız demişlerdi hepsi ayrı bişey söylüyor ve Allah a emanetiz doktor seçimi konusunda:)))) bende hafif bi sarkma var ben de biliyorum aşırı olmadığını çünkü çok zayıfım sarkcak bişey yok. yani en azından bu emliyatla diri bir görüntü olur oyuk hiç düzelmezse dolgu denerim die düşünüyorum ama zaten oyuğun nedeni yarım yanağım üstüne yaptırdıpım dolgu prda potlul ıoldu o yukarı çekilse bence sorun biticek ama bu benim görüşüm tabi bakalım bi süre daha beklemede kalacağım bu gidişle ben
(( yüzünün oturmasını bekle sende yüzün tam otunca arada fark olacağını zannetmiyorum canım