Endoskopik yüz germe - Facelift

merhab mystrey ben de bu amliyatı olmayı düşünün biri olarak benim istediğim şeyler olmuş sende tam. zaten çok güzelmişsin bir tek göz kapaklarında biraz soun varmış valla çekik gözlü de olunca mükemmel olmuşsun daha 26. günde bölyle ise ben korkmuyorum ameliyattab eskisi gibi valla süper olmuşsun neden beğenmediğini anlayamadım yeşilkelebek in de çok başarılı geçmiş..

merhaba denizkızı, benim istediğim şeyler derken sonucun senin istediğin gibi mi olduğunu söylüyorsun? Evet biraz çekik gözlü oldum. İltifatın için teşekkürler canım. kaydirigubbakcemile3 Doktor yuvarlaklaşmasından korkmuştu ama çok şükür ki olmadı. Bugün 27 günüm. Ağrı sızı pek olmuyor. En azından ben de hiç olmadı. İlk gün bile pek olmadı. Neyi beğenmediğime gelince, ben yanaklarımı biraz daha kaldırmasını istemiştim ama eşimle bu konuda anlaşamadık. lmaz:

mystery

Ortayüze operasyonu olan 2 arkadaşa yazdım.Ancak cevap alamadım
Siz yardımcı olur musunuz

Hangi doktor oldunuz operasyonu.
Beklentinize cevap alabildiniz mi .memnun musunuz.
Ne kadar ücret ödediniz

Resminizi görmem mümkün mü
selam&sevgiler
operasyon sonrası resminizi görmem mümkün mü

benimde gözlerde hafif düşüklük var ama asıl sorunum yanaklarımda hafif bir sarkma oldu ve yorgun bir ifadem var yanakalrım azcık kalksa ve gözler seninkisi gibi olsa daha ne isterim sana bişey söyliyeyim mi tam yerinde yanakların çok iyi çünkü tvden dikkat ettiğim bazı kişiler var yanakalrının alt kısmı oyuk gibi yani adeta bir çizgi oluşmuş orda bütün yanğı yukarda kalmış o da konuşurken hoş bir ifade vermiyor bence seninki çok doğal ve çok güzel ben bayıldım bu halinle bile çok iyi emin ol bu kadar iyi olmasa yazmam bunları merak etme.... sen beni cesaretlendirdin bu konuda...

Eğer önceki mesajlarımı okuduysan canım, az da olsa memnun olmadığım şeyler vardı. Ama şimdi biraz geçti. Ben sadece orta yüz yaptırmadım. Göz kapağı ve kaş kaldırma da var. Toplamda hepsi 7.500 tl tuttu. Tek tek fiyatlarını bilmiyorum. Bunun 2000 tl si malzeme parasıydı. Resimlerimi görebilirsin canım.

doktorunuz kimdi.resimlerinizi nasıl görebilirim.yaptırdığınız operasyon beklentinize karşılık vermedi mi gerçekten?

istanbulda doktor aramaktan yoruldum inanın.

ama hiç biri içime sinmedi
en son yakup avşara gittim..Etiket ve reklamına rağmen amatör bir izlenim bıraktı bende
Bir aya kadar ameliyat olmayı düşünüyorum

bilgi toplamaya çalışıyorum
Cvp için size çok tşk ederim

gördüm resimlerinizi..Ama çok hoş olmuşsunuz!!!!

yapay bir yüz değil..doğal bir görünüm çıkmış ortaya

Bence başarılı bir operasyon olmuş

Yanak bölgenize bir müdahale oldu mu...Yanak görünümüz gayet mükemmel

Minecim, seni arkadaş olarak ekledim. Artık profilimden görebilirsin. Resimlere baktığın zaman bütün sorularının cevapları bulabilirsin. Gözlerimde gecici problemler var. Sağ gözümü kapatmakta biraz zorlanıyorum. Ama zamanla geçecek. Bir de yanaklarım azıcık daha kalksaydı. Ama benim hatam. Doktora Bülent ersoy gibi olmayayım demiştim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler canım.

Minecim, endoskopik orta yüz germe ameliyatında deri değil, yanaklar yukarı taşınıyor. O yüzden yanaklarım biraz yukarı kalktı. Keşke biraz daha yukarda olsaydı. İşte o zaman mükemmel olacaktı. Doktorun işine karışmasaydım herşey mükemmel olacaktı işte.

zahmetin için tşk ederim Mystery
Yeni bir bilgi edindim sizden .özellikle orta yüz operasyonunda temel işlevin yanakların yukarı kaldırılması yönündeki açıklamanız önemliydi
raporunuzda merak ettiğim detaylarda vardı..sağolun canım

Selam ve saygıyla

Merhaba mystery , öncelikle geçmiş olsun , bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum çünkü göz altlarım çökük genetik olarak birde morlukta var ve bunu çok sorun yapıyorum, acaba resimlerini görebilmem için ekleyebilir misin

Merhaba yesil kelebek, daha onceki mesajlarında endofacelift yaptırdıgını okudum , sonuclarından memnunsun sanırım, bende yaptırmayı dusunuyorum yanagımda sarkma yok fakat göz altlarım resmen çökük kücük parmagımla dokundugumda giriyor bosluga düsün yany :)acaba buna çözüm olur mu? birde yanaklarının ilk yapıldıgından beri biraz asagıda oldugunu yazmıssın yanaklar mı cöküyor? saçlı derideki çıkıntılar ve şişlikler tamamen geçtimi?birde bu ameliyat ne kadar dayanıyor?yani kaç yıl gidiyor..bu arada 33 yaşındayım yani 43 yaşıma gelince tekrar yaptırma ihtiyacı olabiliyor muymuş..şimdiden teşekkür ederim vakit ayırıp okudugun için.

perikedi neden öyle diyorsun? Yani neden bir daha asla yapmam diyorsun?
Selam pink panther, sanırım çocuklarımın yüzümü o halde görüp benden korkmaları beni çok yaraladı. Bunları onlara yaşatmaya hakkım yoktu gibi geliyor. Ya bana birşey olsaydı, ya annesiz kalsalardı. Neyseki herşey yolunda gitti :) Şimdi çok hoş oldu yüzüm. Kimse yaşıma inananamıyor. :)

merhaba arkdaşlar p.tesi nasipse oytun idil le görüşmeye istenbula gidiyorum. Bakalım nasıl geçicek görüşme olumlu geçerse ben de en kısa zamanda endoskopik mid face uygulatıcam görüşmeye gidememem büyük sorundu bakalım iilk aşamayı geçtim sayılır.

Hadi hayırlısı canım:) Uzun bir süredir bu konu ile ilgilendiğini biliyorum .Umarım görüşme olumlu geçer .Sevgiler...

merhaba:)
yanaginda fazla sarkma yoksa sadece gözalti için bunca seyi çekmeye degmez bennur inan bana degmez hadi yanaklarda sarkar alindada sorun vardir gözde de hepsi olur biter ama bi göz altin için yapma derim ben buarada 2.soruna cevap verim evet saç içinde hiç bisy kalmadi bazen ariyorum saçta izi bulmak için belli bile degil o çabuk iyilesiyor asil iyilesmeyen ve uzun süren kaslar kaslarin oturmasi yeniden yapilanmasi eski mimiklerinin geri gelmesi uzun sürüyor benim yarin 4.ayim ama hala yüzde yüz iyilesme yok uzun bir süreç benim sadece gözaltim olsaydi çökük ebru gündes gibi yapardim sadece gözaltina minik bi sey koydururdum oda toparlar orayi endoskopik olursan resmen derini yüzüyolar deriyle kasi ayiriyorlar altindan aletleri sokuyorlar sarkan kismi geri çekmek için sadece göziçin buna katlanma ve ayrica son sorun benimde aklimi kurcalayan bir durum 40li yaslara gelince gene gerekecekmi??? elbette gerekecekk çünkü bu ameliyat yasliligi durdurmuyor yaslanma sürecimiz devam edecek sadece daha diri olucaz daha bakimli daha güzel ama genede yaslilik evresi sürecek 40da gerekecek ama o yasta sadece bunu yapmak yetmeyecektir cünkü suan derimiz genç sadece alttaki katmani yukari çekmek yeterli oluyor lakin derinin yüzeyinin bozulmasi alttaki katmanla alakasi yok ikisi bambaska seyler ozaman bilinen klasik lifting gerekecektir ama daha öncede dedigim gibi ben denedim gördüm bu tarz ameliyatlar birdaha olamm bedava bile yapsalar yapmam çünkü aci çekmekten nefret ediyorum hele o kaygi iyi oldumu ne zaman iyilesicem kaygisi insani öldürüyor birdaha aynini 40lara gelsemde yaptirmam ben sadece thermage türü radyo dalgalariyla cildi toplayan seylere yönelecegim baskada bisyde gözüm yok çünkü bu islemi oda yapabilirdi sadece bikaç kez gitmek gerek dedikleri gibi tek seanta birakmamak lazim bide ne iz var nede islem sonrasinda acI bi yapilirken yani uzaktan iki ayri isleme bakinca kiyaslayinca mantigim bunu söylüyor umarim yardimci olabilmisimdir sevgiler...boshayallersmile

yesıl kelebek senın yuzunu az mı gerdıler daha gergın yapmalarını ıstemedınmı
bıde cokmu acı cektın
endoskapık germe ıcın bıkac gunde ısınıze donebılırsınız fazla bıse bellı olmaz dıyo drlar yalanmı soyluyorlar acaba ne dersın
ne demısler damdan dusene sormak lazım her zaman

bırde arkadaslar profıllerınızde en azından öncekı sorakı resımlerınızın goz kısmı kapalı olarak koysanız cok ıyı olurdu cok merak edıyoruz cunku
lutfen resımlerınızı koyunda bakalım bı fıkrımız olsuunn

çok teşekkür ederim canım..göz altına dolgu yapmak çok tehlikeli imiş özellikle uyarıyor uzmanlar ama napalım birde thermage yi araştiriyim bari.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…