mrb yeşilkelebek bahsetmiş olduğun sıkıntılar (yanaklarındaki kasılma , yüzündeki acı , kaslarla ilgili dediğin sorunlar ) 3ayın sonundamı halen devam ediyor. bende yaptırmayı düşünüyorumda senin deneyimlerine dayanarak sence değermi? bendede yanagımdan aşağı inen sarkmalar çok olmasada var ben genede olmasın istiyorum.
evet 3ay geçti ve hala kaslarla alakali biseyler var zamanla geçecek seyler ama iste gene zamana dayaniyor nasil anlatayim size hiç botox yaptirdinizmi bilmiyorum o sekilde anlatayim hani botox olursunuzda bi kas hareketsiz olunca hareketli olan yüz ifadesinde bi tuhaflik yaparya yada kizdim kaslarimi çattim diyelim bazen kas çatik kalmiyor ama alin öle sIkIsmis halde kaliyor elimle anlimi saga sola söle bi çekistiriyorum düzeliyor bu hep olmuyor ama arada takiliyo gibi.
Deger mi sorusuna gelince,direk yüzü gerdirsek ajda pekkanin ki gibi olucak rüzgar esmis derimizide eserken geriye çekmis gibi (mumya gibi )dolgu yaptirsak sis sarkik sisman bir yüz ve sürekli tekrarlanmasi gereken bir islem asma islemide geçici ve aci veren bir islem bütün piyasadaki yapilabileceklere bakarsak endoskopik en iyisi gibi görünüyor sonuç olarakta en iyisi ama su bir gerçek kimisi bu isten çok karli çikarken (süper sonuç) kimisi anormallesiyor (bakis degisiyor,kaslar kalkiyor,gözler çekiliyor,gözler asagiya sarkabiliyor ,yerel çöküklükler olabiliyor)2.ameliyatini olan bu aciyi 2.kez çekmek zorunda kalan çok kisi var düzeltmeler için.
bi yerde okumustum ameliyatimdan sonra ama
"özellikle gözde çok dikkatli olunmali" diyordu kesici alet allah korusun hersey olabilir elin bi kaymasi yani nebileyim çok ciddi sey acabilirdi basima simdi düsününce korkuyorum ama o an tek çare bu diye düsünüp 2haftada arastirdim 3.hafta ameliyat masasina yatmistim suan ayni seyi asla yapmam parasindan degil sonucundan degil o ilk günkü kabusu yasamamak için resmen çin iskencesi bide ilkgün hemen sokaga çikmaniz gerekiyor hastaneden eve nebiliyim böle operationlar bana göre degilmis onu ögrenmis oldum sonuç güzel bundan bi 7 8 yil öncesine gitmis gibiyim size extra bisey katmiyor zaten eskiden var olan yüzünüze tekrar kavusuyorsunuz ben kavustum ama çekdim acilar bu sonuca sevinmemi engelledi diyebilirim azda olsa benimde yaptiran diyer arkadaslar gibi endiselerim oldu surasi böle olursa burasi sis kalirsa gibi...
Yaptirmakk isteyen arkadaslar bence önce bi dolguyu deneyin
olmadi thermagi deneyi
olmadi botox
olmadi ameliyat son çareniz olsun belki o burundan asagiya inen yere hafif bir dolgu (çok az ama sonra sis oluyor) iyi gelebilir yeterli olur bu kadar aci çekmenize dünya para ödemenize gerek kalmaz:umursamaz:
isin birde alakali - alakasiz doktor tarafi var piyasada çok ünlü olan ama gerçekde hasta doktor iliskisi 0 çok doktor var psikolojinizinde hep yüksek olmasi için doktorunuzun para göz olmamasi insani dinleyen hersoruya cevap verebilen efendi olmasida gerekli sonuçta kendinizi ona emanet ediyorsunuz ameliyat olmaya karar verince kimsenin önerdigi doktora güvenmeyin kendiniz analiz edin birden çok doktorla görüsün birde görüsmede para aliyormusunuz diye önceden telle sormayin görüsmeden sonrada para talep eden olursa ödemeyin butarz hirsizlik olaylarida çok haberiniz olsun hepinize sevgiler arkadaslar...buyrunnnnnnnnn