kımbılır dr undan memnun degılsen bılelım ona gore daha ılgılı dr a gıderız adının bas harfını ve soyadını yaz ben anlarım
kımbılır dr undan memnun degılsen bılelım ona gore daha ılgılı dr a gıderız adının bas harfını ve soyadını yaz ben anlarım
arkadaşlar bu endoskopik yanka kadlrıma videolarını izledim de kasları deriden ayırıyırlar ve dğal olarak mimikler oratdan kalkıyor.zamanla yerine oturcakmı acaba ya öle kalırsa yüz mimiksiz. deriyi alt deriden ayırmaları korkutuyır beni.bu arada dün akşam bişi farkettim hangi kanalda dikkatr etmedim ama bi haber spikeri var o da orta yanak kaldırma yaptırmış belli.ismini öğreneyim yazarım size atvde oalbilir.
canım benim mimiklerim düzelmeye başladı, ilk haftalar gülsemde, ağlasamda surat ifadem hep ağlıyor gibiydi şimdi öyle değil 3 ayda yüz ancak oturuyormuş benim 2ay oldu, artık mimiklerimi kullanabiliyorum.
canım benim mimiklerim düzelmeye başladı, ilk haftalar gülsemde, ağlasamda surat ifadem hep ağlıyor gibiydi şimdi öyle değil 3 ayda yüz ancak oturuyormuş benim 2ay oldu, artık mimiklerimi kullanabiliyorum.
hım :)) çok iyi ozaman tek korkum buydu
valla kaşlar gerçkten önceden de çok iimiş, onu geçen sölücektim sölemeyi unutmuşum,
banada şiş bi ifade var gibi geldi hala, eğer küçülmüşsede kalemi daha dışardan çekersin olur biter:) bide beyaz kalem kullanıyorlar göz büyük görünsün diye makyaj hilesi. bnmkiler çok büyük olduğu için gerenk yok ben kullanmıyorum hiç. çocukluğumdan beri hep aynada kendim çekerim kaşımı gözümü keşke böyle dursa derim:) seksapalite katıyor olaya çekik göz. ya kızlar ben bu ay sonuna doğru göğüs için yatacam amelyat masasına da bu sıra pek bi araştırıverir oldum herbişeyi. korkuyom estetik manyağı olcam diye:)) öyle tipler var ya hastalık hastası. alışkanlık yapıyor valla yaa, siz yatarmısınız bidaha ameliyat masasına?? öylesine meraktan sordum yanee:))
Yuzumun ifadesi cok yorgun, biliyorsunuz ozellikle gozaltlarindaki cokukler tabiri caizse hayatin sillesini yemis gibi bir ifade veriyor insana
serdar eren ile görüşücektim, iptal ettim
200euro istediler...