Endoskopik yüz germe - Facelift

Bu paylaştığım resimdekî bayana da midface lifting + burun yapılmış. Şimdi ifadesi değişmiş mi diye bakalım evet değişmiş genç kız gibi olmuş:) yani korkularınız yersiz umarım anlatabilmişimdir bayanlar:)

Bu ameliyat Erhan beyemi ait? Alt yuz cok iyi toparlanmis.Krizantem seni cok iyi anliyorum sonucun mukemmel ve bunu bizimle zevkle paylasiyorsun haklisinda harika bir sonuc tek duam senin kadar basarili bir ameliyat gecirmek.

Krizant15 .!.:
Merhaba marco, bu yolladığım resimleri instagramdan buldum yabancı doktorlar sitelerine koymuş. Türkiyede doktorların öncesi ve sonrası resimleri koyması yasakmış.yalnızca doktorların muayenehanelerine gidince görebiliyorsunuz.ben de Erhan beyin yaptığı vakaların sonuçlarını görünce güvenip yaptırdım.herkese eğer yüzlerinde beğenmedikleri bir kısım varsa yaptırmalarını tavsiye ederim.sanırım bir de bayanların kafasında şu soru var;"size yakışmış ama ya bana yakışmazsa" ben de bana yakışıp yakışmayacağını bilmiyordum.biraz risk almak gerekiyor bayanlar yoksa hiçbir şey başaramaz olduğunuz yerde durursunuz:)

Haklisin sana katiliyorum hersey biraz risk kasim aralik gibi dusunuyorum kesinlikle

Bu paylaştığım resimdekî bayana da midface lifting + burun yapılmış. Şimdi ifadesi değişmiş mi diye bakalım evet değişmiş genç kız gibi olmuş:) yani korkularınız yersiz umarım anlatabilmişimdir bayanlar:)
Ben USA da yasiyorum, burada fiatlar cok pahali oldugundan Istanbula gelip yuzumu gerdirmeyi dusunuyorum, iyi bir dr. bilen varmi acaba yuzde basarili. yardimci olan olursa sevinirim.

Merhaba bu baslik altindaki paylasmlari okumanizi tavsiye ederim.yuz ile ilgili genel olarak ercan karacaoglu ve erhan eryilmaz adi geciyor.Bende endoskopik dusunuyorum ve buyuk ihtimalle erhan eryilmazi tercih edicem.Kendisiyle iletisime gecin ve resim isteyin ercan beydende ayni sekilde.Hangisi akliniza yatar daha iyi gelirse tercih yaparsiniz.Sizi etkilemek asla istemem ama cok iyi arastirin derim.Erhana beye yeni ameliyat olan krizantem ve mawi arkadaslarimiz var sagolsun ikiside bana cok yardimci oldu.Onlarla iletisime gecip sorularinizi sorabilirsiniz.Eminim size yardimci olacaklardir.svg

Merhaba bu baslik altindaki paylasmlari okumanizi tavsiye ederim.yuz ile ilgili genel olarak ercan karacaoglu ve erhan eryilmaz adi geciyor.Bende endoskopik dusunuyorum ve buyuk ihtimalle erhan eryilmazi tercih edicem.Kendisiyle iletisime gecin ve resim isteyin ercan beydende ayni sekilde.Hangisi akliniza yatar daha iyi gelirse tercih yaparsiniz.Sizi etkilemek asla istemem ama cok iyi arastirin derim.Erhana beye yeni ameliyat olan krizantem ve mawi arkadaslarimiz var sagolsun ikiside bana cok yardimci oldu.Onlarla iletisime gecip sorularinizi sorabilirsiniz.Eminim size yardimci olacaklardir.svg
Sagol Marco zaten krizantem sagolsun cok yardimci oluyor irtibattayim.

Merhaba arkadaşlar sorularımla yine karşınızdayım:)
YAğ enjeksiyonundan vazgeçip endoskopik germeye meylediyorum artık.Ameliyat videoalarını izlediğimde vazgeçiyorum o ayrı.
MAwi son halin var mı gönderebilir misin buradan ya da özelden?Sende bir şey dikkatimi çekti bir de.Alnında da bandaj vardı şakaklar dışında alnın ustundeki saçlı deride de kesi var mı?Gözleri şakaktan mı yoksa alın ve şakakla birlikte mi gerdi Erhan Bey?

Sevgi okursan cevap yaz ne olur arkadaşım bir hafta oldu Ercan beye yüz germe oldu ağrılar tam anlamıyla ne zaman geçiyor şişinliği yok ama yan yatmaıyorum ne zaman yatabilir

Jelesec arkadaşın iyi mi, yüzü nasıl oldu?Ercan Bey'i düşünüyorum ameliyat için de merak ettim sonucu..

Jelesec arkadaşın iyi mi, yüzü nasıl oldu?Ercan Bey'i düşünüyorum ameliyat için de merak ettim sonucu..
Sonucu bende cok merak ediyorum, lutfen yaptiran varsa, nasil, ve ne yaptirdigini tavsilatli anlatsin bize. Bende yuz germe, alt ust gozkapagi, boyun, dusunuyorum.

Canım, ben en son 20.gün önce yanına ziyarete gittim ağrı falan kalmamış şükür ben onu ikna edersem girer üye olup yazar buraya onu en mutlu eden yüzünde estetik olmuş havası olmadan sorunun çözümlenmiş olması Ercan bey daha yeni çok daha iyi olacak demiş umarım hep mutlu olur sevdiğim zor işler bunlar; herkese başaralı ameliyatlar olsun

Canım, ben en son 20.gün önce yanına ziyarete gittim ağrı falan kalmamış şükür ben onu ikna edersem girer üye olup yazar buraya onu en mutlu eden yüzünde estetik olmuş havası olmadan sorunun çözümlenmiş olması Ercan bey daha yeni çok daha iyi olacak demiş umarım hep mutlu olur sevdiğim zor işler bunlar; herkese başaralı ameliyatlar olsun

olumsuz bir durum olmamasına sevindim.keşke girse buraya gerçekten..memnun ama çok değil gibi anladım doğru mu anladım acaba..erken daha gerçi..

olumsuz bir durum olmamasına sevindim.keşke girse buraya gerçekten..memnun ama çok değil gibi anladım doğru mu anladım acaba..erken daha gerçi..

çok memnun canım umarım hep memnun da kalır dedim:) valla estetik olduğu belli olmaması en güzeli iz morluk vs yok maşallah;doktor dahada iyi görünecek oturunca demiş yüz,ben yine derim üye olursa yazar kendi süreci onun adından yazmak doğru olmaz bentoprak ve sevgiden cesaret aldık herşey yolunda gider umarım herkes için

canım, ben ercan beye resim yollamıştım... maalesef bana tam yüz germe önerdi...:KK34:
endoskopik yöntem bana yeterli gelmezmiş:KK43: tam yüz germe olacağı içinde fiyat çok yüksek oldu... 22.500 lira..:KK67:

acaba birde erhan beyle mi görüşsem...:KK14:

Canim bende tam yuz germe yaptiricam, ercan beyden fiat aldim, sen kime karar verdin, bana biraz bilgi verebilirmisin.

canım bana 2 gün hastanede kalsanız yeter yazmış!!!!! hemde bana tam yüz germe yapacak....

kafam karıştı iyice...
Canim Ercan beye ameliyat oldunuzmu sonuclari cok merak ediyorum, bana biraz bilgi verirmisiniz, bende yuz germe, goz ustu ve alti dusunuyorum, Ercan bey nasil bu konuda.

Canim Ercan beye ameliyat oldunuzmu sonuclari cok merak ediyorum, bana biraz bilgi verirmisiniz, bende yuz germe, goz ustu ve alti dusunuyorum, Ercan bey nasil bu konuda.

maalesef henüz ameliyat için istenen 22.500 lirayı toparlayamadığım için ameliyat olamadım... eğer bir mucize olur ve o kadar parayı bir araya getirebilirsem Ercan Karacaoğluna olmayı düşünüyorum... en son 2 arkadaş fotoğraf koymuştu... aradığınız soruların cevaplarını sanırım onlar vereceklerdir... sonuçları gayet başarılıydı..

Merhaba arkadaşlar sorularımla yine karşınızdayım:)
YAğ enjeksiyonundan vazgeçip endoskopik germeye meylediyorum artık.Ameliyat videoalarını izlediğimde vazgeçiyorum o ayrı.
MAwi son halin var mı gönderebilir misin buradan ya da özelden?Sende bir şey dikkatimi çekti bir de.Alnında da bandaj vardı şakaklar dışında alnın ustundeki saçlı deride de kesi var mı?Gözleri şakaktan mı yoksa alın ve şakakla birlikte mi gerdi Erhan Bey?

canım, internetten epey video izledim.... saçlı deriden birkaç yerden 4-5 cm kesikler açılıyor... oradan girip epey bir uğraşıyorlar.... etkileniyorsan sakın videoları izleme:))) benim iş arkadaşım bu ameliyatı düşünüyordu.... benim sayemde videoyu izledi ve vazgeçti:confused::confused::confused:

X