Endoskopik yüz germe - Facelift

Bu arada ben istanbulda olmadığım için başımdaki dikişleri almak için tekrar gitmem gerekiyordu.Benim tekrar gitmem sıkıntı olacaktı.Erhan bey de zorluk olmasın diye bulunduğunuz yerde bir estetik cerrah bulun,onlar genelde beni tanırlar ben rica ederim alırlar olmadı dedi.Aynen öyle yaptık.Az önce geldim hastaneden.Buradaki palstik cerrah bodylift ameliyatımın olduğu yerleri ve yüzümü inceledi.O da çok başarılı buldu.Doğru bir şeçim yapmışsınız dedi.Ama şu var bu bende böyleydi.Herkeste sonuç aynı olur ya da olmaz bilemem.Ben fikir edinilmesi amacıyla paylaşmak istediğim yaşadığım süreci ve resimleri.İçineze kim sinerse en çok bu operasyonda ona güvenin derim.Çünkü ben öyle yaptım :)

Bu da 8.gün çektiğim fotom.Bugün onuncu gün.az önce dikişlerim alındı başımdaki

çok çabuk inmiş şişlikler ve morluklar..hayırlı olsun şimdiden, gayet güzel görünüyor sonuç:)

Merhaba, ben de 4 ay önce Erhan Eryılmaz'a ameliyat oldum. Endoskopik midface lift, kaş asma ve göz kapağı estetiği oldum.İnanım korkulacak bişey yok. Yüzüm 3 ayda oturdu. Öyle 2 yıl sürdüğü falan yok. Çok memnunum. Önceki ve sonraki halimi görmek isteyen varsa özelden mesaj atabilirim. Her türlü psikolojik destek verilir:)

Özelinize yazdım:)

canım fiyat hakkında birşey söyledi mi?
Lamia erhan beye ameliyat olmuştu ve 2 yılda yüzüm oturdu demişti... :KK22:birde aylarca şişlik sıkıntısı çektiğini yazmıştı... bu yüzden erhan beyden vazgeçmiştim... adamın iyi anına mı denk gelmek gerekiyor acaba.... o zamanda bu iş riskli...:KK12:
ya kötü gününe denk gelirsem:KK35::KK67:

Tatlım özeline bakar mısın:)

Aynen öyle benim 10 günüm sevgili Krizantem80.Şuan bile gayet iyi görünüyorum.Hatta dışarı çıkıyorum kimse de nlamıyor :)Beni faceden eklermisin Krizantem80.Face linkim var önceki mesajlarımda..

Teşekkürler misch arkadaşım.Umarım isteyen herkesin bu kadar kolay olur.Sevgiler..

Aynen öyle benim 10 günüm sevgili Krizantem80.Şuan bile gayet iyi görünüyorum.Hatta dışarı çıkıyorum kimse de nlamıyor :)Beni faceden eklermisin Krizantem80.Face linkim var önceki mesajlarımda..

Teşekkürler misch arkadaşım.Umarım isteyen herkesin bu kadar kolay olur.Sevgiler..

ikiniz de çok iyi gorunuyorsunuz arkadaşlar..kotu olur diye korkudan hiçbir seye kalkışamıyorum..iyi ki yazdınız bu sayfaya.
erhan bey mi ercan bey mi:)) şimdi asıl mesele bu..

Bu arada resimlerim telde yüklü birtürlü pc ye aktaramadım bluetoohtla o yüzden bu yöntemle yollayabilirim ancak..Sevgiler.

canım, telefonun bir ara kablosu olmalı... uç kısmı bilgisayara girişe uygun bir jak olan... o şekilde de resimleri atabilirsin...

Merhaba, ben de 4 ay önce Erhan Eryılmaz'a ameliyat oldum. Endoskopik midface lift, kaş asma ve göz kapağı estetiği oldum.İnanım korkulacak bişey yok. Yüzüm 3 ayda oturdu. Öyle 2 yıl sürdüğü falan yok. Çok memnunum. Önceki ve sonraki halimi görmek isteyen varsa özelden mesaj atabilirim. Her türlü psikolojik destek verilir:)

canım, ben ercan beye resim yollamıştım... maalesef bana tam yüz germe önerdi...:KK34:
endoskopik yöntem bana yeterli gelmezmiş:KK43: tam yüz germe olacağı içinde fiyat çok yüksek oldu... 22.500 lira..:KK67:

acaba birde erhan beyle mi görüşsem...:KK14:

iznim yetmez, yüzüm düzelinceye kadar diye çok endişeliydim.... bu haber süper oldu...
30 gün izin alsam herşey hallolur gibi...
Bende çok şişlik morluk olmadığı için dışarı çıkmam çok sorun olmadı.Beni tanıyan insanlar dışında kimse bir şey anlamadı..Umarım seninki de kolay bir süreç olur..Şimdiden geçmiş olsun..Paylaşırsın sende fotoları :) Tam tarih belli mi operasyon için?

canım, ben ercan beye resim yollamıştım... maalesef bana tam yüz germe önerdi...:KK34:
endoskopik yöntem bana yeterli gelmezmiş:KK43: tam yüz germe olacağı içinde fiyat çok yüksek oldu... 22.500 lira..:KK67:

acaba birde erhan beyle mi görüşsem...:KK14:

Ben kesinlikle Erhan Beyi es geçme derim..Zaten görüşmeden ücret almıyor.En azından fikir edinmiş olursun..Bu arada fiyat harbiden çok yüksek geldi bana

Ben kesinlikle Erhan Beyi es geçme derim..Zaten görüşmeden ücret almıyor.En azından fikir edinmiş olursun..Bu arada fiyat harbiden çok yüksek geldi bana

ücret gerçekten çok yüksek:KK14: o yüzden beklemede kaldım zaten...
bakalım erhan bey ne fiyat çıkaracak?:KK22:

sen ne kadar ödedin canım..

Bende çok şişlik morluk olmadığı için dışarı çıkmam çok sorun olmadı.Beni tanıyan insanlar dışında kimse bir şey anlamadı..Umarım seninki de kolay bir süreç olur..Şimdiden geçmiş olsun..Paylaşırsın sende fotoları :) Tam tarih belli mi operasyon için?

fiyat çok yüksek olduğu için gelecek kışa bırakmıştım ameliyatı....

X