Endoskopik yüz germe - Facelift

Ben yaptıralı 3 sene oldu gittikçede daha güzelleşiyor.44Yaşıma geldim 29 30 anca gösteriyorum.Vallahi tamam ilk çok sıkıntı çektim ama mucize gibi çok çok çok memnun um

lamia hanım bende yüz germe işlemi yaptırıcam bir kaç ay sonra resimlerinizi görmeyi cok isterim ama sanırım arkadaş olmadıgımız için göremiyorum.ercan karacaoğlu dusunuyorum bende ama henüz tam karar vermedim 37 yaşındayım bende gözaltıma ve yanaklarıma müdahale lazım.Arkadaşlık gönderdim size.svg

Çok genç değilmisiniz yüz ameliyatı için??????????? Yüzünüzü bilmiyorum ama yaşınız bana genç geldi.Belli bir yaştan sonra çöküş hızlanıyor.Bence 45-50 yaş civarı bu ameliyatları olmak daha iyi gibi nacizane fikrim.

Benim ablamın kaş göz mesafesi çok dar . Kaşlarda düşük biraz . Sizce endoskopik kaş kaldırma hem kaşı kaldırmak hemde göz mesafesini açmak için iyi olmaz mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben Allah nasip ederse temuzda ercan beyin kapisindayim insh :)

Ipek Merhaba, bana soz ver lutfen Ercan bey e ameliyat olur olmaz bize yazmaya baslayacaksin olur mu? yuz gerdirme olacak sanirim, gozalti ve gozkapagi da olacak mi? Ben de nasip ise Agustos da ameliyat olacagim.

ben hiç konuşmayayım o zaman yaşım 30 :)))

Ipek Merhaba, bana soz ver lutfen Ercan bey e ameliyat olur olmaz bize yazmaya baslayacaksin olur mu? yuz gerdirme olacak sanirim, gozalti ve gozkapagi da olacak mi? Ben de nasip ise Agustos da ameliyat olacagim.

Insh bu ayin 15.de ordayim söz veriyomum gün gün yazicam inshh size bende goz cevresi icin istiyorum on cok gozlerimin altin ve ust goz kapagi dusuklu var hepzi toparlancak insh -:)

Insh bu ayin 15.de ordayim söz veriyomum gün gün yazicam inshh size bende goz cevresi icin istiyorum on cok gozlerimin altin ve ust goz kapagi dusuklu var hepzi toparlancak insh -:)

Ipek, kac yasindasin? Insallah ameliyatin coook basarili gecer ve insallah hic canin yanmaz. Nerede yasiyorsun?

Endoskopik yuz germemi olacak senin ben o ameliyaytan nedense cok korkuyorum o yuzden macs lift ve ayrica gozalti olucam.ercan bey tatildeydi yeni dondu en kisa zamanda gidicem kendisine.su yuzumdeki lanet yag dolgusu eriyebilecehi kadar erisin istiyorum.

Yasaozturk,Bana da doktorlar yuz germe yapmak istemiyorlar yuzunuz gergin diyorlar sadece nazobial bolgeye yag enjeksiyonu yapalim diyorlar, ben burada okuduklarimdan sonra yuzume yag enjekte ettirmek istemiyorum, korkuyorum.

Yasaozturk,Bana da doktorlar yuz germe yapmak irdstemiyorlar yuzunuz gergin diyorlar sadece nazobial bolgeye yag enjeksiyonu yapalim diyorlar, ben burada okuduklarimdan sonra yuzume yag enjekte ettirmek istemiyorum, korkuyorum.

Sakin ama sakin derim benim incecik gulme cizgilerim derin igrenc yariklara donustu .agiz ve yanajlari asagiya dusuren bir islem.heleki elmacik elmacik gibi kemik ustune gelmeyen yerleri agirlikla sarkitiyor bendeboyle oldu.ben 37 yasindayim otuzdan fazla asla gostermezdim simdi 40 geckin gosteriyorum.yuzumun bir tarafi bariz olmak uzere yuzum sarkti simdi yuz germe icin gun sayiyorum.yag agir yogun ve sisen bir sey ben hala yzum davul gibi uyaniyirum.o ince narin guzelim konturler gidiyor.asla tavsiye etmem.doktorlar uygulmasi basit oldugu icin ve iyi para kazandirdigi icin her boka yag diyolar .ama sakin derim.illa yaptiracaksan gecici dolgu yaptir en azindan begrnmezsen bile sarkma olmadan erir gider.yzuzunuz gerginse zaten bisey yapmayin.banada yuzunuz cok gergin demisti doktor.simdi eger esneme olduysa cerrahi islem yaptieabilirsiniz diyor.yani biliyolat yuzu sarkittigini.ama hazir musteri yaratiyolar kendilerine ondan o kadar yag yag diye zirlamalari.

Canim benim iyi ki seni tanidim, kac tane doktor ile gorustum ki bunlarin bir cogu basarili ,taninmis profesorler. Hepsi nazobial bolgeye kendi yagindan dolgu diye tutturdu, bana cok mantiksiz geliyordu bu durum cunku zaten oval ve etli bir yuzum varken niye daha da sisman bir yuze sahip olmak isteyeyim ki? ben sadece yanaklarimin yercekiminkikline karsi koyamayip nazobial bolgeye sarkiklik yapmasindan sikayetciyim bu da ancak gerilme ile gecer gibime geliyordu..Eger yuzumu germeyi kabul etmezlerse bende gecici yaptiririm, en azindan gecici:)
sen de mi Ercan bey a ameliyat olacaksin? yaptigi ameliyatlari gorundun mu? benim gozalti torbam var en cok ondan rahatsiz oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…