Ben yaptıralı 3 sene oldu gittikçede daha güzelleşiyor.44Yaşıma geldim 29 30 anca gösteriyorum.Vallahi tamam ilk çok sıkıntı çektim ama mucize gibi çok çok çok memnun um
Cani hangi hastanede kaldin? Ortama bu ameliyatin ucreti neydi?[
Fiyat evet önemli ama iş yüz olunca bence işin ehli olmalı diye düşünüyorum.Ben asya tarafında hastaneye oldum.İsmini bilmiyorum yegenim biliyordu.Sorayım söylerim.Ama Erhan bey in anlaşmalı hastaneleri bellidir sanırım..Fiyat ozamanlar şimdikine göre uygundu.Birde bana ögretmen indirimi yapıldı.Orta yüz germe hafif kaşların kaldırılması.Alt üst gözkapagı toplam 6.5 milyardı sanırım.
Resimlerde alttaki yazılardan anladım önceki ve sonraki halinizi..Önceden de gayet sağlıklı ve dolgun bir yüzünüz varmış.Yağ eksiği yok.Fazla oynaması gerekmemiş..ameliyat öncesi de yaşınızdan küçük duruyorsunuz..ameliyat öncesi yanaklar daha aşağıda olduğu için daha masum bir havanız varmış şimdiki daha çekici olmuş:))) benim gördüğüm tek fark bu oldu..:))
lamia hanım bende yüz germe işlemi yaptırıcam bir kaç ay sonra resimlerinizi görmeyi cok isterim ama sanırım arkadaş olmadıgımız için göremiyorum.ercan karacaoğlu dusunuyorum bende ama henüz tam karar vermedim 37 yaşındayım bende gözaltıma ve yanaklarıma müdahale lazım.Arkadaşlık gönderdim size.svg
Ben Allah nasip ederse temuzda ercan beyin kapisindayim insh :)
Çok genç değilmisiniz yüz ameliyatı için??????????? Yüzünüzü bilmiyorum ama yaşınız bana genç geldi.Belli bir yaştan sonra çöküş hızlanıyor.Bence 45-50 yaş civarı bu ameliyatları olmak daha iyi gibi nacizane fikrim.
Ipek Merhaba, bana soz ver lutfen Ercan bey e ameliyat olur olmaz bize yazmaya baslayacaksin olur mu? yuz gerdirme olacak sanirim, gozalti ve gozkapagi da olacak mi? Ben de nasip ise Agustos da ameliyat olacagim.
Insh bu ayin 15.de ordayim söz veriyomum gün gün yazicam inshh size bende goz cevresi icin istiyorum on cok gozlerimin altin ve ust goz kapagi dusuklu var hepzi toparlancak insh -:)
Ipek, kac yasindasin? Insallah ameliyatin coook basarili gecer ve insallah hic canin yanmaz. Nerede yasiyorsun?
Inshh sagolll 39 yasindayim almayada kaliyorum
Insh bu ayin 15.de ordayim söz veriyomum gün gün yazicam inshh size bende goz cevresi icin istiyorum on cok gozlerimin altin ve ust goz kapagi dusuklu var hepzi toparlancak insh -:)
Endoskopik yuz germemi olacak senin ben o ameliyaytan nedense cok korkuyorum o yuzden macs lift ve ayrica gozalti olucam.ercan bey tatildeydi yeni dondu en kisa zamanda gidicem kendisine.su yuzumdeki lanet yag dolgusu eriyebilecehi kadar erisin istiyorum.
Inshh sagolll 39 yasindayim almayada kaliyorum
Yasaozturk,Bana da doktorlar yuz germe yapmak irdstemiyorlaryuzunuz gergin diyorlar sadece nazobial bolgeye yag enjeksiyonu yapalim diyorlar, ben burada okuduklarimdan sonra yuzume yag enjekte ettirmek istemiyorum, korkuyorum.
Sakin ama sakin derim benim incecik gulme cizgilerim derin igrenc yariklara donustu .agiz ve yanajlari asagiya dusuren bir islem.heleki elmacik elmacik gibi kemik ustune gelmeyen yerleri agirlikla sarkitiyor bendeboyle oldu.ben 37 yasindayim otuzdan fazla asla gostermezdim simdi 40 geckin gosteriyorum.yuzumun bir tarafi bariz olmak uzere yuzum sarkti simdi yuz germe icin gun sayiyorum.yag agir yogun ve sisen bir sey ben hala yzum davul gibi uyaniyirum.o ince narin guzelim konturler gidiyor.asla tavsiye etmem.doktorlar uygulmasi basit oldugu icin ve iyi para kazandirdigi icin her boka yag diyolar .ama sakin derim.illa yaptiracaksan gecici dolgu yaptir en azindan begrnmezsen bile sarkma olmadan erir gider.yzuzunuz gerginse zaten bisey yapmayin.banada yuzunuz cok gergin demisti doktor.simdi eger esneme olduysa cerrahi islem yaptieabilirsiniz diyor.yani biliyolat yuzu sarkittigini.ama hazir musteri yaratiyolar kendilerine ondan o kadar yag yag diye zirlamalari.
Canim benim iyi ki seni tanidim, kac tane doktor ile gorustum ki bunlarin bir cogu basarili ,taninmis profesorler. Hepsi nazobial bolgeye kendi yagindan dolgu diye tutturdu, bana cok mantiksiz geliyordu bu durum cunku zaten oval ve etli bir yuzum varken niye daha da sisman bir yuze sahip olmak isteyeyim ki? ben sadece yanaklarimin yercekiminkikline karsi koyamayip nazobial bolgeye sarkiklik yapmasindan sikayetciyim bu da ancak gerilme ile gecer gibime geliyordu..Eger yuzumu germeyi kabul etmezlerse bende gecici yaptiririm, en azindan gecici:)
sen de mi Ercan bey a ameliyat olacaksin? yaptigi ameliyatlari gorundun mu? benim gozalti torbam var en cok ondan rahatsiz oluyorum.[/QUOT
Ercan beyi dusunuyorum burdaki yorumlara bakarak.daha gorusmedim kndisiyle bu yag gozaltimada kondu gozaltimdan o yaginda cikarilmasi lazim.ama ndoskopik degil mini yuz geeme isriyorim .yani yahdan sonra dudak ustume birikip agzimi yankalqrimo asagi dusuren bu durumun topqrlanmasi icin iki ameliyat olacak bendede gozalti ve germe.ben kasim gibi dusuniyorum yag eriyebildigi kadar weisin diye.sen kac yasindasin neden geemeyi uygun blmuyorlar.
Canim benim iyi ki seni tanidim, kac tane doktor ile gorustum ki bunlarin bir cogu basarili ,taninmis profesorler. Hepsi nazobial bolgeye kendi yagindan dolgu diye tutturdu, bana cok mantiksiz geliyordu bu durum cunku zaten oval ve etli bir yuzum varken niye daha da sisman bir yuze sahip olmak isteyeyim ki? ben sadece yanaklarimin yercekiminkikline karsi koyamayip nazobial bolgeye sarkiklik yapmasindan sikayetciyim bu da ancak gerilme ile gecer gibime geliyordu..Eger yuzumu germeyi kabul etmezlerse bende gecici yaptiririm, en azindan gecici:)
sen de mi Ercan bey a ameliyat olacaksin? yaptigi ameliyatlari gorundun mu? benim gozalti torbam var en cok ondan rahatsiz oluyorum.[/QUOT
Ercan beyi dusunuyorum burdaki yorumlara bakarak.daha gorusmedim kndisiyle bu yag gozaltimada kondu gozaltimdan o yaginda cikarilmasi lazim.ama ndoskopik degil mini yuz geeme isriyorim .yani yahdan sonra dudak ustume birikip agzimi yankalqrimo asagi dusuren bu durumun topqrlanmasi icin iki ameliyat olacak bendede gozalti ve germe.ben kasim gibi dusuniyorum yag eriyebildigi kadar weisin diye.sen kac yasindasin neden geemeyi uygun blmuyorlar.
Ben biraz buyugum, 44 yasimdayim. 5 sene oncesine dek herkes beni 25-28 yas arasi tahmine diyordu, cildim gergin ama daha once ben obagi nu derm kullanmistim, gunes lekelerim icin(2 sene once) yuzumu oyle germisti ki, muazzam olmustum. Ben oyle olmak istiyorum. Obagi Nu derm lekeler icin kullanilan bir krem seti ve maalesef vergigi gerginlik sadece cildi soyana kadar. Yani gecici. Ben Ercan bey ile maillestim, Yurtdisinda oldugum icin hastanede 1 hafta yatacagim ki, benim bunyem cok kotu. Antibiyotik alerjim var ve cok basit operasyonlardan sonra bile vucudum enfeksiyon kapiyorsigara kullaniyordum, 8 gun oldu biraktim. Nasip ise Agustos ortasinda ameliyat olacagim.
Insallah su yaglarin bir an once erir, Hangi dr yapmisti sana yag enjeksiyonunu? Umarim sahane olur ameliyatin Dr Huseyin Guner ile de maillestim, cok basarili bir doktor ama bana coook pahali geldi.
Ben biraz buyugum, 44 yasimdayim. 5 sene uuoncesine dek herkes beni 25-28 yas arasi tahmine diyordu, cildim gergin ama daha once ben obagi nu derm kullanmistim, gunes lekelerim icin(2 sene once) yuzumu oyle germisti ki, muazzam olmustum. Ben oyle olmak istiyorum. Obagi Nu derm lekeler icin kullanilan bir krem seti ve maalesef vergigi gerginlik sadece cildi soyana kadar. Yani gecici. Ben Ercan bey ile maillestim, Yurtdisinda oldugum icin hastanede 1 hafta yatacagim ki, benim bunyem cok kotu. Antibiyotik alerjim var ve cok basit operasyonlardan sonra bile vucudum enfeksiyon kapiyorsigara kullaniyordum, 8 gun oldu biraktim. Nasip ise Agustos ortasinda ameliyat olacagim.
Insallah su yaglarin bir an once erir, Hangi dr yapmisti sana yag enjeksiyonunu? Umarim sahane olur ameliyatin Dr Huseyin Guner ile de maillestim, cok basarili bir doktor ama bana coook pahali geldi.
Bahsettigin doktoru hic duymadim.anladigim kadariyla yuzunde cok buyuk problrm yok.benim yuzumr yagi yapan estetik cerrah degildi bas boyun cerrahisi diye bir brans ama asla wstetikten anlamiyor.30 yasindaki yuzum suan 40 o kadsr kotu oldu.gozaltimda hic sorin yoktu simdi torbalandi.bu is uc doktor adi var ercan karacaoglu erhan eryilmaz bide tugrul turan bide dorduncu olarak naci celik diyebilirim.ama sanirim en cok ercan beye ameliyat olan var burda.aslinda senin yasinda germe yaparlar ama ihtiyacin yok diyemi geemiuorlar acaba.sana tavsiyem gecici dolguda yaptirma oda erirken cok fena oluyor arkadasimm yaptirdi beze beze kaldi alyi aydi guya ama dokuz aydir erimedi topaklandi gerci illa eriycek en azindan yag gibi dokulari zayiflatip sarkitmiyor.bana elmacik demisti doktor ama sadace gulme cizgisine koymus agzim asagi kaydi yuzum uzadi resmen gozaltimda torba torba kaldi.sen umarim istedigin sekle gelirsin bende oyle olur umarim.bana bir doktor sigara kullaniyorsun yuzuzunu gerersek doku nekrozu olur kaldirlan deri yerine oturmaz falan demisti o yuzdrn ben macs lift istiyorum.kulak onunde iz kaliyor ama felc riski yok sinirlerle isleri olmuyir bu uygulada.ayni seyden sikayetciyiz ikimizde.gozalti ve asagi dusmus yanaklar.ben agiz etrafindan kulak dibine cekince istedigim duzelme oluyor aslinda ama ercan bey ne diyecek bilmiyorum.ha bu arada macs lidt iyilesme sureci endoskopik gwrmeye gore daha kisa.kafam karma karisik olmakla birlikte alti aydir cok ama vok mutsuzum eski halime donmem icin baska sansim yok.senin durumun biraz zor o zaman sen biraz daha gec iyilesebilirisn belki ama bu durumu ercan beyle mutlaka senine boyuna konus.
Bahsettigin doktoru hic duymadim.anladigim kadariyla yuzunde cok buyuk problrm yok.benim yuzumr yagi yapan estetik cerrah degildi bas boyun cerrahisi diye bir brans ama asla wstetikten anlamiyor.30 yasindaki yuzum suan 40 o kadsr kotu oldu.gozaltimda hic sorin yoktu simdi torbalandi.bu is uc doktor adi var ercan karacaoglu erhan eryilmaz bide tugrul turan bide dorduncu olarak naci celik diyebilirim.ama sanirim en cok ercan beye ameliyat olan var burda.aslinda senin yasinda germe yaparlar ama ihtiyacin yok diyemi geemiuorlar acaba.sana tavsiyem gecici dolguda yaptirma oda erirken cok fena oluyor arkadasimm yaptirdi beze beze kaldi alyi aydi guya ama dokuz aydir erimedi topaklandi gerci illa eriycek en azindan yag gibi dokulari zayiflatip sarkitmiyor.bana elmacik demisti doktor ama sadace gulme cizgisine koymus agzim asagi kaydi yuzum uzadi resmen gozaltimda torba torba kaldi.sen umarim istedigin sekle gelirsin bende oyle olur umarim.bana bir doktor sigara kullaniyorsun yuzuzunu gerersek doku nekrozu olur kaldirlan deri yerine oturmaz falan demisti o yuzdrn ben macs lift istiyorum.kulak onunde iz kaliyor ama felc riski yok sinirlerle isleri olmuyir bu uygulada.ayni seyden sikayetciyiz ikimizde.gozalti ve asagi dusmus yanaklar.ben agiz etrafindan kulak dibine cekince istedigim duzelme oluyor aslinda ama ercan bey ne diyecek bilmiyorum.ha bu arada macs lidt iyilesme sureci endoskopik gwrmeye gore daha kisa.kafam karma karisik olmakla birlikte alti aydir cok ama vok mutsuzum eski halime donmem icin baska sansim yok.senin durumun biraz zor o zaman sen biraz daha gec iyilesebilirisn belki ama bu durumu ercan beyle mutlaka senine boyuna konus.
Canim benim sen henuz coook gencsin, insallah hersey istedigin gibi olur. Bende macs lift yaptirayim o halde:) zaten endoskopik yuz germe iel macs lift arasindaki farklari arastiriyordum. Sorunlarimiz hemen hemen ayni ama iyi ki seni tanimisim yuzume yag da gecici de koydurtmayacagi, nedense doktorlar bunlari yapmaya pek meraklilar. Felc riski yoksa tabii ki macs lift cok daha tercihim olacaktir, kulak onunde iz kaliyorsa da onlari saclarimizla orteriz olmaz mi ki? Rabbim insallah sana da bana da istedigimizi nasip etsin.Facebook un varsa beni eklermisin? zeynepcebbeci@mynet.com
Yaptıralı ne kadar oldu yağ enjeksiyonunu...Yüzünüzde olumsuz sonuç almanız şaşırttı beni....Genç yüzlere genelde yağ enjeksiyonu ya da dolgu öneriliyor...Ben de yüzüme ilave bir şeyler yaptırmak istiyordum ama böyle tecrübeleri okudukça vazgeçtim....Ben de ortayüz germe olmuştum ve nazolabial bölgeye ameliyat esnasında yağ enjeksiyonu yapılmıştı ve sonrasında olumsuz bir etki görmedim...O bölge tabii ki ameliyat etkisi ve yağ enjeksiyonuyla bayağı toparlanmıştı. Şimdi çizgi hala var ama eski durumu gibi değil beni rahatsız etmiyor.Daha iyi olabilir diye ilave enjeksiyon düşündüm ama şimdi vazgeçiyorum....Bu arada maclift düşünüyorsunuz herhalde, kulak önünden açıyorlar ama iz kalacağını sanmıyorum....Ben de de şakak bölgesinde tahminimden fazla bir alandan giriş yapılmıştı, gerçi saçlı bölge iz uzun sürede geçti ama şu an hiç bir şey kalmadı, yeri bile belli değil...