Benim kucuck yuzume 20 cc yag koydu doktor o kadar yagi elmacik ta hic yok sadace guzlrm cizgisu ve gozalti yani kemik ustu olmayan bir uere o adar yag koyarsaniz Sarkar esner dogal olarak ama dokotr demeye dilimin varmadigi sahis doldurme yapmayi dolgu saniyor.yuzum zayif br sikiydi simdi burun hizasinfan asagisi dolu vd feco sarkik.siz kime yaptirdiniz ameliyatinizi memnunmusunuz ne kadar suredr iyilestiniz.sormak istedigim cok sey var aslinda ama uzatmiyim fazla
Gerektiğinden fazla koymuşlar demek ki bir de yüzün diğer bölgeleriyle olması gereken uyumu yakalayamamış. Ben bu topikte ve başka topiklerde yüz geme ile ilgili tecrübelerimi epey yazmıştım. Benim ameliyat sonrası iyileşmem çok uzun sürdü, yüzümün oturması 2 yılı buldu, 2 arkadaşım ben de önce bu ameliyatı olmuşlardı ve onların iyileşmeler, kısa sürede oldu ben de onlardan cesaret alarak yaptırdım ama benim sürecim aynı olmadı. Sonucu sorarsanız şu an çok memnunum, fresh bir yüze sahip oluyorsunuz kesinlikle ve dikkat çekici bir gençleşme etkisi var umarım uzun sürer. Ameliyatımın üzerinden 4 yıl geçti. Dolgu, botoks gibi işlemler yaptırmadım hiç yüzüme, ilave bir şeyler yaptırsam belki daha iyi sonuçlar elde edebilirim ama daha kötü olur diye korkuyorum, onun için şimdilik bu kadarı yeter diyorum...İyileşme süreci olarak benim durumum sizi korkutmasın, benimki biraz ekstrem bir durumdu, bünyeyle de alakalı bir şey.