Endoskopik yüz germe - Facelift

Yaptıralı ne kadar oldu yağ enjeksiyonunu...Yüzünüzde oluymsuz sonuç almanız şaşırttı beni....Genç yüzlere genelde yağ enjeksiyonu ya da dolgu öneriliyor...Ben de yüzüme ilave bir şeyler yaptırmak istiyordum ama böyle tecrübeleri okudukça vazgeçtim....Ben de ortayüz germe olmuştum ve nazolabial bölgeye ameliyat esnasında yağ enjeksiyonu yapılmıştı ve sonrasında olumsuz bir etki görmedim...O bölge tabii ki ameliyat etkisi ve yağ enjeksiyonuyla bayağı toparlanmıştı. Şimdi çizgi hala var ama eski durumu gibi değil beni rahatsız etmiyor.Daha iyi olabilir diye ilave enjeksiyon düşündüm ama şimdi vazgeçiyorum....Bu arada maclift düşünüyorsunuz herhalde, kulak önünden açıyorlar ama iz kalacağını sanmıyorum....Ben de de şakak bölgesinde tahminimden fazla bir alandan giriş yapılmıştı, gerçi saçlı bölge iz uzun sürede geçti ama şu an hiç bir şey kalmadı, yeri bile belli değil...

Benim kucuck yuzume 20 cc yag koydu doktor o kadar yagi elmacik ta hic yok sadace guzlrm cizgisu ve gozalti yani kemik ustu olmayan bir uere o adar yag koyarsaniz Sarkar esner dogal olarak ama dokotr demeye dilimin varmadigi sahis doldurme yapmayi dolgu saniyor.yuzum zayif br sikiydi simdi burun hizasinfan asagisi dolu vd feco sarkik.siz kime yaptirdiniz ameliyatinizi memnunmusunuz ne kadar suredr iyilestiniz.sormak istedigim cok sey var aslinda ama uzatmiyim fazla

Benim kucuck yuzume 20 cc yag koydu doktor o kadar yagi elmacik ta hic yok sadace guzlrm cizgisu ve gozalti yani kemik ustu olmayan bir uere o adar yag koyarsaniz Sarkar esner dogal olarak ama dokotr demeye dilimin varmadigi sahis doldurme yapmayi dolgu saniyor.yuzum zayif br sikiydi simdi burun hizasinfan asagisi dolu vd feco sarkik.siz kime yaptirdiniz ameliyatinizi memnunmusunuz ne kadar suredr iyilestiniz.sormak istedigim cok sey var aslinda ama uzatmiyim fazla

Benimde yüzümü ulthera yaparak mahvettiler. Tanıtımlarda öğle arası işlemi gibi gösteriyorlar. Oysa inanılmaz acılı, sonrası ödemli bir işlem. Ben de birde yağ erimesi yaptı, yüzümü mahvetti. En iyisi germe işlemi.
Gerçi ben geçici dolgudan memnun kaldım. Nazobial bölgede. Göz altımda çökük ama oraya cesaret edemedim. Işık dolgusu övülüyor göz altı için ama kararsızım

Benimde yüzümü ulthera yaparak mahvettiler. Tanıtımlarda öğle arası işlemi gibi gösteriyorlar. Oysa inanılmaz acılı, sonrası ödemli bir işlem. Ben de birde yağ erimesi yaptı, yüzümü mahvetti. En iyisi germe işlemi.
Gerçi ben geçici dolgudan memnun kaldım. Nazobial bölgede. Göz altımda çökük ama oraya cesaret edemedim. Işık dolgusu övülüyor göz altı için ama kararsızım

Ultherayı araştırdım tanıtımı harika. Ameliyatsız yüz germe olarak tanıtılmış. Cilt altına ısı vererek yapılıyomuş. Ben şunu anladım cilt altına ısı verilerek yapılan işlemlerden uzak duracaksı . İnsanın yüz yağlarını eritebiliyor. Radyofrekansta o şekilde cilt altına ısı veriliyor ama burda misch adlı bir arkadaşımızında yüzünü mahvetmiş.inş yüznz düzelir

Son düzenleme:
Benimde yüzümü ulthera yapaurak mahvettiler. Tanıtımlarda öğle arası işlemi gibi gösteriyorlar. Oysa inanılmaz acılı, sonrası ödemli bir işlem. Ben de birde yağ erimesi yaptı, yüzümü mahvetti. En iyisi germe işlemi.

Ben dolgu yaptiripta guzellesen kimseyi gormedim o ne gena olmus diye aciyarak baktigimiz estetik magdurlarinin hepsi dolgu kurbani.yagdan sonra yuzum yamuk yumuk oldu asimetri dengesiz erime yagin asagiya sarkmasi. Hepsi oldu bende doktora sorsaniz asla olmaz oylr bisey ama israrla hergun dort kez en az bes dakka yukari masaj yapin derler niyr acaba kendideride biliyor cunku saektigini ama para iste basit ama iyi para kazandiran bir islem.yani yapilacak en son islem dolgu bence feci sonuclara yol aciyor.yagda erime dedikleri sey yagin asagi sarkmasi ha cok az yaptiranlar belki etkilenmez ama ben yuz kilo olsam yuzum bu kadar yaglanip sismezdi sonuc olarak yuz kilodan elluye dusunce insanin yuzu ne hae gelir dusunun.yzuumde cizgi sarkma hic yokkrn simdi hem cizgilerle hem sarkmalarla yasmaak zorundayim.en akillicasi iyi bir cerraha germe islemi yaotiemak gulme cigilerinr dolgu olmaz cok yapay duruyor.yukari gerince eski haline geliyor ancak .bu ebleh suratla yasamaktansa lazerden yuzum eriseydi kedke en azindan hafifliycek eski haline donene kadat sarkma olmayacakti.suandan itibaren ah vah etmenin hic bir faydasi yok germeden ve gozaltinakoyulan yagin cikarilmasindan baska jicbir kurtulus yok maalesef.iyilesme sureci beni cok korkutuyor komlikasyonlari cok trhlikeli tabi ama askada care tok maalesef

Ulthreapy sadece Siskin olan yerlere yapiliyormus, gozalti torbasi veya gidi gibi.

Gerektiğinden fazla koymuşlar demek ki bir de yüzün diğer bölgeleriyle olması gereken uyumu yakalayamamış. Ben bu topikte ve başka topiklerde yüz geme ile ilgili tecrübelerimi epey yazmıştım. Benim ameliyat sonrası iyileşmem çok uzun sürdü, yüzümün oturması 2 yılı buldu, 2 arkadaşım ben de önce bu ameliyatı olmuşlardı ve onların iyileşmeler, kısa sürede oldu ben de onlardan cesaret alarak yaptırdım ama benim sürecim aynı olmadı. Sonucu sorarsanız şu an çok memnunum, fresh bir yüze sahip oluyorsunuz kesinlikle ve dikkat çekici bir gençleşme etkisi var umarım uzun sürer. Ameliyatımın üzerinden 4 yıl geçti. Dolgu, botoks gibi işlemler yaptırmadım hiç yüzüme, ilave bir şeyler yaptırsam belki daha iyi sonuçlar elde edebilirim ama daha kötü olur diye korkuyorum, onun için şimdilik bu kadarı yeter diyorum...İyileşme süreci olarak benim durumum sizi korkutmasın, benimki biraz ekstrem bir durumdu, bünyeyle de alakalı bir şey.

Gerektiğinden fazla koymuşlar idemek ki bir de yüzün diğer bölgeleriyle olması gereken uyumu yakalayamamış. Ben bu topikte ve başka topiklerde yüz geme ile ilgili tecrübelerimi epey yazmıştım. Benim ameliyat sonrası iyileşmem çok uzun sürdü, yüzümün oturması 2 yılı buldu, 2 arkadaşım ben de önce bu ameliyatı olmuşlardı ve onların iyileşmeler, kısa sürede oldu ben de onlardan cesaret alarak yaptırdım ama benim sürecim aynı olmadı. Sonucu sorarsanız şu an çok memnunum, fresh bir yüze sahip oluyorsunuz kesinlikle ve dikkat çekici bir gençleşme etkisi var umarım uzun sürer. Ameliyatımın üzerinden 4 yıl geçti. Dolgu, botoks gibi işlemler yaptırmadım hiç yüzüme, ilave bir şeyler yaptırsam belki daha iyi sonuçlar elde edebilirim ama daha kötü olur diye korkuyorum, onun için şimdilik bu kadarı yeter diyorum...İyileşme süreci olarak benim durumum sizi korkutmasın, benimki biraz ekstrem bir durumdu, bünyeyle de alakalı bir şey.
İ

A evet hatirladim sizi.sizin doktorunuz kimdi onu hatirliyamadim.iki yil korkunc bir sure alti ayda oyle en cok cekindigim bu aslinda.benim yuzumde beni en vok rahatsiz edensey gozaltim ve asiri asimetri solum cene ustune kadar doluyken sagim cok cok yukarda eridikce o asimetri daha cok goze batior sanki.yani sadace solum gerilse bile olur.ekim yada kasim.gibi dusunuyorum ama doktor konusunda hala emin degilim ercan beyle gorusucem ama erhan bey de var naci celikte var karar vermen lazim hunlardan birine zor is ya yuzle ilgili seyler cok cok zormus yani vucut olsa hic umursamam ama su halim cok uzuyor cok yipratiyor beni:KK43:(((((

İ

A evet hatirladim sizi.sizin doktorunuz kimdi onu hatirliyamadim.iki yil korkunc bir sure alti ayda oyle en cok cekindigim bu aslinda.benim yuzumde beni en vok rahatsiz edensey gozaltim ve asiri asimetri solum cene ustune kadar doluyken sagim cok cok yukarda eridikce o asimetri daha cok goze batior sanki.yani sadace solum gerilse bile olur.ekim yada kasim.gibi dusunuyorum ama doktor konusunda hala emin degilim ercan beyle gorusucem ama erhan bey de var naci celikte var karar vermen lazim hunlardan birine zor is ya yuzle ilgili seyler cok cok zormus yani vucut olsa hic umursamam ama su halim cok uzuyor cok yipratiyor beni:KK43:(((((

Doktorum Güner Uysal.. Yüzümün oturması 2 yılı buldu ama bu bünyeden kaynaklanan bir durum, sizde de aynısı olacak diye bir şey yok....Herkesin süreci farklılık gösteriyor. Sizin dolgunuzu yapan kimdi merak ettim....Tek taraflı yüz germe olmaz bize mantıklı gelebilir belki ama öyle bir şey olabileceğini pek sanmıyorum....Düşündüğünüz dr'ların hepsi de iyiler, memnun hastaları var bu forumda, inşallah sizde içinize sinen doktoru bulur ve başarılı bir ameliyat geçirirsiniz...Sormak istediğiniz başka şeyler olursa seve seve cevaplarım.

Doktorum Güner Uysal.. Yüzümün oturması 2 yılı buldu ama bu bünyeden kaynaklanan bir durum, sizde de aynısı olacak diye bir şey yok....Herkesin süreci farklılık gösteriyor. Sizin dolgunuzu yapan kimdi merak ettim....Tek taraflı yüz germe olmaz bize mantıklı gelebilir belki ama öyle bir şey olabileceğini pek sanmıyorum....Düşündüğünüz dr'ların hepsi de iyiler, memnun hastaları var bu forumda, inşallah sizde içinize sinen doktoru bulur ve başarılı bir ameliyat geçirirsiniz...Sormak istediğiniz başka şeyler olursa seve seve cevaplarım.

Doktorum yusuf can ben aslinda burnumdaki nefes sorunu icin gitmistim icerde kemik egriligi vardi.İsrarla gayet duzgun olan burnuma estetik onerdi o arada yag konusunu acti mucizevi etkilerinden cilde yaptigi katkilardan bahsetti ikna oldum ama cok pismanim 3000 lira para aldi ustune yuzumu mahfetti.kontrole gidip sikayetimi dile getirdim bu sefer israrla medikal estetikci olan esine yuzumdeki sarkma icin radyofrekans yontemi icin yonlendirdi kabul etmedim.burnumdaki kemigide baska bir doktor icerden mudahaleyle halletti yani estetik falan asla gerek yok dedi.Yusuf can cok kibar cana yakin ve yagli balli konusur ama hatali islem yaptiginda asla duzeltme kabiliyeti yok bir iki pastik cerrah arkadasi var onlara yonlendirir.iki sene once arkadasimin burnunu ameliyat etti cok guzel olmustu ama simdi alti aydur korkunc bir deformasyon yasadi ve asla buruna mudahale etmedi ne parayla nede parasiz yani bozdugu seyi elemiyor.Kiz dun aradi sikayeti icin azarlandigiyla kaldi.burnunda iki yerde asiri cokme meydana geldi gene karisina yonlendirdi oraya hazir dolgu icin.neyse yani o yaglu balli yaklasimlarina hic kanmamak lazim iste.ha bu arada brfski basliklatdan birinde baska bir hastasi vardi sakdem oda cok mutsuzdu kizin yuzunu dugun oncesi mahfetmis zaten ysuf can adini gorunce kizin neler yasadigini tahmin ettim.su germeyi yaptiripniyilesme surecimi atlatmak istiyorum.

Doktorum yusuf can ben aslinda burnumdaki nefes sorunu icin gitmistim icerde kemik egriligi vardi.İsrarla gayet duzgun olan burnuma estetik onerdi o arada yag konusunu acti mucizevi etkilerinden cilde yaptigi katkilardan bahsetti ikna oldum ama cok pismanim 3000 lira para aldi ustune yuzumu mahfetti.kontrole gidip sikayetimi dile getirdim bu sefer israrla medikal estetikci olan esine yuzumdeki sarkma icin radyofrekans yontemi icin yonlendirdi kabul etmedim.burnumdaki kemigide baska bir doktor icerden mudahaleyle halletti yani estetik falan asla gerek yok dedi.Yusuf can cok kibar cana yakin ve yagli balli konusur ama hatali islem yaptiginda asla duzeltme kabiliyeti yok bir iki pastik cerrah arkadasi var onlara yonlendirir.iki sene once arkadasimin burnunu ameliyat etti cok guzel olmustu ama simdi alti aydur korkunc bir deformasyon yasadi ve asla buruna mudahale etmedi ne parayla nede parasiz yani bozdugu seyi elemiyor.Kiz dun aradi sikayeti icin azarlandigiyla kaldi.burnunda iki yerde asiri cokme meydana geldi gene karisina yonlendirdi oraya hazir dolgu icin.neyse yani o yaglu balli yaklasimlarina hic kanmamak lazim iste.ha bu arada brfski basliklatdan birinde baska bir hastasi vardi sakdem oda cok mutsuzdu kizin yuzunu dugun oncesi mahfetmis zaten ysuf can adini gorunce kizin neler yasadigini tahmin ettim.su germeyi yaptiripniyilesme surecimi atlatmak istiyorum.

Demek ki yağ enjeksiyonu, dolgu gibi işlemler basit gibi görünüyor ama tecrübeli ellerde yapılması gerekiyormuş....Dediğim gibi bende nazolabial bölgeye koymuştu dr ama sarkma gibi bir durum olmadı asla ilk zamanlar yapılan bölge biraz sertti zamanla yumuşadı görüntüde ters bir durum olmadı çok şükür. Sakdem isimli kullanıcının yazdıklarını okudum az önce gerçekten çok yazık, çok üzüldüm....Şu an yapılacak en iyi şey iyi bir dr'la yüzünüzdeki olumsuzlukları gidermek, bahsettiğiniz dr'lara bir gidin bakalım neler diyecekler, yüzle ilgili işlemler için hep plastik cerrah düşünün, asla yüzünüzü bu branş dışındakilere teslim etmeyin...Fotoğraf koyma şansınız varsa fikrimizi daha iyi söyleyebiliriz belki sizin düşündüğünüz kadar kötü değildir durumunuz...

Demek ki yağ enjeksiyonu, dolgu gibi işlemler basit gibi görünüyor ama tecrübeli ellerde yapılması gerekiyormuş....Dediğim gibi bende nazolabial bölgeye koymuştu dr ama sarkma gibi bir durum olmadı asla ilk zamanlar yapılan bölge biraz sertti zamanla yumuşadı görüntüde ters bir durum olmadı çok şükür. Sakdem isimli kullanıcının yazdıklarını okudum az önce gerçekten çok yazık, çok üzüldüm....Şu an yapılacak en iyi şey iyi bir dr'la yüzünüzdeki olumsuzlukları gidermek, bahsettiğiniz dr'lara bir gidin bakalım neler diyecekler, yüzle ilgili işlemler için hep plastik cerrah düşünün, asla yüzünüzü bu branş dışındakilere teslim etmeyin...Fotoğraf koyma şansınız varsa fikrimizi daha iyi söyleyebiliriz belki sizin düşündüğünüz kadar kötü değildir durumunuz...

Benim durumum sakdem kadar kotu degil ama iyide degil.Yani hic memnun kalmadim bir daha asla yag dolgu isine bulasmam.Doktorum cok hatali secimdi evime cok yakindi arkadasim ameliyat olmustu vs.Yapilan islem ne olursa olsun bir plastik cerraha yaptirilmali.Olusan olumsuz duruma mudahale edebilecek seni asla yuz ustu birakmiyacak biri olmali.Sizin dolgunuz germeyle birlikte kucuk bir alana yapilmis ondan olumsuzluk yasamamissiniz.Umarim Sakdemde sorunlarini halletmistir yada daha iyidir.

Benimde yüzümü ulthera yaparak mahvettiler. Tanıtımlarda öğle arası işlemi gibi giösteriyorlar. Oysa inanılmaz acılı, sonrası ödemli bir işlem. Ben de birde yağ erimesi yaptı, yüzümü mahvetti. En iyisi germe işlemi.
Gerçi ben geçici dolgudan memnun kaldım. Nazobial bölgede. Göz altımda çökük ama oraya cesaret edemedim. Işık dolgusu övülüyor göz altı içi

Sakin gozaltina dolgu vs dusunme buyuk cogunlugu kitu sonuc veriyor.iyi denenlerde bile gozaltinda renk degisimi oluyor.Germe dusunuyorsan zaten uygulama esnasinda onuda hallederler.

Lamia Cok tesekkur ederim canim insallah 20 li yaslarima donerim. Erhan Eryilmaz ve Ozan Balik ile gorusuyorum simdilik ama bir de izmir de ekol kulak burun bogaz hastanesi var, oranin bana sundugu imkanlarda aklii celiyor, 1 hafta hastanede kalacagim, bakilacagim ve fiyat cok makul,yine de arastirmaya devam ediyorum, seni cok begendim. facebook un varsa beni eklermisin? zeynepcebbeci@mynet.com

Bu mailden facebook adrsine ulasamadim.ameliyatin oldumu.ne durumdasin???

Bu mailden facebook adrsine ulasamadim.ameliyatin oldumu.ne durumdasin???

canim bana ozel mesaj ile facebook adresini verirmisin? ben sana verdim ama gormedin sanirim, yok ben daha Turkiye ye gelmedim, Nasip ise 14 gun sonra gelecegim.

herkese merhaba.... :)
ben 36 yasindayim, eskiden kalma sıkar leke ve izlerim var çene ve yanak bölgelerimde birde göz kirisikliklari, franksiyonel laser tedavisi iyi olmadi bu yüzden yuz germe düşünüyorum, çok arastiriyorum, buradaki yorumlarin çoğunu okudum çok güzel bilgiler paylaşmişiniz sayenizde birçok detay öğrendim simdiden cok tesekkur ederim...bazi yorumlarda ise hem çok mutlu oldum hem korktum.ben bu ameliyati 2-3 hafta icinde olmayi düşünüyorum fakat hala aklim karışık. 25-50 msj gibi bir sinir koymuşlar anlamadim, bu ameliyati olmuş arkadaslar beni eklerlerse ve fotoğraflarini görebilirsem inanin icim çok rahat karar vericem...
yardimlarinizi bekliyorum bu çok onemli benim icin....

davet gönderen herkes görecek resimleri:21:

merhaba....size istek gönderdim kabul ederseniz cok sevinirim...diger arkadaslarda beni eklerse cok memnun olurum,,,
kendi durumum hakkinda bilgi vereyim
ben 36 yasindayim, eskiden kalma sıkar leke ve izlerim var çene ve yanak bölgelerimde birde göz kirisikliklari, franksiyonel laser tedavisi iyi olmadi bu yüzden yuz germe düşünüyorum, çok arastiriyorum, buradaki yorumlarin çoğunu okudum çok güzel bilgiler paylaşmişiniz sayenizde birçok detay öğrendim simdiden cok tesekkur ederim...bazi yorumlarda ise hem çok mutlu oldum hem korktum.ben bu ameliyati 2-3 hafta icinde olmayi düşünüyorum fakat hala aklim karışık. 25-50 msj gibi bir sinir koymuşlar anlamadim, bu ameliyati olmuş arkadaslar beni eklerlerse ve fotoğraflarini görebilirsem inanin icim çok rahat karar vericem...
yardimlarinizi bekliyorum bu çok onemli benim icin....

X