Endoskopik yüz germe - Facelift

hatırladığım kadarıyla melodi sadece resim gönderip ameliyat günü almıştı...

sevgide aynı şekilde geldi diye biliyorum...

ben ercan beye gidersem benimkide mecburen öyle olacak...:KK14:

benim koca ters... bir görüşmeye git, bir ameliyata git.... yapmaz valla.... zaten zor razı olacak gibi...:KK14:

işin açıkcası izli izsiz ne olursa kabul edecek durumdayım...:KK53:

her sabah korka korka aynaya bakmaktansa, izler için çareler üretirim daha iyi....

denizkızı kulak önü kısa kesi yaptırmıştı ve çokta şikayetçi değildi... belki deri kaliteside etkileyecek izleri...:KK14:

benim safra kesesi ameliyatımdaki iz 5 yıla rağmen geçmedi mesela... şimdi aklıma geldi kötü oldum...:KK14:

kulak önündeki izde kalıcı mı olur yoksa... :18::18::18:

eh kork kork nereye kadar...:KK57:

o yuzden yapmak istemiyorlar sanırım:KK43: safra kesesi için daha kalın deri kesiliyor yuzde daha az iz kalır sanırım yani uamrım..doktorlara sormak lazım..:nazar:
bir mail at istersen yaşını ve durumunu anlat açık ameliyata evet der mi öğren:KK34:
ben de iz konusunda pek korkmuyorum..tum yuzun sarkmış olmasındansa sadece iki izi gormek daha iyi olur galiba.:26:

valla süper haber..aynı anda burun ameliyatı da olsan ya da bandaj filan yapıştırtsan da burun yüzünden şişti desen olmaz mı:))))))
ya uzun sürmesi bir dert de benim asıl sorun ettiğim sinir/doku vb hasarı dışında tabi ameliyatın iyi yapılmış olması..şişler cabuk inip de içinden nahoş bir yüz cıkarsa o daha da beter..

valla burnumu kimse anlamamıştı işyerinde...:KK60:

belki bu seferde şansım yaver gider, fazla şişmem... :KK60:

kimse de anlamaz...

ahhhh umut dünyası işte... :KK14::KK14:

o yuzden yapmak istemiyorlar sanırım:KK43: safra kesesi için daha kalın deri kesiliyor yuzde daha az iz kalır sanırım yani uamrım..doktorlara sormak lazım..:nazar:
bir mail at istersen yaşını ve durumunu anlat açık ameliyata evet der mi öğren:KK34:
ben de iz konusunda pek korkmuyorum..tum yuzun sarkmış olmasındansa sadece iki izi gormek daha iyi olur galiba.:26:

demi ya...

sarkık bir yüzle gezmektense, birkaç ize razı olmak iyi gibi.....:KK14:

ipek temmuzda ercan beye ameliyat olacak...

onun resimleri gördükten sonra netleştireceğim işi sanırım...:KK14:

ondada sonuç güzel olursa, doğruca ercan beyin kapısını çalıcam...:KK1:

böyle kararsızlık, nereye kadar...:KK14:

kız deme öyle...

daha kötü olanını görmedim daha...

çok uzun sürede oturdu diyenler oldu evet...

birde bir yorumcu, göz altı kesisi fazla yapıldığı için gözün kırmızı kısmı görünüyor diye yazmıştı...:KK25:

birde çok fazla değişmeyenleri gördüm...

sonuca bakacak olursak, ercan beyin hastaları memnun genelde...

erhan eryılmaza lamia ameliyat olmuştu... çok şişmişti ve yüzü geç oturmuştu...

melodide erhan beye olmuştu ve memnun kalmamıştı...

peganum güner uysala olmuştu ve memnundu ama onun önceki halide gayet iyiydi... ben ameliyat olmasına şaşırmıştım...

denizkızı kısa izli yüz germe olmuştu ama resmini görmedim... mesajlarımada cevap vermedi...

aslında en çok onu merak ediyorum...

şimdi: en beğendim sevgi olduğuna göre.. onun yüzü ile kendi yüzümüzü mü karşılaştırmak lazım...

sevginin yüzü benimkinden zayıf... ağız kenarı çizgilerimiz benziyor... gözleri küçük değil, benimkide öyle...

çok yanaklı değil ama benim yüzüm toplu...

üffffffff... kafam karıştı...:KK57:

evet evet herkes memnun..ben de yağ olayı da girecek ya işin içine ondna tedirginim..fazla değişiklik olsun istemiyorum..yani daha sağlıklı genç görünen ama ama şekli iyi olmayan yüz mü yoksa çöküntüleri olan ama daha güzel yüz mü dersen ne derim bilmiyorum.heralde ikinciyi seçerim..onu kast ettim:)

melodininki kötu değildi diye hatırlıyorum..doktor gerek yok dediği halde olmuştu ve istediği kadar kalkmamıştı yanaklar galiba..

evet evet herkes memnun..ben de yağ olayı da girecek ya işin içine ondna tedirginim..fazla değişiklik olsun istemiyorum..yani daha sağlıklı genç görünen ama ama şekli iyi olmayan yüz mü yoksa çöküntüleri olan ama daha güzel yüz mü dersen ne derim bilmiyorum.heralde ikinciyi seçerim..onu kast ettim:)

melodininki kötu değildi diye hatırlıyorum..doktor gerek yok dediği halde olmuştu ve istediği kadar kalkmamıştı yanaklar galiba..

melodinin resimlerini göremedim...

arkadaşlık yollamıştım ama kabul etmedi ya da siteye girmiyor, görmedi bilemiyorum... sadece kendi yazdıklarından aklımda kalanlar bunlar... ama resmini görenler zaten güzel olduğunu ve ameliyatı olmaması gerektiğini de yazmışlardı...

evet yanakları istediği kadar kalkmamış... o yüzden memnun olmamıştı... erhan bey sonradan yanaklarına yağ enjekte etmişti sanırım...ondan memnun olmuşmuydu onu hatırlamıyorum işte...

ben tuhafım galiba... yüzüm değişmesin diye hiç sıkıntı etmedim...:KK14:

hatta biraz değişsin bile istiyorum sanırım...:KK53:

ağzım küçük mesela... şöyyyle yanlara doğru çekip büyütse....:KK60: valla memnun olurdum....:60

birde küçük sivri bir çenem var... onuda törpülese... hmmmmm... hoşuma giderdi sanırım...:KK60:

gözleri badem yaptırcam zaten.....hooop kaşlarda yukarı...:KK53:

eve gelince tanırlar beni diimi...:26:

melodinin resimlerini göremedim...

arkadaşlık yollamıştım ama kabul etmedi ya da siteye girmiyor, görmedi bilemiyorum... sadece kendi yazdıklarından aklımda kalanlar bunlar... ama resmini görenler zaten güzel olduğunu ve ameliyatı olmaması gerektiğini de yazmışlardı...

evet yanakları istediği kadar kalkmamış... o yüzden memnun olmamıştı... erhan bey sonradan yanaklarına yağ enjekte etmişti sanırım...ondan memnun olmuşmuydu onu hatırlamıyorum işte...

ben tuhafım galiba... yüzüm değişmesin diye hiç sıkıntı etmedim...:KK14:

hatta biraz değişsin bile istiyorum sanırım...:KK53:

ağzım küçük mesela... şöyyyle yanlara doğru çekip büyütse....:KK60: valla memnun olurdum....:60

birde küçük sivri bir çenem var... onuda törpülese... hmmmmm... hoşuma giderdi sanırım...:KK60:

gözleri badem yaptırcam zaten.....hooop kaşlarda yukarı...:KK53:

eve gelince tanırlar beni diimi...:26:

tanırlar sanırım ,sesinden:)
ya öyle deme alıştığın guzel bir yuzun var..ağzı yana kayanlar filan guzel durmuyor aman sakın..
ben de bu konuda cok tutucuyum..değişiklik istemiyırum..
..çeneyi torpuluyorlar sanırım..:nazar:

ya öyle deme alıştığın guzel bir yuzun var..ağzı yana kayanlar filan guzel durmuyor aman sakın..

sesimden hıııı :KK60:

çoluk çocuk kaçarmış bnden... yabancı bir kadın bizi öpmey çalışıyor diye...:KK60:

ne bileyim, olumlu olacaksa değişikliklere açığımda, sesimden tanınacak kadar da olmasın diimi...

selam kızlar.. mustafa karataş var cerrah..onu düşünen olmadı mı hiç? yüz estetiğinde baya tecrübeli..tv ye çıkıyo...

kıs var ya... :KK57: seni yaş sopayla döferim bak :KK57:

resimlere baktım inanamadım...:KK53:
yüz gerdirme yapcakmış.... cillop gibi yüzün var... sakın haaaa..

misch im yüz güzelim...

bak burundan olabilirsin ameliyat....

dediğin gibi eki tip... estetikli olduğu belli oluyor...

birde sert bir duruş vermiş sana...

yüze izin yok... cıssssss:KK20::KK20::KK20:

kıs var ya... :KK57: seni yaş sopayla döferim bak :KK57:

resimlere baktım inanamadım...:KK53:
yüz gerdirme yapcakmış.... cillop gibi yüzün var... sakın haaaa..

Canım yaşıma göre iyiydi zaten ona hayıflanıyorum ya.akşam cesaretimi toplayıp yeni resim çekip göndereceğim..fark var inan ki..:KK14:
en iyisi yağ enjeksiyonu yaptırayım..boşlukları doldurmak üzere..:99:

Canım yaşıma göre iyiydi zaten ona hayıflanıyorum ya.akşam cesaretimi toplayıp yeni resim çekip göndereceğim..fark var inan ki..:KK14:
en iyisi yağ enjeksiyonu yaptırayım..boşlukları doldurmak üzere..:99:

sen şöyle taze taze bir resim çek gönder bakiim...

valla resimler eski diyonda canım.... yaşını hesaplayınca yine inanamadım ben....

yaşından küçük görünüyorsun...:KK53:

tatlım bana sorarsan, kök hücre falan filan... işte onlar sana çok çok yeter diye düşünüyorum...

taze resimlerin gelsin, yine konuşuruz...

ay ben yine kendime yanayım... :KK60::KK60:60:

misch im yüz güzelim...

bak burundan olabilirsin ameliyat....

dediğin gibi eki tip... estetikli olduğu belli oluyor...

birde sert bir duruş vermiş sana...

yüze izin yok... cıssssss:KK20::KK20::KK20:

Thaila'm aynen ben de burnuma takıp sonra daha kötü olur diye korkup vazgeçiyordum.şimdi bak ikinci plana düştü..yüzü bir hale yola sokayım da artık emre ilhan mı muhammet dilber mi yoksa nuri bey mi bir dusuneceğim..

Thaila'm aynen ben de burnuma takıp sonra daha kötü olur diye korkup vazgeçiyordum.şimdi bak ikinci plana düştü..yüzü bir hale yola sokayım da artık emre ilhan mı muhammet dilber mi yoksa nuri bey mi bir dusuneceğim..

emre ilhan fazlasıyla küçültüyo gibi geldi burunları...

muhammet dilber in yaptığı burunları çok beğendim...

iyi bir doktora gittikten sonra sorun çıkmaz canım...

tabi sen bilirsin yinede...:KK19:

sen şöyle taze taze bir resim çek gönder bakiim...

valla resimler eski diyonda canım.... yaşını hesaplayınca yine inanamadım ben....

yaşından küçük görünüyorsun...:KK53:

tatlım bana sorarsan, kök hücre falan filan... işte onlar sana çok çok yeter diye düşünüyorum...

taze resimlerin gelsin, yine konuşuruz...

ay ben yine kendime yanayım... :KK60::KK60:60:

ilk gonderdiklerim içinde 3 ay önceki vardı.

sen de yanma kendine deliii:KK19:

bir ameliyatlık işi var:nazar: olur geçersin:KK76:

emre ilhan fazlasıyla küçültüyo gibi geldi burunları...

muhammet dilber in yaptığı burunları çok beğendim...

iyi bir doktora gittikten sonra sorun çıkmaz canım...

tabi sen bilirsin yinede...:KK19:

evet ya ben de bir ara baktım emre ilhanınkilere ,belli oluyor gibi geldi ameliyat olunduğu..fazla kavisli..benim tam tersine ihtiyacım var..kaburgadan kıkırdak filan diyecekler şimdi..daha önce de açıldı çünkü. muhammed dilberin ameliyat sonuclarını nerde gorebilirim acaba..ay şu yüzüm bi düzelsin de burun kalsa da olur ne yapayım...:KK23:

ilk gonderdiklerim içinde 3 ay önceki vardı.

sen de yanma kendine deliii:KK19:

bir ameliyatlık işi var:nazar: olur geçersin:KK76:

he bir ameliyatlık işi varda, bak aylardır topik topik geziniyom... :KK60:

hangi doktor olsun, hangi şehir olsun....:KK53::KK53::KK53:
öfffff...
sıkıldım valla kendimden...

olayım şu ameliyatı, olsun bitsin...:KK14:

X