Endoskopik yüz germe - Facelift

canım, bende çok merak ediyorum....
özelden de yazdım defalarca, ama cevap alamadım...
sanırım girmiyor artık siteye...

umarım herşey yolundadır...

şu anda onun vereceği bilgiler o kadar değerli ki..

hepimize çok yardımcı olurdu...:KK14:

sevginin resimlerini bir arkadaşıma gösterdim, oda yüz germeye karşı olan biriydi...
gözlerine inanamadı ve bütün fikri değişti... o da şimdi doktor araştırıyor, yaptırmak için...

moralim bozuldu yine..bir gün iyi oluyor yüzüm öbür gün bırakıyor gevşiyor..cenemde bile cukurluk oluşmuş şimdi fark ediyorum.cildin toparlanması 6 ay sürüyor diye bekliyorum.yoksa gidip yarın ameliyat olacağım..artık yağ enjeksiyonu ya da endoskopik, hangisiyse..

Neresindenki bende yurtdisindayim ayni amaliyati olacam yakinsak amaliyat tarihini beraber ayarlaya biliris diye sormusdum ben düseldorfda kaliyorum siz ?
Bende 2.5 seneden fazla zaman önce amelyat olmuş biriyim.Şu an çok çok çok ama çok çok memnunum.Eski resimlerime baktık yeğenle.Doktorum gençleştirmenin yanı sıra resmen yüzümü güzelleştirmiş baştan yaratmış gibi.Ama benim tek tez avantajım şişliğin ödemin fazla sürmesi oldu.O dönemde psikolojim acayip bozuldu.Şişliğin sebebi doktorun yüzle fazla uğraşması imiş sanırım.Ama değdi mi evettttttttttttttttttttttttttt hemde çok.Eğer ödem olayına çare bulundu ise hemen olun derim.Amelyattan sonra hiç bir ağrı sızı olmuyor.Ama ödemm offfff kek gibi şişiyoruz.Birde yazın olmanızı tavsiye etmem.Ben yazın oldum çok zorlandım.

moralim bozuldu yine..bir gün iyi oluyor yüzüm öbür gün bırakıyor gevşiyor..cenemde bile cukurluk oluşmuş şimdi fark ediyorum.cildin toparlanması 6 ay sürüyor diye bekliyorum.yoksa gidip yarın ameliyat olacağım..artık yağ enjeksiyonu ya da endoskopik, hangisiyse..

tatlım bizim sorun artık beni halletmelisin diyor...

işin özü bu...

bende de aynı sorun var.... yarın halim nasıl olacak diye düşünüyorum yatarken...:KK14:

bu böyle olmayacak yani...:KK14:

bende senin gibi düşünüyorum... artık bir şekilde, bir şeye karar verip yaptırmamız lazım...:KK14:

kararsızlık ve beklemek çok kötü...:KK14:

evvelsi gün çok iyiydi yüzüm.... kendi kendime sevindirik oldum...:KK14:

bugün kalktım aynadaki halime inanamadım...:KK43:

çok morali bozuluyor insanın...:KK47:

tatlım sen sevgi nin resimlerini görmüş müydün???

özeline bir bakıver canım...:KK34:

Thaliya sevgiden bi haber yok digmii daha iyi olsunda ama merak etmiyor digilim

en son yazdığında herşey yolunda idi zaten kendi foruma resim koyamamıştın anzerbalı adlı arkadaş resimleri eklemişti o biliyordur son durumlarını belki:KK34:

canım, bende çok merak ediyorum....
özelden de yazdım defalarca, ama cevap alamadım...
sanırım girmiyor artık siteye...

umarım herşey yolundadır...

şu anda onun vereceği bilgiler o kadar değerli ki..

hepimize çok yardımcı olurdu...:KK14:

sevginin resimlerini bir arkadaşıma gösterdim, oda yüz germeye karşı olan biriydi...
gözlerine inanamadı ve bütün fikri değişti... o da şimdi doktor araştırıyor, yaptırmak için...

THhA (bu ne bacım ya kolay bir rumuz bulaydın:)))) bende sevgiden sonra karar verdim 50.yaşı bekliyorum:))kızlar benim başka sorunum var saçlarım ameliyatlardan feci dökülmeye başladı kesin kel kalıcam :KK14: yatıp zırt pırt kestirmeyin bi yerlerinizi benim gibi:KK14:

tatlım bizim sorun artık beni halletmelisin diyor...

işin özü bu...

bende de aynı sorun var.... yarın halim nasıl olacak diye düşünüyorum yatarken...:KK14:

bu böyle olmayacak yani...:KK14:

bende senin gibi düşünüyorum... artık bir şekilde, bir şeye karar verip yaptırmamız lazım...:KK14:

kararsızlık ve beklemek çok kötü...:KK14:

evvelsi gün çok iyiydi yüzüm.... kendi kendime sevindirik oldum...:KK14:

bugün kalktım aynadaki halime inanamadım...:KK43:

çok morali bozuluyor insanın...:KK47:

aynen binbir surata döndük ya..psikolojimi de bozdu bu durum..radyofrekanstan bir hafta önce kendi kendime 50 sine kadar bir şeye gerek yok demiştim.kaza gibi bir şey bu resmen ve hala bunu aşamamış olmam da ayrıca can sıkıcı..ameliyatla düzelme sağlanmadan da aşamayacağım galiba ..
hayatın anlamı bu değil, çoğu açıdan şanslıyım filan diye telkin etmek de bir işe yaramıyor.
eylül ekimde benim süreç başlar..artık emin olduğum bir şey varsa o da yağ enjeksiyonun gerekli olduğu..nitekim gittiğim tüm hekimler de bunu önerdi..daha çok ona odaklanıyorum artık..kendi doktorumun ve ercan beyin yanından çıktığımda acayip moralim düzelmişti..her ikisi de yaptıkalrına ve yapacakalrına inanıyorlar ve sizi de inandırıyorlar..

Haklisiniz. En basit örnek; Türkiye de ki doktorum dikislerimin yarisini birakti 1 hafta sonra orda aldirin daha iyi olur dedi.( Cünkü sigara tiryakisiyim ve dikislerim tam tutmamis) burda ki plastik cerreha gittim hem para verdim hemde dikislerimin cogunu almadan beni göndermis. Ameliyat yerlerim kabuk bagladigi icin bende görememistim ve o kabuklari temizlememis bile, türkiyede ki doktorum kabuklari temizleyip dikislerimi almisti. Her banyodan sonra ben biraz biraz kabuklari temizledikce alttan dikisler cikti kimisini kendim cekerek cikardim ama kimisi acidigi icin ellemedim ve o dikisler iyice derinin altina girmis siyah siyah belli oluyor. Bir daha gittim tam alamamissiniz dedim bana dedigi laf onlar ic dikistir alinmaz dedi :KK1: ic dikisler derinin hemen altin da mi olur. Dün tirnagimla o siyahligi azicik kurcaladim ve icinden dikis cikti :KK1: :KK1: Ve adam bana bir ton laf söyledi iste silikon bantlara ne gerek var, niye antibiyotik krem kullaniyorsun, benim yaptigim ameliyatlarda bunlara hic gerek yok 2 hafta da hersey mükemmel yerine geliyor falan filan... icimden dedim ki belli daha dikis almayi beceremiyon ameliyatlarin mükemmel oluyordur :KK1: Sorular sordum ben ne bileyim doktorun neler uyguladi ben onu bilemem bunu bilemem.. dedim ki iyiki türkiye de ameliyat olmusum. Bunlari istanbulda ki doktoruma mail olarak attim o bile sok oldu. ilk defa böyle macerali dikis olayina denk geldim ordaki doktor kesinlikle ameliyatini kiskanmis onun icin yapmistir dedi :KK52: Cünkü kadin doktoruma gittim kadin özellikle görmek istedi ve muhtesem olmuslar iyi ki burda yaptirmadiniz yoksa maf olurdunuz dedi ki daha önce kadin doktoruma ameliyat olacagimi söyledigim de asla burda olmayin demisti. Ama plastik cerrah nerde oldun ameliyati dedi, türkiye de deyince burun kivirdi kiskancccc :KK1: :KK1: :KK14:

doktora bak dikiş almayan doktor:KK19:bana denk gelseydi yolardım :KK51:birde tekniğe nok atıyor o silikon bantlar izleri en hafife indiriyor artı kabarmasını önlüyor izlerin bilmez o dr:KK1:

aynen binbir surata döndük ya..psikolojimi de bozdu bu durum..radyofrekanstan bir hafta önce kendi kendime 50 sine kadar bir şeye gerek yok demiştim.kaza gibi bir şey bu resmen ve hala bunu aşamamış olmam da ayrıca can sıkıcı..ameliyatla düzelme sağlanmadan da aşamayacağım galiba ..
hayatın anlamı bu değil, çoğu açıdan şanslıyım filan diye telkin etmek de bir işe yaramıyor.
eylül ekimde benim süreç başlar..artık emin olduğum bir şey varsa o da yağ enjeksiyonun gerekli olduğu..nitekim gittiğim tüm hekimler de bunu önerdi..daha çok ona odaklanıyorum artık..kendi doktorumun ve ercan beyin yanından çıktığımda acayip moralim düzelmişti..her ikisi de yaptıkalrına ve yapacakalrına inanıyorlar ve sizi de inandırıyorlar..

ercan bey için senin görüşünün de olumlu olması bana da referans oluyor canım...

ercan beyle hiç iletişim kurmadım daha...

kışa çok var diye, ağırdan alıyorum ama kış geliverecek biliyorum...

en son yazdığında herşey yolunda idi zaten kendi foruma resim koyamamıştın anzerbalı adlı arkadaş resimleri eklemişti o biliyordur son durumlarını belki:KK34:

THhA (bu ne bacım ya kolay bir rumuz bulaydın:)))) bende sevgiden sonra karar verdim 50.yaşı bekliyorum:))kızlar benim başka sorunum var saçlarım ameliyatlardan feci dökülmeye başladı kesin kel kalıcam :KK14: yatıp zırt pırt kestirmeyin bi yerlerinizi benim gibi:KK14:

jelom, hem sevgiye hem anzerbalina yazdım, ikisinden de cevap gelmedi...

isim zor oldu hakkaten..:KK60:

talya deyin kolay olur... öyle yazcaktım zaten kk kabul etmedi, var dedi... :KK57:

canım saçlar için çinko hapı var... ben memnun kaldım...

dukan yaparken çok dökülmüştü saçlarım... ilaç epey toparladı...

birde mayonez kullanan bir arkadaşım var....

biraz vıcık bir iş ama oda işe yarıyor.. :KK60:

jelom, hem sevgiye hem anzerbalina yazdım, ikisinden de cevap gelmedi...

isim zor oldu hakkaten..:KK60:

talya deyin kolay olur... öyle yazcaktım zaten kk kabul etmedi, var dedi... :KK57:

canım saçlar için çinko hapı var... ben memnun kaldım...

dukan yaparken çok dökülmüştü saçlarım... ilaç epey toparladı...

birde mayonez kullanan bir arkadaşım var....

biraz vıcık bir iş ama oda işe yarıyor.. :KK60:

burada ameliyat olup kayboluyor çoğu aman onlar iyi olsunda ama işte yenilerde öğrenmek istiyor gelişmeleri

çinko hapı okey denerim ama mayonezi ilk duydum bende dukan yaptım ama kısa dönem bence narkozlar yaptı umarım toparlarım

Bende 2.5 seneden fazla zaman önce amelyat olmuş biriyim.Şu an çok çok çok ama çok çok memnunum.Eski resimlerime baktık yeğenle.Doktorum gençleştirmenin yanı sıra resmen yüzümü güzelleştirmiş baştan yaratmış gibi.Ama benim tek tez avantajım şişliğin ödemin fazla sürmesi oldu.O dönemde psikolojim acayip bozuldu.Şişliğin sebebi doktorun yüzle fazla uğraşması imiş sanırım.Ama değdi mi evettttttttttttttttttttttttttt hemde çok.Eğer ödem olayına çare bulundu ise hemen olun derim.Amelyattan sonra hiç bir ağrı sızı olmuyor.Ama ödemm offfff kek gibi şişiyoruz.Birde yazın olmanızı tavsiye etmem.Ben yazın oldum çok zorlandım.

lamia resimlerin çok güzeldi gerçekten ve çok doğaldı.göz kapaklarınla hiç oynanmamış gibiydi.yağ enjeksiyonu yapılmış mıydı hatırlıyor musun?

Jeelesec, saç dökülmeleriyle ilgili kök hücre ve PRP nin uygulandığı yazıyordu bazı yerlerde.en azından zararalrı yok..

ercan bey için senin görüşünün de olumlu olması bana da referans oluyor canım...

ercan beyle hiç iletişim kurmadım daha...

kışa çok var diye, ağırdan alıyorum ama kış geliverecek biliyorum...

winter is coming, game of thrones:))
tatlım alt yüz boyun ve izli izsiz kısmına karar verebildin mi..çoğu hekim kapalı yapmıyor(yapılamıyor) o bölgeyi ve niyeyse kaçınıyorlar..

winter is coming, game of thrones:))
tatlım alt yüz boyun ve izli izsiz kısmına karar verebildin mi..çoğu hekim kapalı yapmıyor(yapılamıyor) o bölgeyi ve niyeyse kaçınıyorlar..

eh bunların hepsini doktorla konuşmam lazım tabiii...

ben bal yapmaz arı gibiyim...
anca konuşup duruyom...
daha mail bile atmadım doktora.. :KK60:

tırsıyom mu ne... :KK60:

lamia resimlerin çok güzeldi gerçekten ve çok doğaldı.göz kapaklarınla hiç oynanmamış gibiydi.yağ enjeksiyonu yapılmış mıydı hatırlıyor musun?

lamianın ameliyat sonrası çekilen ilk resimlerinden korkuyom...:KK53:

onları hemen geçip, sonlardakilere bakıyom...

nasıııllllllllll güzelleşmiş değil mi... 10-15 yaş farketmiş...:KK62:

bende o kadar yaş geri gitsem.... çıtır olurum çıtııııııııııırrrrrrrrr...:KK62:

Artık dünyanın yüzünü gençleştiren kısa izli büyük yüz germe dönemine girdik. Estetikport olarak katıldığımız Amerika'daki Cutting Edge Cerrahi Sempozyumu 2013'te dünyanın önde gelen estetik cerrahları, 40'lı yaşlardan itibaren yüz gençleştirme operasyonunda kısa izle (kulağın önünde favori kısmında)büyük yüz germenin mümkün olduğunu ortaya koydular..

Türkiye'de de uyguladığımız bu yöntemle yanak ve boyundaki sarkmalara, kulak arkasından şakaklara kadar varan iz yerine, favori kısmından açılan kısa izle müdahale edip, arzu edilen sonuçları alabiliyoruz.

Üstelik hastalarımız aynı gün evine, iki hafta içinde de işine dönebiliyor..

son cümleye pek güvenmemek lazım... ama kısa izle, büyük yüz germe mümkünse benim için süper birşey...

misch tatlım, ercan bey kesi işine pek sıcak bakmamaıştı değil mi...

ozan bitik kesi ile tüm yüzünüzün toparlanması lazım, yaparım dedi ama oda kaç kere yaptı bu işi acaba.... ameliyat sayısının fazla olması önemli benim için... 40 saat yüzümle uğraşırsa, ondan sonra oluşacak ödemi düşünebiliyor musunuz...:18::18::18:

o şişler 1-2 senede ancak iner herhalde...:18::18::18:

eh bunların hepsini doktorla konuşmam lazım tabiii...

ben bal yapmaz arı gibiyim...
anca konuşup duruyom...
daha mail bile atmadım doktora.. :KK60:

tırsıyom mu ne... :KK60:

gelin görüşelim diyecekler..fotograf üzerinden ameliyat günü verildiği durumlarda olmuştu gerçi yurt dışındaki arkadaşalr için ama bir düşünme sürecin olsa iyi olmaz mı..izli diyecek belki izsiz yapan doktor arayışına gireceksin..
belki de ben fazla düşünoyurm:111:

Artık dünyanın yüzünü gençleştiren kısa izli büyük yüz germe dönemine girdik. Estetikport olarak katıldığımız Amerika'daki Cutting Edge Cerrahi Sempozyumu 2013'te dünyanın önde gelen estetik cerrahları, 40'lı yaşlardan itibaren yüz gençleştirme operasyonunda kısa izle (kulağın önünde favori kısmında)büyük yüz germenin mümkün olduğunu ortaya koydular..

Türkiye'de de uyguladığımız bu yöntemle yanak ve boyundaki sarkmalara, kulak arkasından şakaklara kadar varan iz yerine, favori kısmından açılan kısa izle müdahale edip, arzu edilen sonuçları alabiliyoruz.

Üstelik hastalarımız aynı gün evine, iki hafta içinde de işine dönebiliyor..

son cümleye pek güvenmemek lazım... ama kısa izle, büyük yüz germe mümkünse benim için süper birşey...

misch tatlım, ercan bey kesi işine pek sıcak bakmamaıştı değil mi...

ozan bitik kesi ile tüm yüzünüzün toparlanması lazım, yaparım dedi ama oda kaç kere yaptı bu işi acaba.... ameliyat sayısının fazla olması önemli benim için... 40 saat yüzümle uğraşırsa, ondan sonra oluşacak ödemi düşünebiliyor musunuz...:18::18::18:

o şişler 1-2 senede ancak iner herhalde...:18::18::18:

valla süper haber..aynı anda burun ameliyatı da olsan ya da bandaj filan yapıştırtsan da burun yüzünden şişti desen olmaz mı:))))))
ya uzun sürmesi bir dert de benim asıl sorun ettiğim sinir/doku vb hasarı dışında tabi ameliyatın iyi yapılmış olması..şişler cabuk inip de içinden nahoş bir yüz cıkarsa o daha da beter..

gelin görüşelim diyecekler..fotograf üzerinden ameliyat günü verildiği durumlarda olmuştu gerçi yurt dışındaki arkadaşalr için ama bir düşünme sürecin olsa iyi olmaz mı..izli diyecek belki izsiz yapan doktor arayışına gireceksin..
belki de ben fazla düşünoyurm:111:

hatırladığım kadarıyla melodi sadece resim gönderip ameliyat günü almıştı...

sevgide aynı şekilde geldi diye biliyorum...

ben ercan beye gidersem benimkide mecburen öyle olacak...:KK14:

benim koca ters... bir görüşmeye git, bir ameliyata git.... yapmaz valla.... zaten zor razı olacak gibi...:KK14:

işin açıkcası izli izsiz ne olursa kabul edecek durumdayım...:KK53:

her sabah korka korka aynaya bakmaktansa, izler için çareler üretirim daha iyi....

denizkızı kulak önü kısa kesi yaptırmıştı ve çokta şikayetçi değildi... belki deri kaliteside etkileyecek izleri...:KK14:

benim safra kesesi ameliyatımdaki iz 5 yıla rağmen geçmedi mesela... şimdi aklıma geldi kötü oldum...:KK14:

kulak önündeki izde kalıcı mı olur yoksa... :18::18::18:

eh kork kork nereye kadar...:KK57:

valla süper haber..aynı anda burun ameliyatı da olsan ya da bandaj filan yapıştırtsan da burun yüzünden şişti desen olmaz mı:))))))
ya uzun sürmesi bir dert de benim asıl sorun ettiğim sinir/doku vb hasarı dışında tabi ameliyatın iyi yapılmış olması..şişler cabuk inip de içinden nahoş bir yüz cıkarsa o daha da beter..

kız deme öyle...

daha kötü olanını görmedim daha...

çok uzun sürede oturdu diyenler oldu evet...

birde bir yorumcu, göz altı kesisi fazla yapıldığı için gözün kırmızı kısmı görünüyor diye yazmıştı...:KK25:

birde çok fazla değişmeyenleri gördüm...

sonuca bakacak olursak, ercan beyin hastaları memnun genelde...

erhan eryılmaza lamia ameliyat olmuştu... çok şişmişti ve yüzü geç oturmuştu...

melodide erhan beye olmuştu ve memnun kalmamıştı...

peganum güner uysala olmuştu ve memnundu ama onun önceki halide gayet iyiydi... ben ameliyat olmasına şaşırmıştım...

denizkızı kısa izli yüz germe olmuştu ama resmini görmedim... mesajlarımada cevap vermedi...

aslında en çok onu merak ediyorum...

şimdi: en beğendim sevgi olduğuna göre.. onun yüzü ile kendi yüzümüzü mü karşılaştırmak lazım...

sevginin yüzü benimkinden zayıf... ağız kenarı çizgilerimiz benziyor... gözleri küçük değil, benimkide öyle...

çok yanaklı değil ama benim yüzüm toplu...

üffffffff... kafam karıştı...:KK57:

X