Thhalia bence bu senin vücudun ve cildin ile alakali dogrusunu söylemek gerekirse yüz estetigi kolay bir ameliyat degil. Benim bir ablam oldu 1 ay sonrasi hala yüzü sis ve morluklar vardi. Onu da Ercan bey ameliyat etti ama süper olmustu, 50 yasinda ki kadin bir anda 30 yasinda gibi göstermisti yüzü cok hos oldu ama o sonrasinda kendine hic bakmadi, doktorun dediklerini uygulamadi ve hic dikkat etmedi 2 sene sonra yüzü düsmeye basladi simdi ise sanki hic ameliyat olmamis gibi. Bu meme estetiginde de böyle ben yazilan yorumlardan cok etkilenmistim. Cok agri duyanlar, ameliyattan sonra sürekli kusanlar, 2 hafta yataktan kalkmayan sürekli agri cekenler vs. vs. aaa ben ameliyattan bir uyandim ki sok oldum sanki gündüz uykusuna yatip kalkmisim gibi ilk isim memelerime bakip aa bitmis deyip kütt diye uykuya dalmak oldu
Ve sonrasin da hic bir sorun yasamadim. Haa mutlaka agrim oldu ama öyle dayanilmiyacak bir agri degildi hissettigim gögüslerimin asiri gergin olmasi ve kas agrisiydi, onu da gece hemsireye bir igne yaptirdim o da gecti. Ama ben aciya cok dayanikliyimdir ufak tefek agrilara, acilara mizmizlanmam. Burdaki arkadaslar bilir 1 hafta sonra istanbul kazan ben kepce olmustum
Yani isin özü bu doktorunun elinin hafifligi ve senin vücudunun ameliyata verecegi reaksiyon agri, aci esigininin durumu... Simdiden hakkinda hayirli olsun.