bilmiyorum canım yaaa,
bazen ben mi abartıyorum diye de düşünüyorum ama gıdı ve boyun ciddi sıkıntıda...
1-2 yıl içinde birden çökmesi beni çok üzdü, dediğin gibi...
yavaş yavaş olsa, belki bu kadar etkilenmezdim....
ama herşeyde bir hayır vardır derler ya... hiç aklımda yokken ihtiyacım oldu, araştırdım... araştırdıkça birşeylerin yapılabilir olduğunu gördüm...
bir dünya işe yaramaz ürünlere, tonla para verdim...
en iyisi bir kere ameliyat olup, bir süre rahat etmek...
birde sonuç istediğim gibi olursa, değmeyin keyfime...
Diğer insanalrın dedikleri çok önemli..Arkadaşların gerek var diyorsa muhtemelen doğrudur..
:44:
ilk ameliyatın doğru yapılması çok önemliymiş..ikincide sorun yaşanıp yaşanmamasının ilk ameliyatla epey ilgisi varmış..ay neyse..ikinci ameliyata gerek bile olmayacak..kök hücreyle filan sarkmayı önleriz zaten ..öyle düşünelim öyle olsun..
ben de kök hücre peşindeyim..ankarayı aradım fiyatı çoook daha uygun 4500 lira..burda en uygun bulduğum 6500 lira..dünkü 20.000 liralık neydi acaba..hayır yani uygun fiyatlılar işe yaramayacaksa da hiç yaptırmamak laızm..sorular sorular..:111:
pahalı kozmetik almak yerine mezoterapi /PRP daha mantıklı geliyor..dermatologum eczanelerde satılan kremleri yazdı..fiyatalrı da gayet uygun..bundan sonra onlardan kısalım bari..mezo/PRP el mahkum yaptıracağız gibi gorunuyor