Endoskopik yüz germe - Facelift

Lamia34'ün resimlerini görmüştüm... oradan bir tırsma sözkonusu bende...

öyle olursa, işyerine madara olurum...

sağol birtanem...

umarım bende senin gibi 1 ay sonrası iyiki olmuşum derim...

sorunsuz ve mutlu sonuçla atlatmanıza çok sevindim.umarım biz de en uygun işlem neyse bizim için onu buluruz..yağ eklenmiş miydi ameliyatta hatırlıyor musunuz ve eklendiyse kalıcı oldu mu?

Kök hücre nakli yapıldı.Yağ ekledimi bilmiyorum kine sorarım ama gideceğim en kısa zamanda.Karından sonra soru sormadım fazla,malak gibi yattım valla.Tek söylediğim doğal olsun anlaşılmasın

Lamia34'ün resimlerini görmüştüm... oradan bir tırsma sözkonusu bende...

öyle olursa, işyerine madara olurum...

sağol birtanem...

umarım bende senin gibi 1 ay sonrası iyiki olmuşum derim...

Bende görmüş ve yazışmıştım doğrusu bende tırsmıştım.Ercan bey olmaz o kadar dedi.Çook uğraşılırsa morarma olurmuş ve şişlik uzun sürermiş.Sen benim dediklerimi uygula yeter dedi.Korseler,buz terapisi falan

inşallah bende de çok morarma, sararma, kararma olmadan atlatırım ameliyatı...

kork, kork nereye kadar...

böyle bekleyip durursam yakında, aynaya bakarken kendimden korkacağım...

en iyisi yaptırıp kurtulmak...

Kök hücre nakli yapıldı.Yağ ekledimi bilmiyorum kine sorarım ama gideceğim en kısa zamanda.Karından sonra soru sormadım fazla,malak gibi yattım valla.Tek söylediğim doğal olsun anlaşılmasın

teşekkürler bilgi için:) ercan bey kök hücreyle işlemden geçirilmiş yağı kastediyor sanırım..kilo almamı söylemişti hatta:) tereddüt ettiğim konu, deri kaldırılıp travmaya uğramışken yağ enjeksiyonunun tutup tutmayacağı..muayeneden sonra aklıma takılmıştı, e-mail de gönderdim ama cevap gelmedi..
bir de yüzünüzde eskiye göre genişleme ya da ifadede değişiklik oldu mu?gözlerde küçülme oldu mu örneğin?

Thhalia bence bu senin vücudun ve cildin ile alakali dogrusunu söylemek gerekirse yüz estetigi kolay bir ameliyat degil. Benim bir ablam oldu 1 ay sonrasi hala yüzü sis ve morluklar vardi. Onu da Ercan bey ameliyat etti ama süper olmustu, 50 yasinda ki kadin bir anda 30 yasinda gibi göstermisti yüzü cok hos oldu ama o sonrasinda kendine hic bakmadi, doktorun dediklerini uygulamadi ve hic dikkat etmedi 2 sene sonra yüzü düsmeye basladi simdi ise sanki hic ameliyat olmamis gibi. Bu meme estetiginde de böyle ben yazilan yorumlardan cok etkilenmistim. Cok agri duyanlar, ameliyattan sonra sürekli kusanlar, 2 hafta yataktan kalkmayan sürekli agri cekenler vs. vs. aaa ben ameliyattan bir uyandim ki sok oldum sanki gündüz uykusuna yatip kalkmisim gibi ilk isim memelerime bakip aa bitmis deyip kütt diye uykuya dalmak oldu Ve sonrasin da hic bir sorun yasamadim. Haa mutlaka agrim oldu ama öyle dayanilmiyacak bir agri degildi hissettigim gögüslerimin asiri gergin olmasi ve kas agrisiydi, onu da gece hemsireye bir igne yaptirdim o da gecti. Ama ben aciya cok dayanikliyimdir ufak tefek agrilara, acilara mizmizlanmam. Burdaki arkadaslar bilir 1 hafta sonra istanbul kazan ben kepce olmustum Yani isin özü bu doktorunun elinin hafifligi ve senin vücudunun ameliyata verecegi reaksiyon agri, aci esigininin durumu... Simdiden hakkinda hayirli olsun.

hmmmm...

ameliyatı ercan bey yapmış ama dikkat etmeyince o doktor, bu doktor farketmiyor demek ki...

benim acı eşiğim çok düşük.... burun ameliyatını çok rahat geçirmiştim ama yüzle burunu karşılaştırmak ne derece doğru olur orası da muamma...

birde normalde de ödem sorunum var... en çok o korkutyor beni... gerçi bir bakıma bunu bahane olarakta kullanabilirim, işyeri için...

olmadı 1 ayda maske takarım işyerinde...

yüzüme bakınca mutsuz oluyorum....

en iyisi ameliyatı yapıp kurtulmak.... ondan sonra Allah kerim...

sağol birtanem bilgiler için....

ameliyat olanların bilgileri benim için altın değerinde şu anda...

Ameliyat olduğun ilk günlerde olmuştu.Sanki aynaya bakan ben değildim.İyileşmeye başladıkça ben olmaya başladım.İlk ayımda aynaya bakan bendim, anlayacağın sonrasında yazdıklarının hiç biri olmadı.
Uzun zamandır takip edemiyorum siteyi.Siz kaç yaşındasınız,sizi rahatsız eden neler var

Sitede az çok bilgi ediniyoruz.Kendi bünyemizi ve vücudumuzu da tanıyorsak doktorun anlattıkları ile bağdaştırıp neler yaşayacağınızı,neyle karşılaşacağınızı az çok tahmin ediyorsunuz.Yaşamadan anlamak mümkün değil.Korkunun ecele faydası yok dedim ve istediğim ameliyatları oldum çok şükür.Kendim için bir şey yaptım ilk kez o kadarcık hakkım vardı diye düşünüyorum. Kolay bir karar değil tabiki.Hiç bir şey yokken bıçak altına yatmak.Hakkınızda hayırlısı olsun sevgiyle.

sihirli kelime... "kendimiz için birşey yapmak"...

sihirli kelime... "kendimiz için birşey yapmak"...

Biz Türk kadınları kendimiz için yaşamayız birileri ve en çokta çocuklarımız için yaşarız.Bizim ne istediğimiz, ne duygular yaşadığımız, hayallerimiz yok gibi ve ot gibi yaşarız.Ben beni düşünmüyorsam kimse düşünmez.Ben varsam herkes var.

evet, aynen durum bu...

eşime ilk bu konuyu açtığımda "şaşırdın sen iyice" dedi....

hasta falan değilken, gidip ameliyat olmak şımarıklıkmış....

koca mı bulacak mışım... falan filan...

eh ben de, dediğimi yapmazsam...

ne mutlu size:)şu an hiç şikayetiniz yok öyleyse..orası da biraz aşağıda burası da biraz şöyle olsaydı filan demiyosunuz ne iyi..
benim durumum karışık..44 yaşındayım..radyofrekans uygulamasından sonra yüzümde volum kaybı oldu..ilk 3 gün bu kayıp fazlaydı sonrasında yogun kolajen artışı oldu toparlandı ama eskisine göre fark var yine de..ayrıca çok belirgin olmasa da asimetri oluştu.yüzün tamamına uygulanacak bir volume artışına ihriyacım var sanki..elmacık kemiklerimin üstündeki volume de azaldı ama kemikler belirgin olduğu için düşük gorunmuyor.aslında orta yüzüm zayıf.orda tutan kemik olmadığı için malum agız boşlukları filan, gevsemeye baglı gölgeler cukurluklar var ..endoskopik yüz germe orta yüzü toplu olanlarda işe yarıyor sanki..benim orta yüz elmacık kemiklerinden küçük.yani orası yukarı toplanırsa iyice boşluk oluşur mu orta yüzde bilmiyorum.belki de ihtiyacım olan şey yağ enjeksiyonudur.
3 hekimden ikisi yag enjeksiyonu önerdi germe için erken buldular.ercan bey hem yag enjeksiyonu hem endoskopik germe dedi..erhan bey'e de gideceğim bi ara..benim hikayem böyle..

işte budur..

Geçmiş olsun zor işler.Vücudumuzun her yeri aynı değil zaten.Bir meme diğerinden farklıdır,yüzü yarıya böl iki yarısı farklı.Bu smetri olayı hepimizde var.Anladığım sizin ki dışarıdan görülebilen bir smetri bozukluğu.Yüzünü sen tanıyorsun yapılacak işlemin nasıl olduğunu az çok öğrendin.Yüzünü gerdirdiğinde nasıl görüntün,şişirdiğinde nasıl, yada ikisini aynı anda yaptığında az çok fikir edinirsin.
Bir kaç doktorla görüşmek fikir almak en güzeli.Kafandaki soruların cevapları onlarda.Kafana yatan olduğunda da zaten kendini masada bulursun.Geç olsun güç olmasın.Yaz sıcaklarında olma ama

,

Destek sanırsın köstekleri Akılları bu kadar işte kocamı bulacakmışın ne mantık.Hiç düşünmezler ruhumuz mu var duygularımız mı motivasyon için ne yapmalı nerdeee
Komşum beni var ister kocam beni sağ ister
Kadın kendi için bir şey yapamaz onların gözünde.Koca çooook ameliyata gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…