,
Destek sanırsın köstekleriAkılları bu kadar işte kocamı bulacakmışın ne mantık.Hiç düşünmezler ruhumuz mu var duygularımız mı motivasyon için ne yapmalı nerdeee
Komşum beni var ister kocam beni sağ ister
Kadın kendi için bir şey yapamaz onların gözünde.Koca çooook ameliyata gerek yok
Geçmiş olsun zor işler.Vücudumuzun her yeri aynı değil zaten.Bir meme diğerinden farklıdır,yüzü yarıya böl iki yarısı farklı.Bu smetri olayı hepimizde var.Anladığım sizin ki dışarıdan görülebilen bir smetri bozukluğu.Yüzünü sen tanıyorsun yapılacak işlemin nasıl olduğunu az çok öğrendin.Yüzünü gerdirdiğinde nasıl görüntün,şişirdiğinde nasıl, yada ikisini aynı anda yaptığında az çok fikir edinirsin.
Bir kaç doktorla görüşmek fikir almak en güzeli.Kafandaki soruların cevapları onlarda.Kafana yatan olduğunda da zaten kendini masada bulursun.Geç olsun güç olmasın.Yaz sıcaklarında olma ama
yazı geçireceğim..tatile gidince kafam da dağılır.fazla takıldım bu mevzuya aslında..asimetri dışardan anlaşılmıyor ama ben resimlerde fark görüyorum.herkestekinden bir tık fazla sanki..göz kapağı ameliyatından önce istanbuldaki plastik cerrahların yarısına gitmiştim:)) şimdi kalan yarısına da gidersem tamam olacak..tekrar teşekkürler, sağlıcakla kalın..
Siz takmışınız dışarıdan belli olmadığına göre.Göz kapaklarınızı mı aldırdınız? Bende göz kapaklarından şikayetçi idim.Ercan bey sadece göz kapakları alınırsa ifade değişikliği olur deyip yapılması gerekenleri anlatmıştı.Bana kalsa göz kapaklarının alınması yeterli idi.Doktor bir bütün halinde baktığından görüşleri önemli.Herşey gönlünüzce olsun.Sevgiyle.
yazı geçireceğim..tatile gidince kafam da dağılır.fazla takıldım bu mevzuya aslında..asimetri dışardan anlaşılmıyor ama ben resimlerde fark görüyorum.herkestekinden bir tık fazla sanki..göz kapağı ameliyatından önce istanbuldaki plastik cerrahların yarısına gitmiştim:)) şimdi kalan yarısına da gidersem tamam olacak..tekrar teşekkürler, sağlıcakla kalın..
tatlım keşke bir resmin olsaydı....
bazen bizim dışımızdaki kişilerin fikirleri daha objektif oluyor... dışardan bir gözün görmesi farklı oluyor...
ben kendime karşı çok acımasız olduğumu biliyorum mesela..
özelden sana gönderebilir miyim bir deneyeyim akşam evden:)
tamam tatlım....
bir bakalım, gerçekten sorun var mı.... varsa nedir, ne değildir...
aslında albümde yapabilirsin buraya...
bazen birimizin gözünden kaçanı diğer arkadaş yakalayabiliyor...
dışardan görünsün istemem..ayarları bir inceleyeyim..
Merhabalar, yazınızda bir şeyi merak ettim, ablanız yüz germe ameliyatından sonra neye dikkat etmedi de yüzü eski haline geldi. Ne kadar bakmasa da yüzün düşmemesi gerekir. Ben de yüz germe oldum 4.yılımı tamamlıyorum ve ben de yüz de düşme gibi bir şey olmadı. Benim nekahat dönemim fazla uzun sürmüştü biraz sıradışı bir iyileşme yaşadım ama hele ki 2 yılın sonunda yüzüm oturup kendine gelmişti ve ben anca o zamandan sonra keyfini sürmeye başladım....Ayrıca dr yapılması gereken fazla bir şeyde önermemişti yüzü kendi haline bıraktım yani. Hatta kullandığım bütün pahalı kremleri de bıraktım, yüzüme bakım falan da yapmadım anca bu sene biraz bakmaya başladım....Yüz germe ameliyatının etkisi 2 yıl gibi bir zamanda sona ermez, tam olarak ne işlemler yapılmıştı ve sonrasında ablanız ne tür hatalar yaptı da yüzünde tekrar deformasyon oluştu...Cevaplarınız benim için önemli önlem almam gereken şeyler varsa bana da yardımcı olmuş olursunuz....Thhalia bence bu senin vücudun ve cildin ile alakali dogrusunu söylemek gerekirse yüz estetigi kolay bir ameliyat degil. Benim bir ablam oldu 1 ay sonrasi hala yüzü sis ve morluklar vardi. Onu da Ercan bey ameliyat etti ama süper olmustu, 50 yasinda ki kadin bir anda 30 yasinda gibi göstermisti yüzü cok hos oldu ama o sonrasinda kendine hic bakmadi, doktorun dediklerini uygulamadi ve hic dikkat etmedi 2 sene sonra yüzü düsmeye basladi simdi ise sanki hic ameliyat olmamis gibi. Bu meme estetiginde de böyle ben yazilan yorumlardan cok etkilenmistim. Cok agri duyanlar, ameliyattan sonra sürekli kusanlar, 2 hafta yataktan kalkmayan sürekli agri cekenler vs. vs. aaa ben ameliyattan bir uyandim ki sok oldum sanki gündüz uykusuna yatip kalkmisim gibi ilk isim memelerime bakip aa bitmis deyip kütt diye uykuya dalmak olduVe sonrasin da hic bir sorun yasamadim. Haa mutlaka agrim oldu ama öyle dayanilmiyacak bir agri degildi hissettigim gögüslerimin asiri gergin olmasi ve kas agrisiydi, onu da gece hemsireye bir igne yaptirdim o da gecti. Ama ben aciya cok dayanikliyimdir ufak tefek agrilara, acilara mizmizlanmam. Burdaki arkadaslar bilir 1 hafta sonra istanbul kazan ben kepce olmustum Yani isin özü bu doktorunun elinin hafifligi ve senin vücudunun ameliyata verecegi reaksiyon agri, aci esigininin durumu... Simdiden hakkinda hayirli olsun.
Merhabalar, yazınızda bir şeyi merak ettim, ablanız yüz germe ameliyatından sonra neye dikkat etmedi de yüzü eski haline geldi. Ne kadar bakmasa da yüzün düşmemesi gerekir. Ben de yüz germe oldum 4.yılımı tamamlıyorum ve ben de yüz de düşme gibi bir şey olmadı. Benim nekahat dönemim fazla uzun sürmüştü biraz sıradışı bir iyileşme yaşadım ama hele ki 2 yılın sonunda yüzüm oturup kendine gelmişti ve ben anca o zamandan sonra keyfini sürmeye başladım....Ayrıca dr yapılması gereken fazla bir şeyde önermemişti yüzü kendi haline bıraktım yani. Hatta kullandığım bütün pahalı kremleri de bıraktım, yüzüme bakım falan da yapmadım anca bu sene biraz bakmaya başladım....Yüz germe ameliyatının etkisi 2 yıl gibi bir zamanda sona ermez, tam olarak ne işlemler yapılmıştı ve sonrasında ablanız ne tür hatalar yaptı da yüzünde tekrar deformasyon oluştu...Cevaplarınız benim için önemli önlem almam gereken şeyler varsa bana da yardımcı olmuş olursunuz....
Benim ablam degil bir büyügüm oldugu icin abla diyorum. O sadece hastanede ne uygulandiysa onunla yetindi. Mesela doktor ona maske vermis maskesini ucakta düsürmüs ve burdan da almadi sigarayi en az 3 ay asla icme dedi 1 ay dayanamadi, gece hayatina bir süre ara ver ve uykularin düzenli olsun dedi hic dikkat etmedi, sabah 4 e kadar oturdu ve 12 gibi yataktan kalkti. Sadece bir krem sürüyordu o da bitince almadi onu da birakti. Doktora sözüm yok harika yapmis ben geldiginde taniyamamistim bebek gibi olmustu ama iste hicbirseye dikkat etmedigi icin sonucu da iyi olmadi. Hatta doktora söyledi adam yine iyilik yapip hemen gelin kücük bir rütusla düzeltirim dedi ona da gitmedi. Yani o kadar parasi bosa gitti.
yani düzenli bir hayatımız olmazsa, yüz germe bile dayanamıyor....
valla, sırf verdiğim paraya acıdığımdan gayet düzenli yaşayabilirim...
bende gece hayatı da yok.... herhalde bu ameliyat beni 5-10 sene idare eder...
idare eder seni 10.sene sen yaptır bi arkandan gelirim yüz için kobay lazım bana 20.30.tane
ben zaten dünden gönüllüyüm de accık beklemem lazım...
ondan sonra atcam kendimi doktorun önüne "doktor beni baştan yarat diicem"
garibim artık ne yapabilirse....
kışa yeni bir "ben geliyor... bekleyin anacııım....
jelom sana daha çooook var canısı....
benim yaş kemale erdiği için bir acele edesim var...
okurken bile heyecan yaptım adına baştan yarat beni doktor beyhadi bakalım hayırlısı olsun inşallah yok benim yaş 43.var daha bentoprağın yaşına gelim öyle (seviyorum seni bentoprakcım:)
yüz kotarıyor beni yüzüm güzel (egoya bak işte ben:)ama belki bir kaş ve göz kapağı minik bir dokunuş yaptırabilirimbenim sorunum asıl burun 10.senedir korkudan elletmiyorum kemer var yok kalsın o bana ayrı bir hava katıyor diyorum
ben zaten dünden gönüllüyüm de accık beklemem lazım...
ondan sonra atcam kendimi doktorun önüne "doktor beni baştan yarat diicem"
garibim artık ne yapabilirse....
kışa yeni bir "ben geliyor... bekleyin anacııım....
jelom sana daha çooook var canısı....
benim yaş kemale erdiği için bir acele edesim var...
heyecanın çok güzel :13:
10 yıl gider bence de ve eskisine donmez.yenisi üzerinden yavaş yavaş yaşlanırsın:) onu kabullenmek daha kolay olur zaten.diğerinde kilo vermekten kaynaklandığı için ben böyle değildim birden oldum niye oldum kısmına da takılıyorsundur belki
yaşın da fazla değil ayrıca..
bu ameliyatı tekrar olmak da mümkündür hem değil mi..