merhaba kizlar
1. gün cok zor gecti sanki üstümden otobüs gecmis gibiydi ameliyatan ciktim ilk hatirladim doktorun elimi tutup tamam hersey iyi oldu diyip beni teseli etigidi
gözlerimi acamiyordum nerdeyse tuvalete kalkmayim diye katheder takmislar....... alt taradima 5dakika uyaninca cook agrim wardi ama hemen agri serumu taktilar gecti sonra hic agrim olmadi sadece basinc we cekme hissedim.........zaaten sadece uyku ilaci istedim dokor bey iki gün kalin dedi iki gün kaldim cook düsünceli doktor gercekten hastanede cook ilgiliydi her 20 dakeye gelib birisi bir ihtiyacim warmi diye sordu
3gün her tarafim sisti cinli domuzlara benzemisdim 4. gün öfff dedim berbere gittim sacimi yikadim biraz kesdirdim kendimi iyi hissetmek icin
günden güne fark oluyor iyiye gidiyorum ama 5. gün doktor dikisleri aldi 300liraya krem falan yazdi kök hücre tedavisi oldugumdan karnim dan yag almis 4 yerinden o sadece cok acidi kalkarken yatarken falan
hava alaninda cantalarimi bavularimi tasidim ondan öncede istanbulda yagmurda falan kaldim pazartesinden carsamba coook kötü oldum doktor demisti agir tasima sogukta kalma ingilme diye....dikis yerlerim su topladim ses duyamiyordum kafam agriyordu gözlerim yine o kadar sistiki cook kötü görüyordum ....annem pazartesi beni görünce sakli aglamis cook kötüydüm ama sükür bugün cook iyiyim