- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resimler eklenmistir..........
Resimler eklenmistir..........
Evet resimlere her gün bakiyorum ve gün sayiyorum cok basarili olmus masahlah darisi bizlerin olcak olanlarin basina ,son halimide paylascakmisin daha
Bana özelden yazmışsınız, özel msj yazamıyorum, amelyat olalı 15 gün oldu gayet iyiyim teşekkür ederim. 10 gün kapatıcılarla dışarı çıkmaya başladım ben doğru doktorla çok zor bir ameliyat değil. Tek tavsiyem doktorunuzu çok doğru seçin. fotoğraf yüklemeyi beceremem muhtemelen çünkü yeni üyeyim siteden pek anlamıyorum
Öncelikle cok gecmis olsun 10günde disari cikabiliyorsaniz süper keske resim koyabilseydiniz siz hangi dr oldunus .
lamia34 de Erhan Eryılmaz'a ameliyat olmuştu ve toparlanma süresinin çok sıkıntılı geçtiğini söylemişti!!!!!
acaba geçirilen operasyonlar birbirinden çok mu farklı??? yoksa her bünye farklı bir iyileşme sürecimi geçiriyor?:18::18::18:
Ben bir başka plastik cerrahın tavsiyesiyle Erhan Eryılmaz a ameliyat oldum ve tavsiye ederim ama tabii birazda güven meselesi bir kaç doktorla görüştükten sonra karar vermek lazım
sizde neler yapildi ve fiyat ne kadardi dolgu felanda oldumu tskler tekrar cevap verdigniz icin
Fiyat vermem doğru olmaz çünkü her yüzde fiyat değişiyor bende kaş kaldırma göz kapağı yarım yüz gerne ameliyatı yapıldı ayrıca yüzümün çeşitli bölgelerine kalıcı dolguda yapıldı foto koymaya çalışırım umarım becerebilirim
lamia34 de Erhan Eryılmaz'a ameliyat olmuştu ve toparlanma süresinin çok sıkıntılı geçtiğini söylemişti!!!!!
acaba geçirilen operasyonlar birbirinden çok mu farklı??? yoksa her bünye farklı bir iyileşme sürecimi geçiriyor?:18::18::18:
resimleri görmek bize cok yardımcı olack ameliyat olan arkadasları ekledim kabul ederseniz sevınırm:)