Endoskopik yüz germe - Facelift

merhaba arkadaslar ben bir süredir giremedim sevgi bu amaliyati oldu kendisinin bilgisayari olmadigi icin resim ve diyer konularla ilgili sorulari onun adina yorumliycagim resimleri kaldirmistim tekrar ekliycem sorusu olan varsa bildiklerimi aktaririm sevgiler

Merhaba
Önceki sayfada reklam içerikli mesajlar okudum fakat yüz germe yerine beyin nakli operasyonu istenesi arkadaş görüyorum.
Olumsuz mesajlar kaldırılıyor da olumlular duruyor gibi komik bir yaklaşımda bulunmuş. Memnuniyetsizliğinizi tabi ki dile getirebilirsiniz fakat mağdursanız bunu yasal süreçte arasınız, buraya gelip te "hala tavsıyem uzak durun" gibi biz yayıncıları zor durumda bırakacak yorumlar yazamazsınız. Yaşadığınız tecrübeleri yazın fakat insanlara uzak veya yakın durun gibi cümleler kurmayın. Farkındaysanız hiç bir kimliğiniz yok, adınız soyadınız belli değil, doktorun da burada cevap hakkı dahi yok zaten 1-0 önde başlıyorsunuz. Bu sebeple kuracağınız cümlelerde azami dikkat.

Üslubumdan dolayı kusura bakmayın ama böyle boş, böyle gereksiz yorumları okuyunca hele ki bizi zan altında bıraktıklarında dayanamıyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=521150 lütfen burayı okuyun !

2. şahıslardan üslubumdan dolayı özür dilerim ama bizi suçlayan zihniyet için son cümlem ; Beyin nakli şart...

Gerçekten üslubumdan dolayı kusura bakmayın, kötü tecrübelerini (tecrübenin altını çiziyorum) yazan hiç bir mesaj kaldırılmamaktadır. Lakin X doktordan uzak durun dediğiniz anda bu yasal olarak suçtur. Biz bunu yayınladığımız için yayıncı olarak dava ediliyoruz sürekli. Bu sebeple yasal sürece taşınası mesajlar kaldırılmaktadır. Memnuniyetsizliğini yasal olarak ne kendini ne bizi zora sokmayacak şekilde dile getiren binlerce mesaj site de durmaktadır. Bu sebeple reklam kokan hareketler gibi burada üyeleri zan altında bırakan cümleler kurmayın. X bir üyenin reklam yaptığını düşünüyorsanız bize kötü içerik olarak bildirin ve bunu biz deşifre edelim.

Evet resimlere her gün bakiyorum ve gün sayiyorum cok basarili olmus masahlah darisi bizlerin olcak olanlarin basina ,son halimide paylascakmisin daha

Bana özelden yazmışsınız, özel msj yazamıyorum, amelyat olalı 15 gün oldu gayet iyiyim teşekkür ederim. 10 gün kapatıcılarla dışarı çıkmaya başladım ben doğru doktorla çok zor bir ameliyat değil. Tek tavsiyem doktorunuzu çok doğru seçin. fotoğraf yüklemeyi beceremem muhtemelen çünkü yeni üyeyim siteden pek anlamıyorum

Öncelikle cok gecmis olsun 10 günde kapaticiyla disari cikmaya basladiysaniz süperr keske goto yukleye bilseydiniz ,siz hangi dr oldunuz .

Bana özelden yazmışsınız, özel msj yazamıyorum, amelyat olalı 15 gün oldu gayet iyiyim teşekkür ederim. 10 gün kapatıcılarla dışarı çıkmaya başladım ben doğru doktorla çok zor bir ameliyat değil. Tek tavsiyem doktorunuzu çok doğru seçin. fotoğraf yüklemeyi beceremem muhtemelen çünkü yeni üyeyim siteden pek anlamıyorum

Öncelikle cok gecmis olsun 10günde disari cikabiliyorsaniz süper keske resim koyabilseydiniz siz hangi dr oldunus .

Öncelikle cok gecmis olsun 10günde disari cikabiliyorsaniz süper keske resim koyabilseydiniz siz hangi dr oldunus .

Ben bir başka plastik cerrahın tavsiyesiyle Erhan Eryılmaz a ameliyat oldum ve tavsiye ederim ama tabii birazda güven meselesi bir kaç doktorla görüştükten sonra karar vermek lazım

lamia34 de Erhan Eryılmaz'a ameliyat olmuştu ve toparlanma süresinin çok sıkıntılı geçtiğini söylemişti!!!!!

acaba geçirilen operasyonlar birbirinden çok mu farklı??? yoksa her bünye farklı bir iyileşme sürecimi geçiriyor?:18::18::18:

lamia34 de Erhan Eryılmaz'a ameliyat olmuştu ve toparlanma süresinin çok sıkıntılı geçtiğini söylemişti!!!!!

acaba geçirilen operasyonlar birbirinden çok mu farklı??? yoksa her bünye farklı bir iyileşme sürecimi geçiriyor?:18::18::18:

Bunyeye göre farkli bence ..

Ben bir başka plastik cerrahın tavsiyesiyle Erhan Eryılmaz a ameliyat oldum ve tavsiye ederim ama tabii birazda güven meselesi bir kaç doktorla görüştükten sonra karar vermek lazım

sizde neler yapildi ve fiyat ne kadardi dolgu felanda oldumu tskler tekrar cevap verdigniz icin

sizde neler yapildi ve fiyat ne kadardi dolgu felanda oldumu tskler tekrar cevap verdigniz icin

Fiyat vermem doğru olmaz çünkü her yüzde fiyat değişiyor bende kaş kaldırma göz kapağı yarım yüz gerne ameliyatı yapıldı ayrıca yüzümün çeşitli bölgelerine kalıcı dolguda yapıldı foto koymaya çalışırım umarım becerebilirim

Fiyat vermem doğru olmaz çünkü her yüzde fiyat değişiyor bende kaş kaldırma göz kapağı yarım yüz gerne ameliyatı yapıldı ayrıca yüzümün çeşitli bölgelerine kalıcı dolguda yapıldı foto koymaya çalışırım umarım becerebilirim

Evrt tm bana yapilmazi gerekenler evet inshhh beceririsiniz cok merak etim 👍👍

Siz yurtdisindamisiniz ?

Almanyadan tr gidip bu amaliyati olmak isteyen varmi yakin bi zamanda bende gidecigimde belki bi arkadas daha bulurum yanimda birbirimize destek amacli insh cikar biri ?

resimleri görmek bize cok yardımcı olack ameliyat olan arkadasları ekledim kabul ederseniz sevınırm:)

Operasyonlar aynı olsa da süreç farklılık gösteriyor.Morluk ve şişliklerin yoğun olması geç iyileşmesi işlemi yaparken zamandan kaynaklıymış.Mesela göz altını yapıyorlar atıyorum beş dakika da yapılacak işi 15 dakika da yaparsa iyileşme sürecide ona göre fazla oluyormuş.
Bana göre doktor+bünye.Bünye de önemli tabii.İnsan kendi bünyesini az çok tanır.Bir diş çekilse diş eti kiminde hemen iyileşir kimi bir hafta da kimi on beşgünde.Bir yerimizi çarpsak kimi hemen morarır kimi morarmaz.:KK34:

resimleri görmek bize cok yardımcı olack ameliyat olan arkadasları ekledim kabul ederseniz sevınırm:)

Ben sadece karın fotomu paylaştım yüz fotomu paylaşmadım paylaşmayı da düşünmedim üzgünüm.Hepinizin Allah yardımcısı olsun zor bir süreç.

X