Yüz estetiğine karar verip olmak kolay bir şey değil, göz önünde olan bir bölge olduğu için hata kabul etmez bu sebeple de insanların diğer estetik müdahaleler kadar sık yaptırmaya meyilli olduklarını düşünmüyorum, bu sebeple de topik hızlı ilerlemiyor...Ben bu sayfayı baştan sona okumuş biri olarak buradaki kişilerin sahte olduğunu da sanmıyorum, reklam amaçlı olanlar var maalesef, onlar da kendilerini belli ediyorlar zaten. Benim listemde eklisiniz resimlerim var bakabilirsiniz sanki daha önceden bu konuyla ilgili mesajlaşmıştık sizinle, öyle hatırlıyorum.. benim doktorum Güner Uysal'dı, bu ameliyatta kendisini öneririm ama yüz yüze kesin görüşüp keza başka doktorlarlada öyle karar vermeniz doğru olur. Bunun dışında Erhan Eryılmaz'a ameliyat olanlar var memnunlar önerebilirim, bir arkadaşım burun ameliyatı olmuştu kendisine çok başarılı oldu sonuç, yüz estetiği de istiyordu, ondan vazgeçti ama olsam kesin o dr'a olurum diyordu....Ercan Karacaoğlu'nun ismi de çok geçiyor ve hastaları çok memnun okuduğum kadarıyla, Ben Toprak ameliyat olmuştu sonuçtan memnun...Bu isimleri listeleyip Türkiye'ye geldiğiniz de görüşme yaparsanız daha sağlıklı olur, buradan tecrübeler paylaşılıyor ama doktorunuzu kendiniz seçmeniz ve içinize sinen biri olması çok daha önemli....