- Konu Sahibi aydanpiano
-
Benim doktorum Güner Uysal, bir süre önce vefat etti maalesef.
son bi soru yine olsa yaptırırmıydınız.bi de hiç eskilerden foto varsa gönderirimisiniz..Benim doktorum Güner Uysal, bir süre önce vefat etti maalesef.
Aynen o dönem ne yasadigimi bir allah birde ben biliyorum bu ameliyati olacaklarin birincisi çalismamasi (bi sene normale dönmuyor yuz) ikincisi demir gibi bir psikolojiye ihtiyaci varağrılarının 2-3 güne dineceği doğru, ama geri kalanlar yalan söylenmiş ben yaptırmış biri olarak derimki şişliklerin inmesi en az 3 ay sürer ve kendini çok zor yaşanacak günlere hazırla. Yüzün oturması bende bir yılı geçti yaratık gibi dolaşıp depresyona girdim, bence 2010 şubat aylarını bir oku ve doktorunu iyi seç derim.
Moralini bozmak istemem sadece yaşadıklarımı başkalarının yaşamsını istemem
K kimbilir merhaba. Su anki sonucunuzdan memnun musunuzkendi yaşadıklarımdan dolayı orta yüz ameliyatını tavsiye edemem, ben bu ameliyattan dolayı olumsuz çok şey yaşadım, yüzümde asimetri oldu bir tarafın ipleri diğerine nazaran daha fazla çekilmiş, ayrıca iyileşme süreci çok uzun yüzün oturması bende 2 yılı buldu. Sanırım sizin implantlarınızda benzer bir şey oldu, implantın biri diğerine nazaran daha yükseğe konulmuş olabilir. Elmacık kemikleri yukarı kalkınca alt yanak derisi boşlukta kalıyor bana göre sarkma ondan kaynaklanıyor, yanılıyor olabilirim tabi.
Bence başka bir çare düşün, ben yüzümdeki asimetriyi dolguyla düzelttim.
2 ayımı doldurdum, durum şöyle:
yüzümdeki tuhaf görüntü gitti. ama güldüğümde özellikle gözlerimde hala bir tuhaflık var. fazla şişlik de kalmadı sanırım. alnım ve saçlı derim hala hissiz ve uyuşuk ama eskisi kadar değil. yüz daha genç daha gergin ama sarkıklık tamamen gitmiyor. ağız kenarındaki çizgiler duruyor.
gözlerim maalesef yanlardan dikildiği için daha küçük ve birbirine daha yakın. yüzümdeki orantısızlık artmış durumda.
gözlerimde şaşılık ve yaş akması sorunu vardı. görme sorunum 2 haftadır yok ama görüntü de biraz şaşılık var hala, çok nadir yaş akıyor.
saçlı derideki dikiş yerleri biraz açık ama sonradan saç çıkıyormuş herhalde oralarda.
bu ameliyatla 5-10 yıl önceki halinize dönebilirsiniz diyorlar ama benim şu anki halim 5 yıl önceki halim değil kesinlikle.
kıssadan hisse: doktora yapacağı her bir işlemi ayrıntısına kadar defalarca sormadan, sonra bu işlemleri araştırmadan, başka doktorlara ve ameliyat olanalara sormadan ameliyat olmayın. doktorun estetik anlayışı ile sizin estetik anlayışınız farklı olabilir, doktor daha iyi bilir diye de düşünmeyin.
Neden acabaBen de oldum bence de bu ameliyatı olmayınn
Merhaba2 ayımı doldurdum, durum şöyle:
yüzümdeki tuhaf görüntü gitti. ama güldüğümde özellikle gözlerimde hala bir tuhaflık var. fazla şişlik de kalmadı sanırım. alnım ve saçlı derim hala hissiz ve uyuşuk ama eskisi kadar değil. yüz daha genç daha gergin ama sarkıklık tamamen gitmiyor. ağız kenarındaki çizgiler duruyor.
gözlerim maalesef yanlardan dikildiği için daha küçük ve birbirine daha yakın. yüzümdeki orantısızlık artmış durumda.
gözlerimde şaşılık ve yaş akması sorunu vardı. görme sorunum 2 haftadır yok ama görüntü de biraz şaşılık var hala, çok nadir yaş akıyor.
saçlı derideki dikiş yerleri biraz açık ama sonradan saç çıkıyormuş herhalde oralarda.
bu ameliyatla 5-10 yıl önceki halinize dönebilirsiniz diyorlar ama benim şu anki halim 5 yıl önceki halim değil kesinlikle.
kıssadan hisse: doktora yapacağı her bir işlemi ayrıntısına kadar defalarca sormadan, sonra bu işlemleri araştırmadan, başka doktorlara ve ameliyat olanalara sormadan ameliyat olmayın. doktorun estetik anlayışı ile sizin estetik anlayışınız farklı olabilir, doktor daha iyi bilir diye de düşünmeyin.
Merhaba şuan nasılsınağrılarının 2-3 güne dineceği doğru, ama geri kalanlar yalan söylenmiş ben yaptırmış biri olarak derimki şişliklerin inmesi en az 3 ay sürer ve kendini çok zor yaşanacak günlere hazırla. Yüzün oturması bende bir yılı geçti yaratık gibi dolaşıp depresyona girdim, bence 2010 şubat aylarını bir oku ve doktorunu iyi seç derim.
Aynen arkadasa katiliyorum, bende yaptirdim cok pisman oldumağrılarının 2-3 güne dineceği doğru, ama geri kalanlar yalan söylenmiş ben yaptırmış biri olarak derimki şişliklerin inmesi en az 3 ay sürer ve kendini çok zor yaşanacak günlere hazırla. Yüzün oturması bende bir yılı geçti yaratık gibi dolaşıp depresyona girdim, bence 2010 şubat aylarını bir oku ve doktorunu iyi seç derim.
Merhaba aynı durumdayız. Ben de çok zorlandım Dr konusunda. 21 aralıkta ameliyat İçin randevu aldım ama ben. İnşallah güzel olacak15 sene önce Anneme tüm yüz germe yaptırmıştım,Annem çok memnun ve mutluydu. Şü an Annem 68 yaşında,tabiki yüzü yine sarktı,sonuçta yaş ilerliyor,bu çok normal ama Annem yinede hiç pişman değil.. Şimdi sıra bana geldi. Kilo verdim ve yüzüm aşağı doğru kaydı,göz altında çükürlar oluştu,kaşlarım kaydı.((( Aynaya bakamıyorum,eski yüzümü özlüyorum. Orta yüz germe ameliyatı yaptırmak istiyorum. Ama çok korkuyorum,hiç bir doktora güvenim yok. Ameliyattan korkmuyorum,beni sonuç korkutuyor,yamuk falan olur diye korkuyorum.Anneme yurt dışında yaptırmıştık.Türkiye’de kime yaptırsam bilemiyorum.(((
Aynen, benfe oldum, acizi bir dert ve bir ise yaramiyorBen de oldum bence de bu ameliyatı olmayınn
İnşallah.Teşekkür ederim. Hangi doktora randevu aldınız?Merhaba aynı durumdayız. Ben de çok zorlandım Dr konusunda. 21 aralıkta ameliyat İçin randevu aldım ama ben. İnşallah güzel olacakSizin için de umarım iyi olur
Erhan Eryılmazİnşallah.Teşekkür ederim. Hangi doktora randevu aldınız?
Hiç duymadım ismini,bakacam şimdi. Siz ne yaptırmaya düşünüyorsunuz? Ben orta yüz germe yaptırmak istiyorum. Pazartesi Dr Harun Çoloğluna randevu aldım.Size fiyat verildi mi?Erhan Eryılmazçok araştırdım ve sadece onunla görüştüm. Bilmiyorum güven verdi. Diğerleri gibi reklam yıldızı insta delisi bir Dr olmaması da beni etkiledi. Çok net. Tozpembe tablolar çizmiyor, gerçekçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?