Endoskopik Yüz Germe Ameliyatı?

Selam tekrar, erhan eryilmaz mi, gittiniz mi? , eger oysa onu mujde ar da tavsiye etmisti ama kendi estetigini amerikada olmustu ancak kardesininkini galib ona yaptirtmis, ben de cene ovalimden ve boynumdan muzdaripim, yeni birseyler ogreniyorsan bana da haber ver lutfen, beni eklersen sevinirim, bi de ben burnuma da taktim kafayi, her doktor da her konuda uzman degil, kafam cok karisti.

Bende oldum. Onbesgunde morluklar zor gectı. Aynaya bakınca kendımden korktum. Ikıncı ay bıttı ama. Yuzum hala sıs. Ve gergın. Gulemıorum. Dogal yuz ıfadem kayboldu. Cook ıyı dusunmek lazım. Altı ayı gozden cıkarmak lazım. Toplum ıcıne cıkmak ıstemıorum. Yuzum sıs. Dogal gorunumum ortadan kalktı. Bence olmayınnnnnn.

Ben de oldum bence de bu ameliyatı olmayınn

merhaba amelıyatın üstünden bı haylı zaman geçtı şimdı nasıl oldu bekledıgın sonuç oldu mu yazarsan çok sevınırım

Ben USA da yasiyorum, Burada yuz germe ameliyati 21 000 dolar, onun icin Istanbulda yaptirmayi dusunuyorum, lutfen iyi bir doktor bulursaniz bana yaziniz, ayrica bu ameliyati olan arkadaslardan yardim bekliyorum.

kime yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…