- Konu Sahibi aydanpiano
sen benım arkadas lıstemde değilmıydın yoksun sılmedımkı senı nasıl oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kağıthavlu canım kaç yaşındasın?[canım ben 29 yasındayom orta yuz amelıyatı önerdı doktorun bıtanesı ama yaptırmıycam burdakı arkadaslarımla konuştum hıç gerek yok çok zahmetlı ve benım için gereksız doktorlara ınanmıyorum
bence 29 yaşında birine yüz germeden bahseden bi dr kesinlikle dr değil,yıllardır botox,dolgu vs yaptırıyorum şu an 45 yaşındayım ve hala bile bi çok dr erken olduğunu söylüyor yüz germe için ki;yüzüm beyaz tenli olduğumdan ötürü gerçekten iyi durumda değil,sen bu yaşta yüz gerdirirsen ileride ne yapacaksın diyorlar bunu söyleyen coşkun şanverdi,naci çelik,cem payaslı,fikret çelik vs.ama ben artık yüz gerdirme olayını ciddi ciddi düşünmmeye başladım bu kış kesinlikle düşünüyorum.ayrıca mezolift ve erbium yag lazer yaptırdım estewordde hiç bir işe yaraamdı ve 4.000,00 tl de param gitti artık bu geçici çözümlerle uğraşmak istemiyorum
bence 29 yaşında birine yüz germeden bahseden bi dr kesinlikle dr değil,yıllardır botox,dolgu vs yaptırıyorum şu an 45 yaşındayım ve hala bile bi çok dr erken olduğunu söylüyor yüz germe için ki;yüzüm beyaz tenli olduğumdan ötürü gerçekten iyi durumda değil,sen bu yaşta yüz gerdirirsen ileride ne yapacaksın diyorlar bunu söyleyen coşkun şanverdi,naci çelik,cem payaslı,fikret çelik vs.ama ben artık yüz gerdirme olayını ciddi ciddi düşünmmeye başladım bu kış kesinlikle düşünüyorum.ayrıca mezolift ve erbium yag lazer yaptırdım estewordde hiç bir işe yaraamdı ve 4.000,00 tl de param gitti artık bu geçici çözümlerle uğraşmak istemiyorum
mezolift bende düşünüyordum demek işe yaramadı, erbium yağ lazeri leke içinmi yaptırdın.
Bu doktorlara iyice sinir olmaya başladım sorduğun zaman hep olumlu konuşuyorlar mesela mezolift içinde lazer içinde bana çok iyi sonuç alabileceğimi söyleyen doktorlar olmuştu iyiki burda yaptırıpta sonuçlarını açıklıyoruz birbirimize destek olup en azından başkalarının ne canının yanmasına nede parasını çöpe atmasına engel oluyoruz.
fıret çelık ımplantı yapmıştı ama hıç beyenmedım tamam resımlerde bıraz ıyı gorunuyo ama yuzumun seklı değiştı masumıyetı gıttı bıkere sıze katılıyorum bunların doktorluğundan suphe etmek lazım
mezolift bende düşünüyordum demek işe yaramadı, erbium yağ lazeri leke içinmi yaptırdın.
Bu doktorlara iyice sinir olmaya başladım sorduğun zaman hep olumlu konuşuyorlar mesela mezolift içinde lazer içinde bana çok iyi sonuç alabileceğimi söyleyen doktorlar olmuştu iyiki burda yaptırıpta sonuçlarını açıklıyoruz birbirimize destek olup en azından başkalarının ne canının yanmasına nede parasını çöpe atmasına engel oluyoruz.
hayır leke için değil aksine cildimde hiç leke yok gayet berrak ince kırışıklıklar için ve cilt toparlama adına yapıldı ama hiç bir işe yaramadı ,boşuna yapıldı co2 lazer diye bişey var o etkiliymiş ama bana hafifi yapıldı, sanıyorum esteworddeki alet co2 uygulayan alet değildi ellerinde ne varsa onu kullanıyolar açıkçası ameliyat kesin çözüm gibi görünüyor bu tip işlemlere güvenim kalmadı
bende erhan beyden randevu alıcam yarın ımplant ıçın çıkartmak ıstıyorum bır doktor endoskopı onerdı erhan beylede göruşucem bu konuyu ama edındığım bılgıler uzerıne olumlu bakmıyorum evet sıze sımdıden gecmış olsun
Çağla Selam, Erhan Bey'den aldın mı randevu ya da görüşmeye gittin mi?
Yazdiklarinizdan tecrübeli birine benziyorsunuz.. en azindan doktor konusunda.. Endoskopik kas kaldirma ve kol germe ameliyati icin önerebileceginiz doktorlar varmi? Bilginiz yoksa, zahmet olmazsa gittiginiz doktorlara bu iki ameliyati sorabilirmisiniz ? Benim imkanim olmadigi icin, henüz yapamiyorum..
endoskopiyi yapmak ısteyen doktor tayfun turkaslan ayrıcada doçent dığer göruştuğum ve bu konuda onerıde bulunan dığer doktor oytun ıdıl bu ıkı doktor ıçın pek olumlu duşunmuyorum sızlede paylasıyımda haberınız olsun arkadaslar
Yazdiklarinizdan tecrübeli birine benziyorsunuz.. en azindan doktor konusunda.. Endoskopik kas kaldirma ve kol germe ameliyati icin önerebileceginiz doktorlar varmi? Bilginiz yoksa, zahmet olmazsa gittiginiz doktorlara bu iki ameliyati sorabilirmisiniz ? Benim imkanim olmadigi icin, henüz yapamiyorum..
slm aslında cok tecrubelı değilim ama burdakı arkadaslarım sayesınde bırazda olsa tecrube sahıbı oldum bıde arastıyorum bırazda gözlemlemye calışıyorum ben endoskopı olmadım am bura olan arkadaslarımız var ben ımplant taktırdım ama çıkarmak ıstıyorum gıttığım ıkı doktor oyle bır önerıde bulundu ama ınanmıyoum onlara hele burda okuduklarımdan sonra sıze yardımcı olabılırım persembeye kısmet olursa erhan beye gıdıcem kendısı bu konuda ıyı bır doktormuş amelıyat olan arkadaslarımız var burda ınternet randevu aldım uygun olursa oda gıdıcem yapalım desed sımdılık bu amelıyatı duşunmuyorum ama sızın sorularınız varsa sorabılırım tabıkı
slm buyuk bır ıhtımalle yapıyolardır ama sormadım persembeye erhan beye randvum var sızın ıçın sorarım gecen sene elmacık kemığıne ımplant takıldı gereksız yere ben ıstedım ama pışman oldum çıkartmak ıstedığım için tayfun beye gıttım bana dedıkı cıkartığımız sırada sana orta yuz amelıyatı yapalım yuzun boş durcak pskolojın bozulcak kafasından eskı halını görmeden hemen bunu önerdı pekı dedım yaptığınız hastaları görebılırmıyım hayır sen kararını ver amelıyat olmaya o ozaman gösterırım dedı adam kurnaz 9buçuk mılyarı bayılıcam kendıne oyle bana resım gösterıcek sonra baslattı anlatmaya bı kadının yuzu ucgen seklınde olmalıymış elmacık kemıkler çıkık olmalıymış gözlerı badem olmalıymış serı ımalat gıbı herkesı bırbırıne benzetcekler ıstemıyorum belkı oyle bana yakışmıycak belkı yanı kısaca adamın amacı kendıne bır malzeme bulup uzerınde çalışmak ustunede parasını almak hem deneyımını artırıp kesıp bıçıcek hemde para kazancak bız böyle doktorlar ıçın kesılıp bıçılecek deneklerız bunu anladım oytun beyde ben bunun yerıne orta yuz amelıyatı yapıyorum dedı gercı opek ısrarcı konuşmadı ama ıkna kabılıyetını kullanmaya calışıp ıstegım uzerınede bırkaç resım gösterdı bu arada bende cok kararsız kaldım moralım bozuldu çunku ımplantlar vıdayla takılmıştı aylarca acılar ıçınde kaldım hala dokununca agrı var bır sene olmasına ragmen böyle bır amelıyat ıstemıyodum yınede tereddutte kalmıstım sonra buraya uye oldum amelıyat olanlarla konuştum ve kararımı verdım olmak ıstemıyorum sadce ımplantları çıkartırmak ıstıyorum okadar dedığım gıbı erhan bey hakında olumlu şeyler yazılıyo persembe gıdıcem kısmetse sorunuz varsa sorabılır kas kaldırmayıda sorıyım ızlenımlerımı yazarım unutmadan amelıyatımı yapan doktor fıkter celık onuda önermıyorum yuzumun sag tarafı daha yuksek sola göre ve yuz ıfadem değiştı bana basta çok kolay lokal bıle olur derken sonra sen nekadar agır bır amelıyat gecırdığını bılıyomusun dedı vede bu konuda tecrubesız olduğunuda uzun yıllardır bu amelıyatı yapmaıştım dıyerek agzından kacırdı basta çok yaptım bu amelıyatı dıyodu benı kullandı resmen denek gıbı benım duştuğum hatalara duşmeyın dıye yazıyorumNeden olumlu düsünmedigini ögrenebilirmiyim? Bu doktorlar endoskopik kas kaldirmada yapiyor mu? Baska hangi doktorlarla görüstün, hangileri hakkinda olumlu düsünüyorsun ve neden?
slm buyuk bır ıhtımalle yapıyolardır ama sormadım persembeye erhan beye randvum var sızın ıçın sorarım gecen sene elmacık kemığıne ımplant takıldı gereksız yere ben ıstedım ama pışman oldum çıkartmak ıstedığım için tayfun beye gıttım bana dedıkı cıkartığımız sırada sana orta yuz amelıyatı yapalım yuzun boş durcak pskolojın bozulcak kafasından eskı halını görmeden hemen bunu önerdı pekı dedım yaptığınız hastaları görebılırmıyım hayır sen kararını ver amelıyat olmaya o ozaman gösterırım dedı adam kurnaz 9buçuk mılyarı bayılıcam kendıne oyle bana resım gösterıcek sonra baslattı anlatmaya bı kadının yuzu ucgen seklınde olmalıymış elmacık kemıkler çıkık olmalıymış gözlerı badem olmalıymış serı ımalat gıbı herkesı bırbırıne benzetcekler ıstemıyorum belkı oyle bana yakışmıycak belkı yanı kısaca adamın amacı kendıne bır malzeme bulup uzerınde çalışmak ustunede parasını almak hem deneyımını artırıp kesıp bıçıcek hemde para kazancak bız böyle doktorlar ıçın kesılıp bıçılecek deneklerız bunu anladım oytun beyde ben bunun yerıne orta yuz amelıyatı yapıyorum dedı gercı opek ısrarcı konuşmadı ama ıkna kabılıyetını kullanmaya calışıp ıstegım uzerınede bırkaç resım gösterdı bu arada bende cok kararsız kaldım moralım bozuldu çunku ımplantlar vıdayla takılmıştı aylarca acılar ıçınde kaldım hala dokununca agrı var bır sene olmasına ragmen böyle bır amelıyat ıstemıyodum yınede tereddutte kalmıstım sonra buraya uye oldum amelıyat olanlarla konuştum ve kararımı verdım olmak ıstemıyorum sadce ımplantları çıkartırmak ıstıyorum okadar dedığım gıbı erhan bey hakında olumlu şeyler yazılıyo persembe gıdıcem kısmetse sorunuz varsa sorabılır kas kaldırmayıda sorıyım ızlenımlerımı yazarım unutmadan amelıyatımı yapan doktor fıkter celık onuda önermıyorum yuzumun sag tarafı daha yuksek sola göre ve yuz ıfadem değiştı bana basta çok kolay lokal bıle olur derken sonra sen nekadar agır bır amelıyat gecırdığını bılıyomusun dedı vede bu konuda tecrubesız olduğunuda uzun yıllardır bu amelıyatı yapmaıştım dıyerek agzından kacırdı basta çok yaptım bu amelıyatı dıyodu benı kullandı resmen denek gıbı benım duştuğum hatalara duşmeyın dıye yazıyorum
Arkadaşlar doktorların gösterdiği resimlere çok fazla güvenip aldanmayın, sonuçta hiç bir doktor kötü geçmiş bir ameliyatın resimlerini size göstermez.
20 ameliyat yapar 5 iyi 15 kötü olur o doktor size sadece iyi geçen 5 ameliyatın resimlerini gösterir.
Mesela ben kendimi örnek vereyim benim öncesi resimlerim çekildi ama sonrası reim çekmeye bile gerek duymadı çünkü başarısız ve hatta kötü geçmiş bir ameliyattı, Allahtan burada o doktorun adı pek konuşulmuyor yoksa hemen uyarırdım, çünkü kimsenin benim yaşadıklarımı yaşamasını istemem.
endoskopik yüz germe ile ilgili kısa bir süredir araştırma yapıyorum ve erhan bey sanırım bu konuda en iyisi. çağlacım görüştükten sonraki izlenimlerini bekliyoruz. umarım herşey gönlünce olur.