- 10 Mayıs 2012
- 337
- 56
- 118
- Konu Sahibi aydanpiano
cagla34 sanirim persembe günüydü görüsmen.. nasildi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cagla34 sanirim persembe günüydü görüsmen.. nasildi ?
slm randevum ıptal oldu canım yazmıştım dığer baslığa göruşmeden sonra yazıcam
ayy:S neden iptal oldu? Nezamana alindi peki?
bence 29 yaşında birine yüz germeden bahseden bi dr kesinlikle dr değil,yıllardır botox,dolgu vs yaptırıyorum şu an 45 yaşındayım ve hala bile bi çok dr erken olduğunu söylüyor yüz germe için ki;yüzüm beyaz tenli olduğumdan ötürü gerçekten iyi durumda değil,sen bu yaşta yüz gerdirirsen ileride ne yapacaksın diyorlar bunu söyleyen coşkun şanverdi,naci çelik,cem payaslı,fikret çelik vs.ama ben artık yüz gerdirme olayını ciddi ciddi düşünmmeye başladım bu kış kesinlikle düşünüyorum.ayrıca mezolift ve erbium yag lazer yaptırdım estewordde hiç bir işe yaraamdı ve 4.000,00 tl de param gitti artık bu geçici çözümlerle uğraşmak istemiyorum
Ben de radiesse yaptirdim, cene ovalimi duzelmek icin cene hattina yigilanlari kaldirmak icin elmacik kemigime radiesse koydu dr, ilk 3 ay gayet guzel sonra yok oldu guya 1 veya 1,5 sene dayaniyordu, radiesse in yaninda bsaka seyler ee yapildi prp, sulu hyloronic acid gibi, dunyanin parasi gitti uc ay icin, ben de 48 yasindayim, bu yasta daha iyi gorunmek varken ameliyat icin 60 yasini beklemek istemiyorum, benim yanaklarim biraz etii asiında hem ıyı hem kotı, etsız olsa sırfk kemık de yaslı gösterıyor, etlı olıüunca da yag sarkıyor ve yuzun konturu azalıyor, ne yapayım bilrmedım, normal liftıngde kulak onundeki ızleri de istemiyorum, endoskopik hakkında da bu forumda memnun olmayanlar var, ne yapmam lazım, sız karar verdiniz mi. Hangi doktorla konustunuz, bllgi verirseniz cok sevinirim, sevgiler....
slm buyuk bır ıhtımalle yapıyolardır ama sormadım persembeye erhan beye randvum var sızın ıçın sorarım gecen sene elmacık kemığıne ımplant takıldı gereksız yere ben ıstedım ama pışman oldum çıkartmak ıstedığım için tayfun beye gıttım bana dedıkı cıkartığımız sırada sana orta yuz amelıyatı yapalım yuzun boş durcak pskolojın bozulcak kafasından eskı halını görmeden hemen bunu önerdı pekı dedım yaptığınız hastaları görebılırmıyım hayır sen kararını ver amelıyat olmaya o ozaman gösterırım dedı adam kurnaz 9buçuk mılyarı bayılıcam kendıne oyle bana resım gösterıcek sonra baslattı anlatmaya bı kadının yuzu ucgen seklınde olmalıymış elmacık kemıkler çıkık olmalıymış gözlerı badem olmalıymış serı ımalat gıbı herkesı bırbırıne benzetcekler ıstemıyorum belkı oyle bana yakışmıycak belkı yanı kısaca adamın amacı kendıne bır malzeme bulup uzerınde çalışmak ustunede parasını almak hem deneyımını artırıp kesıp bıçıcek hemde para kazancak bız böyle doktorlar ıçın kesılıp bıçılecek deneklerız bunu anladım oytun beyde ben bunun yerıne orta yuz amelıyatı yapıyorum dedı gercı opek ısrarcı konuşmadı ama ıkna kabılıyetını kullanmaya calışıp ıstegım uzerınede bırkaç resım gösterdı bu arada bende cok kararsız kaldım moralım bozuldu çunku ımplantlar vıdayla takılmıştı aylarca acılar ıçınde kaldım hala dokununca agrı var bır sene olmasına ragmen böyle bır amelıyat ıstemıyodum yınede tereddutte kalmıstım sonra buraya uye oldum amelıyat olanlarla konuştum ve kararımı verdım olmak ıstemıyorum sadce ımplantları çıkartırmak ıstıyorum okadar dedığım gıbı erhan bey hakında olumlu şeyler yazılıyo persembe gıdıcem kısmetse sorunuz varsa sorabılır kas kaldırmayıda sorıyım ızlenımlerımı yazarım unutmadan amelıyatımı yapan doktor fıkter celık onuda önermıyorum yuzumun sag tarafı daha yuksek sola göre ve yuz ıfadem değiştı bana basta çok kolay lokal bıle olur derken sonra sen nekadar agır bır amelıyat gecırdığını bılıyomusun dedı vede bu konuda tecrubesız olduğunuda uzun yıllardır bu amelıyatı yapmaıştım dıyerek agzından kacırdı basta çok yaptım bu amelıyatı dıyodu benı kullandı resmen denek gıbı benım duştuğum hatalara duşmeyın dıye yazıyorum
ağrılarının 2-3 güne dineceği doğru, ama geri kalanlar yalan söylenmiş ben yaptırmış biri olarak derimki şişliklerin inmesi en az 3 ay sürer ve kendini çok zor yaşanacak günlere hazırla. Yüzün oturması bende bir yılı geçti yaratık gibi dolaşıp depresyona girdim, bence 2010 şubat aylarını bir oku ve doktorunu iyi seç derim.
Moralini bozmak istemem sadece yaşadıklarımı başkalarının yaşamsını istemem
iyi geceler arkadaşlar ankara dan yüz germe amelyatı olanlar varmı bana biraz bilgi verirmisiniz lütfen
iyi geceler arkadaşlar ankara dan yüz germe amelyatı olanlar varmı bana biraz bilgi verirmisiniz lütfen
Bende oldum. Onbesgunde morluklar zor gectı. Aynaya bakınca kendımden korktum. Ikıncı ay bıttı ama. Yuzum hala sıs. Ve gergın. Gulemıorum. Dogal yuz ıfadem kayboldu. Cook ıyı dusunmek lazım. Altı ayı gozden cıkarmak lazım. Toplum ıcıne cıkmak ıstemıorum. Yuzum sıs. Dogal gorunumum ortadan kalktı. Bence olmayınnnnnn.
Ben de oldum bence de bu ameliyatı olmayınn
merhaba amelıyatın üstünden bı haylı zaman geçtı şimdı nasıl oldu bekledıgın sonuç oldu mu yazarsan çok sevınırımağrılarının 2-3 güne dineceği doğru, ama geri kalanlar yalan söylenmiş ben yaptırmış biri olarak derimki şişliklerin inmesi en az 3 ay sürer ve kendini çok zor yaşanacak günlere hazırla. Yüzün oturması bende bir yılı geçti yaratık gibi dolaşıp depresyona girdim, bence 2010 şubat aylarını bir oku ve doktorunu iyi seç derim.
Moralini bozmak istemem sadece yaşadıklarımı başkalarının yaşamsını istemem
Ben de oldum bence de bu ameliyatı olmayınn[/QUOTE
slm özelden kıme olduğunu yazabılır mısın hala aynı şeyı mı düşünuyosun yanı olmayalım mı
Ben USA da yasiyorum, Burada yuz germe ameliyati 21 000 dolar, onun icin Istanbulda yaptirmayi dusunuyorum, lutfen iyi bir doktor bulursaniz bana yaziniz, ayrica bu ameliyati olan arkadaslardan yardim bekliyorum.Günaydın. Biraz araştırma sonucu endoskopik yüz germe ameliyatını uygun gördüm. Hatta birkaç doktorla da görüştüm. Fiyatlar genelde 6000 lira civarında. Ben İstanbuldayım. Çok yoğun çalıştığım söylenemez o yüzden şişlik vs çok sorun etmeyeceğim :) 2-3 güne ağrım diner dedi doktor ve göz etrafımda şişlik ve morarma. Bunlar da 10 gün kadar sürermiş. Yüz şeklimin oturması da 6 ayı alırmış. Süreler uzun ama kırışıklıklar konusunda çok hassasım. Kremler pek işe yaramadı. Onlara para dökmektense bir seferde kurtulmak daha mantıklı değil mi? Teşekkürler herkese şimdiden. Birinden randevu alırsam hemen yazacağım buradan :)
Günaydın. Biraz araştırma sonucu endoskopik yüz germe ameliyatını uygun gördüm. Hatta birkaç doktorla da görüştüm. Fiyatlar genelde 6000 lira civarında. Ben İstanbuldayım. Çok yoğun çalıştığım söylenemez o yüzden şişlik vs çok sorun etmeyeceğim :) 2-3 güne ağrım diner dedi doktor ve göz etrafımda şişlik ve morarma. Bunlar da 10 gün kadar sürermiş. Yüz şeklimin oturması da 6 ayı alırmış. Süreler uzun ama kırışıklıklar konusunda çok hassasım. Kremler pek işe yaramadı. Onlara para dökmektense bir seferde kurtulmak daha mantıklı değil mi? Teşekkürler herkese şimdiden. Birinden randevu alırsam hemen yazacağım buradan :)
ben de düşünüyorum..sonuçdan memnun musunuz ?merhaba ameliyat tarihimi 3 mayıs olarak belirledik :)
kime yaptırdınızMerhaba, bende endeskopik orta yüz germe yaptırmıştım 3 sene oluyor. İyileşme süreci gerçekten doktorların dediği gibi değil, uzun ve zorlu bir dönem. Benim yüzümün oturması 2 yılı buldu.
Ama benden önce 2 arkadaşım yaptırmıştı onlar çok kısa sürede iyileştiler. 3-4 ay dan sonra kimse anlamadı onların ameliyat yaptırdığını. Bu iyileşme dönemi kişiye göre çok farklılık gösteriyor.
Bu arada bu ameliyat ben de kırışıklıkları gidermede de de çok etkili oldu. Ben kırışıklıktan çok yüz kontürümün bozulmasından, yanaklarımın düşmesinden şikayetçiydim ama ameliyat sonrası kaz ayaklarımda kaybolmuştu. Çünkü yüze gerince kırışıklıklar ister istemez açılıyor ama yeterli gelmezse tabii ki ilave takviyeler yapılabilir botox v.s. Benim iyileşme sürecim zor geçti ama sonuçtan çok memnunum.
Benim doktorum Güner Uysal, bir süre önce vefat etti maalesef.kime yaptırdınız