Endoskopik alin kas ve göz kapağı ameliyatı sonrası sıkıntılar

Goruntu kotu. Yuzumun genel ahengi bozuldu. Gulusum degisti. Gozlerimin sekli degisti. Bana hic benzemiyorum. Genel bir buruk ifade var. Anlamak mumkun degil. Ice dogru cokuk gorunuyor gozlerim. Doktor simdi ust tarafa yag enjeksiyonu yapalim diyor. Bilmiyorum. Cok pismanim.
Aynı seyı yaşıyorum yaşlı mutsuz bı görüntü üçe dönük göz kapagı

Cok gecmis olsun. Bende o acidan fonsiyonel bir sikinti yok ama hala alnim ve sakaklarim uyusuk. Basimin ust tarafi isiniyor. Arada bir cok kasiniyor. Bazen inanilmaz baskj oluyor.
Bu ameliyatin bu kadar sikintili olabilecegini hicbir yerde okumamistim. Buraya bir de o amacla yazdim. En azindan baskalari bilsin iyi dusunsun diye. Ben okusam belki doktorlari kotuydu ya da ucuz bir yere yaptirdilar fln diye dusunurdum. Ama oyle degil durum. Baska doktorlarin 6 katI para verdim bu doktora. Hic kotu referans almadim. 1 sene bekledim yer acilsin diye. O yuzden hic tahmin edemedim bu kadar kotu olabilecegini. Haftasonu doktora gidiyorum. Bakalim.
Merhaba durumunuz nedir acaba

çok teşekkür ederim yanıtınız icin. Tecrübeniz e dayanarak mı söylediniz?
Özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum 🤷‍♀️
Merhabalar. Bende doktorunu adini bilmek istiyorum. Ayni ameliyati bende olacagim, suan doktor arayisindayim. Yanlis bir karar almaktan gercekten cok korkuyorum, Umarim yarcimdi olursunuz 🙏🏼

Merhaba arkadaşlar. Bende 38 gün önce endoskopik orta yüz ve kaş kaldırma ameliyatı oldum fakat çok sorun yaşıyorum yanağımın bir tarafı gamzelendi çukur ve sert bir şişlik var çok kötü 😞yüzüm baya deforme ve böyle kalıcak diye çok korkuyorum. Ciddi bir operasyon iyi düşünülmeli psikolojim çok bozuk sokağa bile çıkamıyorum ağlıyorum sürekli

Merhabalar. Ben 5 ay once endoskopik alın/ kas kaldırma ve ust göz kapagi ameliyati oldum. 4 yerden kesi yaparak girdi.
Doktor adini vermek istemiyorum simdilik ama cok mutsuz um. Yüzüm cok değişti. Gozlerimin hem sekli degistigi hem de üstündeki derinin icini bosalttigi icin çökük ve minnacık görünüyor.
Yüzüm genel olarak bir tuhaf. Hala şiş mi bilemiyorum.

Bir de basim hala normale donmedi.
Hala şakaklarımda hissizlik var. Başım arada sirada kasınıyor. Bas ağrım gecmisti. Simdi geri geldi. 5 aydır normal bir hayatım yok. Çok yıprandım. 2.5 ay spor yapamazsınız demişti. 2.5 ay sporsuz nasıl geçecek diye endişelenmiştim. 5 ay oldu spor yapamıyorum. Çünkü başım ağrıyor, halsiz düşüyorum arkasından. Ameliyatın bu kadar sıkıntılı ve büyük bir ameliyat olduğunu anlamadım. Doktor 10 gün sonra normal hayatınıza dönersiniz demişti. Hiç bu baş ağrılarından bahsetmedi öncesinde. Şimdi rahatsızlıklar 6 aya kadar sürebilir diyorlar.

Gülümsemem cok degisti.
Eski yüzümü cok özlüyorum. :KK43:
ve artık hiçbirşey geri getiremez. Kesti biçti adam. Ve üstüne para verdim. Hem sağlığımdan hem güzelliğimden oldum. Hayat kalitem çok düştü. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Hiçbirşey yapmak istemiyorum. Her sabah bir ümit aynaya koşuyorum ve sonu hüsran oluyor.
Nolur çok iyi dusunun yaptırmadan once. Doktoruma çok güvendim. Dogal olacak. Kimse anlamayacak dedi.
Inanamiyorum nasil bu kadar guvendigime.
Yuzum hic bana benzemiyor.
Cok moralim bozuk.

Burada belki benim yasadiklarimi yasayan birisi vardir diye yaziyorum. Belki bir umit duzelir diye umuyorum. 5. Aydan sonra yuzundeki sislik inen, veya sonuclari degisen oldu mu acaba? Bu kadar uzun süre baş ağrısı çeken? Veya hissizlik ve kaşınma yaşayan?
İyi bir şeyler duymaya çok

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 umarım bu sorunlarımız geçer ve normale dönebiliriz .bende suan bekliyorum fakat 5 ay sonra benzer şikayetlerin azalmadığını görmek beni umutsuzluğa düşürdü baya 😞

Merhaba bende ekımın 11 ınde endoskopık yuz sakak kas germe amelytı oldum ıslemın sorunsuz geçmesi adına yüklüce pahalı bı doktora oldum ustelık ama sonuç ınanılmaz kötü göz kapaklarım sızın yukarıda bahsettıgınz gıbı çukurlaşmış ve küçülmüş durmda nedenını anlayamıyorum hala göz etrafım grı mı desem gölge gıbı bı sıyahlık var .yuzumdekı dusuklukte bı derece açılmış zaten doktor tam bı acılma vaad etmemıstı cildim genel olrak sarı gıbı cıltte ton degısıklıgı var bunca zamana rağmen gecmedı.cok pısman ve üzgünüm gençleşmek adına yaptığım şey hasta yaşlı garıp bı ıfade verdi. Aynı sürücü yaşayan bırılerı var mı

Gozunuzdeki cokuklugu yag enjeksiyonu gidericektir. Bende ust goz kapaklarim icin dusunuyorum yalniz burdaki sorun cok iyi bir doktor secmekte. Doktorunuz kim soylemediginiz icin bisey diyemiyorum eger guvenmiyorsaniz doktorunuza artik yag enjeksiyonunu baska bir doktora yaptirin.
Merhaba göz kapaklarınızdaki yağları aldığı için çukurlaşma olmuş maalesef bana da aynı hatalı işlem yapıldı çok çok az sadece deriden alın diye defalarca söylememe rağmen.Dolgu ya da yağ enjeksiyonu için 1 yol bekledim sonra dolgu yaptırdım iki gözümde yarımşar top haline geldi daha da berbat oldu üstelik Nişantaşı’nda oldukça bilinen bir doktordu.Erisin diye masajlar ısılar vs ile 1 yıl daha geçti ve asla erimedi.Eritme için 3-4 doktora gittim kademeli azar azar erittirdim.Şuan başladığım noktaya dönebildiğime seviniyorum düşünebiliyor musunuz?O kadar para o kadar çile de cabası.Çok geçmiş olsun diliyorum size.İşlemlerinize zaman verin oturur-doğallaşır umarım.

Merhaba arkadaşlar. Bende 38 gün önce endoskopik orta yüz ve kaş kaldırma ameliyatı oldum fakat çok sorun yaşıyorum yanağımın bir tarafı gamzelendi çukur ve sert bir şişlik var çok kötü 😞yüzüm baya deforme ve böyle kalıcak diye çok korkuyorum. Ciddi bir operasyon iyi düşünülmeli psikolojim çok bozuk sokağa bile çıkamıyorum ağlıyorum sürekli
Merhaba, cok gecmis olsun. Bir an once yuzunuz eski haline doner insallah. Doktorunuzun adini ogrenebilirmiyim ?

X