Sonucunuz ne çıktı? Ben kanser ve ya ülser olmaktan korkuyorumValla bende yaptırdım. Korku bende de vardı masaya bir yattım. Hemen anestezi yaptılar. Uyandığımda hemşirenin birine hayat hikayemi anlatıyordum desem yeridir. Hiçbir şey hatırlamıyorum. Ne anlattığımı ne zaman o konuya geldiğimizi ne zaman işlem yapıldı. Hiçbiri yok. İşlemden sonrada bende biraz ağrı oldu ama çok değil.
Sizin sonucunuz ne çıktı acabaCanım zor bi işlem değil ben endoskopi oldum panik atak bende var dedim onlarda bana sakinleştirici yaptılar. 5 dakika bile sürmedi. Sende dersin bende panik atak var sanada sakinleştirici yaparlar. Hem parça aldıklarında hiç farkında olmuyorsun hissetmiyorsun. Sıkıntı yapma.
Gastrit çıktı birde bakteri çıktı. Gastrit olmama neden olan asıl sebep olarak.Sonucunuz ne çıktı? Ben kanser ve ya ülser olmaktan korkuyorum
Mis gibi sedasyon kafasıyla uyuyup uyanacaksın. Hiç hatırlamayacaksın bi süre konuşsan bileDört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
Uyutmaları anestezi ile değil,yani uyanmama ihtimaliniz yok merak etmeyin Sedasyon ile uyutuluyorsunuz . Yani bildiğiniz uyku hali, baygınlık değil. Eğer hiç sedasyonsuzsa, uyutmadansa zor biraz tabii işlem Sedasyonla işlem istiyorum lütfen ben hissetmeyeyim diye mutlaka belirtin. Ona göre ayarlıyorlar Sedasyon ilacı miktarını. Bildiğiniz uyuyorsunuz, uyandığınızda dinlenme odasında ve niye uyandırdınız yaa uyumak istiyorum modunda oluyorsunuzEvet ama hortum sokacaklar çok korkuyorum yanlış birşey yaparlarsa diye yada uyutulinca uyanamazsam ya
Aguz ve yemek borusu oldukça genişEvet ama hortum sokacaklar çok korkuyorum yanlış birşey yaparlarsa diye yada uyutulinca uyanamazsam ya
Anestezi ile yapiliyor.Dört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
Dört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
Bu hissi biliyorum 1 ay önce bi işlem için genel anestezi verildi aynı korkuya sahiptim, korkmana hiç gerek yok inan saniye sürüyor gibi hissediyorsun, ayrıca bu anesteziler cok kucuk anesteziler uyuyup uyanamama diye bişi pek mümkün degil... Ve verilen anesteziler her zaman geri döndürülebilir anesteziler oluyor emin olabilirsiniz. Cok geçmiş olsunEvet ama hortum sokacaklar çok korkuyorum yanlış birşey yaparlarsa diye yada uyutulinca uyanamazsam ya
o kadar korkuyosan genel anesteziyle yaptır?Dört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
Benim helicobaktery çıkmıştı 2015 de korkmayın agri sizi olmuyor sonra gecen sene başka bir sebebden ameliyat oldum komplikasyon oldu 7 gunde 8 kere endoskopi yaptilarDört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
Cok gecmis olsun.Dört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?