Eşimin isteksizligi bir akıl verin lütfen ..

Covid olanlarda öyle bişi olsa idi dünyanın büyük bir bölümünde bu sorunun olması gerekirdi. Esra Ezmecinin taktiklerini uyguluyor musunuz?
Zaten öyle çoğunluk öyle ben bizzat doktora gittim gorustum terapistle çogu kiside bu sorun varmis arastirabilirsiniz esra ezmecinin özellikle tuzlu su çapasi ve cinsel çapasi bizim iliskimizi canlandirdi deneyin lütfen

9 aylık evliyim. Severek evlendik kısa bir flört dönemimiz oldu bizim. Benim ailem fazla baskıcı olduğu için çözümü kısa zamanda evlenmekle bulabildik. Neyse uzatmadan konuya girmek istiyorum. Ben talep etmediğim sürece hiçbir şey yapmıyor. Ben talep edersem ancak o zaman tamam diyor. Ama bir kadın olarak talep eden değil edilen olmak istiyorum evlendiğimizden beri sadece iki kez kendisi istedi. Ben yanına yaklaşmasam aklına bile gelmiyor. Ne bir öpme ne bir sıkıştırma ne bileyim yanına oturuyorum dizine uzanıyorum tepkisiz öylece oturuyor. Defalarca açıkça sordum beni mi beğenmiyorsun bir sorun mu var diye sen kafamda sürekli kuruyorsun diyor. Bir problem yok görünürde ama hiç bir hareket de yok. Bir tutku , sehvet, arzulandığını görmek istiyor insan. 26 yaşındayım kendisi de 29. Maddi problemler ve düğün borçları var şuan ben atanmaya çalışıyorum kendisi çalışıyor sadece. İşi de yorucu bir iş değil akşama kadar oturuyor. Beden gücü harcayıp yorgun desem o da değil. Ne bileyim insanın hiç aklina düşmez mi karısı? Ben mi yanlış düşünüyorum? biraz cinsel içeriği olan

Kizlar yeni evli sayılırız 1 ayda 2 kez ya birlikte oluyoruz ya olmuyoruz yeni evli olan bir çifte göre hiç normal değil bir keresinde 2 aya yakın beraber olmadik susleniyorum hazırlanıyorum onun beğeneceği şekilde ama yok çok güzel olmussun diyip geçiyor ilgi alaka sevgi güven herşeyi dört dörtlük bir adam ama bu konuda çok isteksiz kadinligimi yasiyamiyorum ben istersem hatırlatırsam zorla yoksa yok yani bu gün yine giyindim suslendim hazırlandım ama uyicam dedi ve uyudu bende sinirlendim ne kadar geceligim varsa paramparça edip çöpe doldurdum utanıyorum artık gidip istekte bulunmaktan bir kadın olarak o arzulasin istiyorum o yanassin doktor mevzusunu açtım gidelim gerekli yerlere normal değil genç bir erkeğe göre diye anlayışla karşıladı beni ama kim uğraşacak hastane sevmiyorum ben dedi kendini dusunmuyorsan beni düşün sağlıklı bir birliktelik yasiyamiyoruz dedim tek kelime etmedi bende hiç birşey demedim kalkıp gittim yanından ben artık beni begenmedigini ve istemediğini düşünüyorum artık yanına bile yanasmak istemiyorum bir daha asla gidipte kendisine o yönde istekte bulunmak istemiyorum bunun dışında bir problemimiz de yok Allah'a şükür ama napacagimi sasirdim bana bir akıl fikir verin
Biraz cinsel içeriği olan filmler diziler izleyin birlikte o.zaman gelir bence 😂

Bize erkeklerin bu kadar isteksiz olduğu öğretilmemişti. Evlenince hayal kırıklığı yaşıyor insan. Bir tane de bende var.
Bende şu anda tam olarak böyle düşünüyorum. 10 gündür ailelerimizi ziyarete gitmiştik döneli 3 gün oldu ve bir kez bile sevişmedik. Üstelik ziyarete gitmeden önce de sevişmemiştik 2 hafta kadar. Şu an düşününce neredeyse 1.5 aydır hiç seks yok hayatımızda ve eşim kafasını koyduğu gibi uyuyor. Nasıl çözeceğim bunu bilmiyorum

Bende şu anda tam olarak böyle düşünüyorum. 10 gündür ailelerimizi ziyarete gitmiştik döneli 3 gün oldu ve bir kez bile sevişmedik. Üstelik ziyarete gitmeden önce de sevişmemiştik 2 hafta kadar. Şu an düşününce neredeyse 1.5 aydır hiç seks yok hayatımızda ve eşim kafasını koyduğu gibi uyuyor. Nasıl çözeceğim bunu bilmiyorum
siz bir de çok gençsiniz. Önceden de böyle miydi?

siz bir de çok gençsiniz. Önceden de böyle miydi?
Daha 30 bile olmadık evet. Önceden böyle değildi son birkaç aydır böyle devamlı gün içinde yorgun olduğunu söylüyor ama anlamıyorum dinlenebileceği bir sürü vakit oluyor. Aldattığını sanmıyorum açıkçası sadece sorun ne onu soramayacak kadar uzaklaştığımızı görüyorum.

Daha 30 bile olmadık evet. Önceden böyle değildi son birkaç aydır böyle devamlı gün içinde yorgun olduğunu söylüyor ama anlamıyorum dinlenebileceği bir sürü vakit oluyor. Aldattığını sanmıyorum açıkçası sadece sorun ne onu soramayacak kadar uzaklaştığımızı görüyorum.
Acaba renklendirmek mi gerekiyor cinsel yaşamı? Rutine binmiştir belki.

Acaba renklendirmek mi gerekiyor cinsel yaşamı? Rutine binmiştir belki.
Rutine binemeyecek kadar kısa bir zaman gibi geliyor bana. 1 sene bile olmadı düşünsenize hemen nasıl böyle olabilir ki. Evlenmeden önce devamlı olarak benimle seks yapmanın hayalinden bahsederdi şimdi ise elinden telefon düşmüyor (ki ilk günden beri böyleydi bu yeni bir şey değil) ve hemen uyuyor. E tabi böyle olunca ben de sinirlenip uzaklaşıyorum. Renklendirmek adına da bir şeyler okudum ama o kadar saçma şeylerdi ki yapmak istemedim hiçbirini. Sizin renklendirmekten kastınız neydi?

Rutine binemeyecek kadar kısa bir zaman gibi geliyor bana. 1 sene bile olmadı düşünsenize hemen nasıl böyle olabilir ki. Evlenmeden önce devamlı olarak benimle seks yapmanın hayalinden bahsederdi şimdi ise elinden telefon düşmüyor (ki ilk günden beri böyleydi bu yeni bir şey değil) ve hemen uyuyor. E tabi böyle olunca ben de sinirlenip uzaklaşıyorum. Renklendirmek adına da bir şeyler okudum ama o kadar saçma şeylerdi ki yapmak istemedim hiçbirini. Sizin renklendirmekten kastınız neydi?
Benim de evlendikten bir yıl sonra böyle oldu. Şu an boşanma aşamasındayız.

Kizlar yeni evli sayılırız 1 ayda 2 kez ya birlikte oluyoruz ya olmuyoruz yeni evli olan bir çifte göre hiç normal değil bir keresinde 2 aya yakın beraber olmadik susleniyorum hazırlanıyorum onun beğeneceği şekilde ama yok çok güzel olmussun diyip geçiyor ilgi alaka sevgi güven herşeyi dört dörtlük bir adam ama bu konuda çok isteksiz kadinligimi yasiyamiyorum ben istersem hatırlatırsam zorla yoksa yok yani bu gün yine giyindim suslendim hazırlandım ama uyicam dedi ve uyudu bende sinirlendim ne kadar geceligim varsa paramparça edip çöpe doldurdum utanıyorum artık gidip istekte bulunmaktan bir kadın olarak o arzulasin istiyorum o yanassin doktor mevzusunu açtım gidelim gerekli yerlere normal değil genç bir erkeğe göre diye anlayışla karşıladı beni ama kim uğraşacak hastane sevmiyorum ben dedi kendini dusunmuyorsan beni düşün sağlıklı bir birliktelik yasiyamiyoruz dedim tek kelime etmedi bende hiç birşey demedim kalkıp gittim yanından ben artık beni begenmedigini ve istemediğini düşünüyorum artık yanına bile yanasmak istemiyorum bir daha asla gidipte kendisine o yönde istekte bulunmak istemiyorum bunun dışında bir problemimiz de yok Allah'a şükür ama napacagimi sasirdim bana bir akıl fikir verin
Aynı benim eşim. Artık ben iyice depresyona girdim evlendikten 6 ay sonra falan beni istemediğini beğenmediğini sevmediğini düşündüğüm için o zaman doktora gitmeyi kabul etti. Testosteron düşük çıktı ilaç verdi doktor ereksiyon kaybı da yaşıyordu benim eşim o yüzden de kaçıyordu. Performans ilacı kullanıp kayıp olmadığında istekliydi ama ilaç bitince aynıya dönüyordu. Şu an yine kayıp yaşadığı için isteksiz ben de doğum yaptığım için yeni isteksizim. Sanırım ilk kez onu anliyorum insan isteksiz olunca aklına gelmiyor sevişmek falan. Yine de ben çözüm arıyorum bu erkekler neden bu kadar utanıyor da çözüm aramıyor anlamıyorum

X