9 aylık evliyim. Severek evlendik kısa bir flört dönemimiz oldu bizim. Benim ailem fazla baskıcı olduğu için çözümü kısa zamanda evlenmekle bulabildik. Neyse uzatmadan konuya girmek istiyorum. Ben talep etmediğim sürece hiçbir şey yapmıyor. Ben talep edersem ancak o zaman tamam diyor. Ama bir kadın olarak talep eden değil edilen olmak istiyorum evlendiğimizden beri sadece iki kez kendisi istedi. Ben yanına yaklaşmasam aklına bile gelmiyor. Ne bir öpme ne bir sıkıştırma ne bileyim yanına oturuyorum dizine uzanıyorum tepkisiz öylece oturuyor. Defalarca açıkça sordum beni mi beğenmiyorsun bir sorun mu var diye sen kafamda sürekli kuruyorsun diyor. Bir problem yok görünürde ama hiç bir hareket de yok. Bir tutku , sehvet, arzulandığını görmek istiyor insan. 26 yaşındayım kendisi de 29. Maddi problemler ve düğün borçları var şuan ben atanmaya çalışıyorum kendisi çalışıyor sadece. İşi de yorucu bir iş değil akşama kadar oturuyor. Beden gücü harcayıp yorgun desem o da değil. Ne bileyim insanın hiç aklina düşmez mi karısı? Ben mi yanlış düşünüyorum? biraz cinsel içeriği olan