• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopi korkum lütfen akıl verin

Geçen sene Eylül ayında oldum anestezili ama sadece uyuyorsun yani ameliyat gibi birşey değil. Parça da aldılar. Sonrasında da hiçbir ağrım olmadı. Gastrit çıktı sonucumda. İlaç tedavisi ve Çikolata şeker hamurişi hayatımdan çıkarınca düzeldim biraz

Ben 3 kere yaptırdım. İkisinde tam anestezi aldım.hiçbir şey hissetmedim. Gerildiğine değmez. Yaptır kurtul. Mide rahatsızlığı hayat kalitesini çok etkiliyor. Geçmiş olsun

Dört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
Değil endiselenmeyin sakın ihmal etmeyin mide kanserine çevirir ailemde herkes oldu korkacak birşey yok

Dört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
İki kere ve ikiside uyanık oldum sadece boğaz uyusturdular ve parça da aldılar hiç bişey hissetmiyorsunuz kendinizi kurmayın sakın

Evet ama hortum sokacaklar çok korkuyorum yanlış birşey yaparlarsa diye yada uyutulinca uyanamazsam ya
😂😂😂 evet sizi utandırmayı unutuyorlar hortumla yaşamaya devam ediyorsunuz🤣🤣Gülüyorum ama ben de böyleydim yok sonra baktım ki bişey olmuyor heee ilk yaptırdığımda uyanınca boğazımda bir ufak tahriş olmuştu ama ikincide operasyonu yapan doktor demek ki daha deneyimliydi resmen uyudum uyandım gibiydi sıkıntı etmeyin geçmiş olsun😊

Valla o kadar korkuyorum ki ama ağrıdan ölüyorum kanser değilimdir demi arkadaşlar

Evet ama hortum sokacaklar çok korkuyorum yanlış birşey yaparlarsa diye yada uyutulinca uyanamazsam ya
belki de uyanmamak daha iyidir, uyanıp ne yapacaksınız ya? bazen diyorum günlerce uyusam, her şeyden bihaber olsam falan... şaka tabii ki benim, takılıyorum.
güvendiğiniz yerde yaptırın hiçbir şey olmaz.

Bana uyutmadan yaptılar, uyutarak yapıldığını bile bilmiyordum.
Sadece bir öğürme hissi geldi o kötüydü.

Sizin sonucunuz ne çıktı acaba
Benim socumda bakteri çıktı bende senin gibiydim. Doktor 4 lü antibiyotik başladı mide koruyucu kullandım.çok şükür rahatladım ama ilaçlar bitince ben mide koruyucu kullanmaya devam ettim.ve her gün sabah kahvaltısından önce 1 tane içiyorum ne yesem içsemde rahatım.

Antidepresan mide ağrısı yapar mı arkadaşlar

hiç zor değil lütfen ağrı kesici bile almayin belkide gastrit reflü yaşıyor olabilirsiniz aynı anda bende geçen kış yaptirmak zorunda kaldim.ne yersem midem hazmetmeden cikariyordum çok zor günler yaşadım o yüzden ihmal etmeyin derim.en önemliside diyet yapmaniz rahatsızlığınız kesinleşince.

Uyuyosun zaten korkacak bişey yok

Ya kızarıklık yada yara vardır kötü dusunmeyin eşim endoskopi çekildi sadece boğazdan hortum salarken midem kalktı demişti şiddetli hastanelik olacak derecede mide agirisi yanması yaşıyordu kızarıklık var kötü bişey değil dediler ilaç vermişlerdi

Back