- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun ne ameliyatıydı?Benim helicobaktery çıkmıştı 2015 de korkmayın agri sizi olmuyor sonra gecen sene başka bir sebebden ameliyat oldum komplikasyon oldu 7 gunde 8 kere endoskopi yaptilar
Değil endiselenmeyin sakın ihmal etmeyin mide kanserine çevirir ailemde herkes oldu korkacak birşey yokDört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
İki kere ve ikiside uyanık oldum sadece boğaz uyusturdular ve parça da aldılar hiç bişey hissetmiyorsunuz kendinizi kurmayın sakınDört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
evet sizi utandırmayı unutuyorlar hortumla yaşamaya devam ediyorsunuzGülüyorum ama ben de böyleydim yok sonra baktım ki bişey olmuyor heee ilk yaptırdığımda uyanınca boğazımda bir ufak tahriş olmuştu ama ikincide operasyonu yapan doktor demek ki daha deneyimliydi resmen uyudum uyandım gibiydi sıkıntı etmeyin geçmiş olsunEvet ama hortum sokacaklar çok korkuyorum yanlış birşey yaparlarsa diye yada uyutulinca uyanamazsam ya
belki de uyanmamak daha iyidir, uyanıp ne yapacaksınız ya? bazen diyorum günlerce uyusam, her şeyden bihaber olsam falan... şaka tabii ki benim, takılıyorum.Evet ama hortum sokacaklar çok korkuyorum yanlış birşey yaparlarsa diye yada uyutulinca uyanamazsam ya
Benim socumda bakteri çıktı bende senin gibiydim. Doktor 4 lü antibiyotik başladı mide koruyucu kullandım.çok şükür rahatladım ama ilaçlar bitince ben mide koruyucu kullanmaya devam ettim.ve her gün sabah kahvaltısından önce 1 tane içiyorum ne yesem içsemde rahatım.Sizin sonucunuz ne çıktı acaba
Tüp mideGeçmiş olsun ne ameliyatıydı?
hiç zor değil lütfen ağrı kesici bile almayin belkide gastrit reflü yaşıyor olabilirsiniz aynı anda bende geçen kış yaptirmak zorunda kaldim.ne yersem midem hazmetmeden cikariyordum çok zor günler yaşadım o yüzden ihmal etmeyin derim.en önemliside diyet yapmaniz rahatsızlığınız kesinleşince.Dört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
birde parça filan alınırken hiçbirşey hissetmiyorsunuz parça denilen şey midenin iç yüzeyinden doku alınıyor test için hemen kötü düsünmeyin.Valla o kadar korkuyorum ki ama ağrıdan ölüyorum kanser değilimdir demi arkadaşlar
Uyuyosun zaten korkacak bişey yokDört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
Ya ben uyutulmadan oldum. Korkulcak bisey yok. Sakin kalirsan hic bisey olmaz.Sonucunuz ne çıktı? Ben kanser ve ya ülser olmaktan korkuyorum
Ya kızarıklık yada yara vardır kötü dusunmeyin eşim endoskopi çekildi sadece boğazdan hortum salarken midem kalktı demişti şiddetli hastanelik olacak derecede mide agirisi yanması yaşıyordu kızarıklık var kötü bişey değil dediler ilaç vermişlerdiDört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
Şimdi nasılsınız kilo verebildiniz miTüp mide
Şimdi nasılsınız kilo verebildiniz mi
Evet37 kg verdim ama gercekten ölümden döndümŞimdi nasılsınız kilo verebildiniz mi