Evet ama hortum sokacaklar çok korkuyorum yanlış birşey yaparlarsa diye yada uyutulinca uyanamazsam yaAnesteziyle yapıyorlar diye biliyorum ben
Eşiniz neden oldu mide ağrısindan mi ve birşey çıktı mı sonuçlardaGeçmiş olsun.
Ben olmadım ama eşim oldu.
Uyutuyorlar zaten uyanınca da hiç bir şey hatırlamıyorsun.
Korkmana gerek yok açıkçası.
Ülser olabilir miyim acaba yada kanserultrason ve kan testim normal çıktı
Uyutulup uyanamamak diye bir sey yok korkmayin.Evet ama hortum sokacaklar çok korkuyorum yanlış birşey yaparlarsa diye yada uyutulinca uyanamazsam ya
Siz neden oldunuz mide ağrısindan mi ve sonuçlarınız nasıl sizden de parça alındı miBen oldum cok korktum parca herkesten alınıyor zaten bu olagan birşey. Uyutularak yapılmazsa yaptırma derim . Benim tüm islem 15 dk sürmüş tam bi uyuma olmuyor zaten geçici bayılma gibi hic bi sey hissetmedim normal uyandım ve sonrasında da hic bir sorun yaşamadım
Eşiniz neden oldu mide ağrısindan mi ve birşey çıktı mı sonuçlarda
Ben bir ay önce oldum. Hortum değil ince bir kamera gönderiyorlar uyanincada hiç bir ağrım yoktu.Migdemden çok zorum olmasına rağmen sonuçlar temiz çıktiDört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
Mide ağrınız varmı sizinde benim gibi ne gibi sıkıntılarınız varBen bir ay önce oldum. Hortum değil ince bir kamera gönderiyorlar uyanincada hiç bir ağrım yoktu.Migdemden çok zorum olmasına rağmen sonuçlar temiz çıkti
Ay yok artıkEvet ama hortum sokacaklar çok korkuyorum yanlış birşey yaparlarsa diye yada uyutulinca uyanamazsam ya
Benim geğirme krizleri geliyor ve nefesim gidiyor.Ama temiz çıktı sonuçlar.yemek arasında Su içmek refluye iyi gelmiyormusMide ağrınız varmı sizinde benim gibi ne gibi sıkıntılarınız var
Canım zor bi işlem değil ben endoskopi oldum panik atak bende var dedim onlarda bana sakinleştirici yaptılar. 5 dakika bile sürmedi. Sende dersin bende panik atak var sanada sakinleştirici yaparlar. Hem parça aldıklarında hiç farkında olmuyorsun hissetmiyorsun. Sıkıntı yapma.Dört aydır hazımsızlık yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum üç tane farklı doktora gittim reflü diyip asit giderici ilaçlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. Doktor en sonunda endoskopi dedii ama ben çok korkuyorum çünkü ordan parça alinacakmis bakteri varmı diye arastircaklarmis. Bende bu olayın stresten olduğunu düşünüp kafama göre daha önce kullandığım anksiyete ilacını paxil adı alıp içtim iki gündür mide ağrısindan oluyirum Endoskopi olan varmı zor bir işlem mi .
Parca dedigi lop bi parca değil canim sürüntu tıpkı vajina da alınan smear gibi düşün sanki ameliyat değil ki parxa alsin korkma yani gastrit reflu çıktı bende . Hic bi sey hissetmiyorsun korkma bir de kamera ile yara vb var mi ona bakıyormuş rapor yazıyor zatenSiz neden oldunuz mide ağrısindan mi ve sonuçlarınız nasıl sizden de parça alındı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?