- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Oyle bsey demedi net olarak zaten yok gbi dedi..amh 1.07 ckmsti mayis ayinda..doktr bulmk icn cok ugrastm ama kist icn basknt onerildi orasinin yogunlugu da gozumu korkuttu..zaten pek umitli konsmadi doktor da..isine karsmak da istemyorm ama siradan bi hastaymsm gbi tedavi uyglayck hissi tedrgn etti buralari okudukcaoldu bittiye getirckse boşver gitsin. doktor aramak zor biliyorum ama en iyisini bulana kadar ara. Amh testin kaç çıktı ? bir de iki tarafta toplam yumurta sayısı kaç çıktı ?
durumun kötü değil hiç evham yapma , 0,05 rezervliler bile hamile kalıyor. amh çok nette göstermez yumurtalarını , mesela bnm 1,78 , bir arkadaşımın 0,98 lerde , ikimizde de toplam yumurta sayısı arkadaşa 5/6 dediler , bana 7/8 ama yumurta geliştiriciler ile akadaşımın 9 tane toplandı 5 tanesi döllendi. O yüzden amh sonucuna takılma hiç... Kontrole gidersen reglinin 2/3 günü bakılıyor , toplam kaç yumurta gözüküyor onu sor. Bir de hangi ilde yaşıyorsun ?Oyle bsey demedi net olarak zaten yok gbi dedi..amh 1.07 ckmsti mayis ayinda..doktr bulmk icn cok ugrastm ama kist icn basknt onerildi orasinin yogunlugu da gozumu korkuttu..zaten pek umitli konsmadi doktor da..isine karsmak da istemyorm ama siradan bi hastaymsm gbi tedavi uyglayck hissi tedrgn etti buralari okudukca
Evet olduyumurta toplama oldu mu ?
kaç embriyonuz var sizin?Evet oldu
Toplam 16 tane toplandı 12 tane döllendi suan 4 +3tane embriyo varkaç embriyonuz var sizin?
ya maşallah ne güzelToplam 16 tane toplandı 12 tane döllendi suan 4 +3tane embriyo var
Ankaradayim. Sagolun ilginiz ve cevabnz icn tesekkur ederim.bn rezerv cok kotu yok gibi diyince irdelemedimdurumun kötü değil hiç evham yapma , 0,05 rezervliler bile hamile kalıyor. amh çok nette göstermez yumurtalarını , mesela bnm 1,78 , bir arkadaşımın 0,98 lerde , ikimizde de toplam yumurta sayısı arkadaşa 5/6 dediler , bana 7/8 ama yumurta geliştiriciler ile akadaşımın 9 tane toplandı 5 tanesi döllendi. O yüzden amh sonucuna takılma hiç... Kontrole gidersen reglinin 2/3 günü bakılıyor , toplam kaç yumurta gözüküyor onu sor. Bir de hangi ilde yaşıyorsun ?
ankarada dr. bülent berker var , istersen bir de onunla görüş, endometriozis derneği kurucularından kendisi.Ankaradayim. Sagolun ilginiz ve cevabnz icn tesekkur ederim.bn rezerv cok kotu yok gibi diyince irdelemedim
Bakalım önemli olan tutunması rabbim hepimizin kucagını doldursun inşallah benim ilk denemem çok atıp tuttum bi ara sonra yumurta gelişirmi vs diye rabbime sıgındım atıp tutmak bisey kazandırmıyor stres yapmayın kızlar özellikle yumurta gelişimi sırasında önemli doktorum öyle demiştiya maşallah ne güzel
Aynen haklısın canım amh çokta önemli degıl önemli olan kaliteli 1 de olsa yumurta olması benim amh 1,42 doktor çok zor dedi ben kuru incir badem fıstık fındık yumurta yedim inanın yumurta rezervini tekrar görmek istiyorum dedi 7 ay sonra yumurta rezerv 1,64 çıktı dua hersey rabbimdeankarada dr. bülent berker var , istersen bir de onunla görüş, endometriozis derneği kurucularından kendisi.
Ben anlamıyorum şu doktorların hastalarını korkutmalarını yaa. Bana 7/8 yumurta var dyince ağlamıştım muayene sırasında , doktorum kaliteli bir yumurta yeter demişti. Gerçektende öyle... amh ya bakma ultrason ile adetin 2/3 günü git kaç tane yumurtan var toplam söylerler. endovita ve prowomen kullan sana tavsiyem , kaliteyi arttırıyor
Bir düşüğüm oldu 8 ay önce, hiçbir sorunumuz yok sebepsiz yere bekliyoruz bakalım :)sen naptın var mı gelişme ?
işte ben bunu anlamıyoruuummmmmBen deki kist çok küçük bir boyuttaymış doktor o yüzden gerek görmedi sanırım bilmiyorum ki cnm benim de çikolata kisti olan arkadaşlarım var istediği zaman hamile kaldılar bence biraz da kısmet
O konuda bişey demedi doktorum ama bir ay sonra tekrar gidicem kontrole o zaman sorucam yumurta rezervlerimin durumunu teşekkür ederim aklıma getirdinizBn
Ben de visanne kullandgmi soyledim. Hem kist hem visanne rezervlerini cok kotu etklms dedi
Gerçekten öyle ne zaman isterseler kaldılar ekstra bir tedavi deişte ben bunu anlamıyoruuummmmm
çok geçmiş olsun canım ya , hsg çektirdin mi?Bir düşüğüm oldu 8 ay önce, hiçbir sorunumuz yok sebepsiz yere bekliyoruz bakalım :)
Haklısın canım benim eşimin kuzeni 3 tane çikolata kisti ile hamile kaldı tedavi görmeden hemde ve büyüktü 3 ü deGerçekten öyle ne zaman isterseler kaldılar ekstra bir tedavi de
Görmediler bemde anlayamıyorum aslında soyan kürü etkili olabilir miş ama içemem diye yapmadım
artmaz diyorlar ama bende arttığını düşünüyorum ve yumurtalar amh ile aynı eşdeğerde çıkmayabiliyor, en garantisi ultrasonAynen haklısın canım amh çokta önemli degıl önemli olan kaliteli 1 de olsa yumurta olması benim amh 1,42 doktor çok zor dedi ben kuru incir badem fıstık fındık yumurta yedim inanın yumurta rezervini tekrar görmek istiyorum dedi 7 ay sonra yumurta rezerv 1,64 çıktı dua hersey rabbimde
Cnm bende de solda kistim vardi 5 cm diğer değerlerim normal amh 1.48 eşimin değerleri iyi ve impryl ve clife macun kullanarak hamile kaldım cok şükür. Tüp bebek aşamasındaydim kesinlikle takviyeler ise yariyo çikolata kisti olan hastalardaCnm bunlar olmazsa farklı bir tedavi uygulayacak doktorum ama ben hiç hamile kalamadım aslında bemde biliyorum farklı tedavi uygulandığını ama yumurta kalitesi öyle kolay kolay artan bir şey değil vitaminler pek işe yaramıyor
Evet bende duymuştum hatta hsg çekildi iki tüpümde kapalı çıkınca almaktan vazgeçtim tüpler kapalı olursa hiç bi işe yaramaz diyeCnm bende de solda kistim vardi 5 cm diğer değerlerim normal amh 1.48 eşimin değerleri iyi ve impryl ve clife macun kullanarak hamile kaldım cok şükür. Tüp bebek aşamasındaydim kesinlikle takviyeler ise yariyo çikolata kisti olan hastalarda
bnde hep soğan küründen kaçtım aylarca... vitamin takviyesi kullanırken , soğan kürü yaptığım ay kimyasal gebelik yaşamıştım. tavsiye ederim vesile olablir belki...Gerçekten öyle ne zaman isterseler kaldılar ekstra bir tedavi de
Görmediler bemde anlayamıyorum aslında soyan kürü etkili olabilir miş ama içemem diye yapmadım