- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 36
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Kesinlikle artıyor onun icin besinler ek gıdalar var bende inanmiyorum artmaz düşer ama artmaz diyorlar bire bir çok şükür ben yaşadım arttığınıartmaz diyorlar ama bende arttığını düşünüyorum ve yumurtalar amh ile aynı eşdeğerde çıkmayabiliyor, en garantisi ultrason
Ben içemem diye yapmadım ama tadı çok mu kötü herkes söylüyor yapmamıbnde hep soğan küründen kaçtım aylarca... vitamin takviyesi kullanırken , soğan kürü yaptığım ay kimyasal gebelik yaşamıştım. tavsiye ederim vesile olablir belki...
yok çok kötü değil ılıkken içiyorum gayet normal geldi bana , aylarca kaçtığıma değmezmiş dedim.Ben içemem diye yapmadım ama tadı çok mu kötü herkes söylüyor yapmamı
Ben içtim soğan kürü ayrıca hayıt tohumu dediler onuda kullandım çikolata kisti icin evet güzel geldi kisti küçülttü ama geri bıraktım tadı çok acı soğan kürü doktora sordum çikolata kistine pek etki etmiyor dedi hayıt küçültmüştü benimkisinibnde hep soğan küründen kaçtım aylarca... vitamin takviyesi kullanırken , soğan kürü yaptığım ay kimyasal gebelik yaşamıştım. tavsiye ederim vesile olablir belki...
Kaç gün yaptınız pekiyok çok kötü değil ılıkken içiyorum gayet normal geldi bana , aylarca kaçtığıma değmezmiş dedim.
zaten soğan kürü küçültmek için değil , bazılarında kaybolup tekrar çıkıyor onun bi çözümü yok, çikolata kisti olan kişilerde enfeksiyon çok daha fazla olduğu için rahmi temizliyor ve gebeliğe hazırlıyorBen içtim soğan kürü ayrıca hayıt tohumu dediler onuda kullandım çikolata kisti icin evet güzel geldi kisti küçülttü ama geri bıraktım tadı çok acı soğan kürü doktora sordum çikolata kistine pek etki etmiyor dedi hayıt küçültmüştü benimkisini
ben 10 gün içtim, bizde adetin 1.günü başlamak daha iyi sökülmesini sağlıyor. Normal gebelik düşünmüyorsan 15 gün sabah akşam. Gebelik düşünüyorsan , adetinin 10.gününe kadar kullanılabilir.Kaç gün yaptınız peki
Bende bir ay hayıt otu çayı içmiştim o zaman kist kaybolmuştu ama tadı çok kötüydüben 10 gün içtim, bizde adetin 1.günü başlamak daha iyi sökülmesini sağlıyor. Normal gebelik düşünmüyorsan 15 gün sabah akşam. Gebelik düşünüyorsan , adetinin 10.gününe kadar kullanılabilir.
Hayır canım gerek görmedi hiç doktorum.çok geçmiş olsun canım ya , hsg çektirdin mi?
ne kadar süredir deniyorsun şuan ?Hayır canım gerek görmedi hiç doktorum.
Canım sen ne durumdasın ?agnucaston prolaktini yükseltti demişti biri, bilginiz var mı
valla canım bişey yaptığım yok, tüp bebeğe tekrar gitmedim.Canım sen ne durumdasın ?
Endovita nin faydasını gördünüz mu4x2 cm benimkisi , prowomen ve endovita kullanıyorum yakında doktor randevum var :)
Ben kürtaj olmadım. Kendiliğinden düştü zaten kese yeni oluşmuştu. Ondan sonra çok gittin doktora ama doktor hep hiçbir sıkıntı olmadığını ve tüplerimin tıkalı olamayacağını söyledi. Gebe kaldıktan ve düşük olduktan sonra tüpleri tıkanan hiç duymamıştımne kadar süredir deniyorsun şuan ?
ben kürtajdan snra gebe kalamadım 9.ayda hsg çkildim kürtaj snrası tüplerim tıkanmış i ve boşa vakit kybetmiştim
kısmen ağrılarım azaldı diyebilirim, bir de yumurta kalitesine çok faydalıEndovita nin faydasını gördünüz mu
düşük sonrası gizli enfeksiyon geçirmişim ve hiç farketmedim bu yüzden tüplerim tıkanmış , eğer uzun süre doğal yolla gebe kalamazsan baktır derim.hsg çekilmeden tüplerle ilgili yorum yapılması doğru değil. ben 9 ay kaybettim maalesef...Ben kürtaj olmadım. Kendiliğinden düştü zaten kese yeni oluşmuştu. Ondan sonra çok gittin doktora ama doktor hep hiçbir sıkıntı olmadığını ve tüplerimin tıkalı olamayacağını söyledi. Gebe kaldıktan ve düşük olduktan sonra tüpleri tıkanan hiç duymamıştım
Bende düşünüyorum canım pazartesi doktor randevum var ve geçen ay adet olmadım resmen yeni regl tarihim geldi. Sebebi nedir hala bilmiyorumdüşük sonrası gizli enfeksiyon geçirmişim ve hiç farketmedim bu yüzden tüplerim tıkanmış , eğer uzun süre doğal yolla gebe kalamazsan baktır derim.hsg çekilmeden tüplerle ilgili yorum yapılması doğru değil. ben 9 ay kaybettim maalesef...