- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Insallah bir sorun yoktur. Allah korusun. Bize de bilgi verin olur mu? Merak ederiz.benimde çift taraflı yıllarca olmadi tüpe başladık ilk denememde pozitifi gördüm 14 gün önce falandi aşırı kanamam oldu yarın kontrolum var kanama alanı oluşmuştu içerde ins yok olmuştur az önce de 2 damla kahverengi leke gelmis endişeliyim
kanama alanı bi hayli kücülmüs ama farklı sorunlar var .. rahmimde şekilsizlik varmis buda düşüğe sebep olabilirmisInsallah bir sorun yoktur. Allah korusun. Bize de bilgi verin olur mu? Merak ederiz.
test yaptın mı canım peki???Bende düşünüyorum canım pazartesi doktor randevum var ve geçen ay adet olmadım resmen yeni regl tarihim geldi. Sebebi nedir hala bilmiyorum
kistelerin kaç cm di ? tek embriyo transferi mi yapıldı ?benimde çift taraflı yıllarca olmadi tüpe başladık ilk denememde pozitifi gördüm 14 gün önce falandi aşırı kanamam oldu yarın kontrolum var kanama alanı oluşmuştu içerde ins yok olmuştur az önce de 2 damla kahverengi leke gelmis endişeliyim
biri 3 bbiri 2 cm sanirim igne yapmışlardi .. bu gece 4 de tekrar bir kanamam oldu adet gibi yine igne yaptilar cok sükür birsey olmadikistelerin kaç cm di ? tek embriyo transferi mi yapıldı ?
Hiç korkmaa gönlünü ferah tut bebeğin seninledir... Düşük önleyici iğne yaptılar mı peki ?
biri 3 bbiri 2 cm sanirim igne yapmışlardi .. bu gece 4 de tekrar bir kanamam oldu adet gibi yine igne yaptilar cok sükür birsey olmadicok zor ya
amin insallahhhhhh.. sabah ezanında cok dua ettm ya ins sorunsuz olurallah bebişini sana bağışlasın
ama ne güzel önlemini almışlar o yüzden hiç korkma , çevremde senin gibi bu durumu yaşayıp iğneden snra hep bebişleri kurtuldu.amin insallahhhhhh.. sabah ezanında cok dua ettm ya ins sorunsuz olur
Yapmaz mıyımtest yaptın mı canım peki???
kesinlikle cok önemli bu tedbir amaclı diikişde atıcakama ne güzel önlemini almışlar o yüzden hiç korkma , çevremde senin gibi bu durumu yaşayıp iğneden snra hep bebişleri kurtuldu.
Ben doktorun gazabına uğradım , benmde kese yanında kanama görüldü ama iğne falan yapmadı beni eve gönderdi , bebişimin kalbi durdu. O yüzden doktor faktörü çok ama çokkk önemlii
olsun hayırlısı diyelimm . soğan suyu yapsanaYapmaz mıyımnegatif canım ama adet oldum dün.
Aklıma geldi de benim mide problemim var olmaz bana diye düşündümolsun hayırlısı diyelimm . soğan suyu yapsana
Neden otelendikızlar kontrolüm 1 ay sonraya ertelendi . Vitaminlerimi düzensiz kullanmıştım, 2.kutuya yeni geçtim düzenli içiyorum. doktora söyledim bir sonrakinde gel dedi
gastritim var benim , geçmişte ülserimde var , hiç dokunmadı banaAklıma geldi de benim mide problemim var olmaz bana diye düşündüm
vitaminlerimi düzgün almadığımm için maalesefNeden otelendi
Bende ikisi birden var işte..gastritim var benim , geçmişte ülserimde var , hiç dokunmadı bana
Yaa çok kötüü geçmiş olsun , ben çok çektim o mide ağrısından... Ülser tedavi edildi , sonra mayasıl dedikleri mevsim geçişlerinde ortaya çıkan mide ağrıları başladı , yiyemez , içemez , sürekli istifra ederdim... Artık sürekli ilaç kullanmaktan bağışıklık kazandım iyi gelmiyordu hiçbiri... Sana tavsiyem hakiki zeytinyağı ile yapılmış kantoron yağı... 20 gün kahvaltıdan snra bir kaşık içtim. Maşallahım var bir daha midem ağrımadı, ben şifamı ondan buldum tavsiye ederim.Bende ikisi birden var işte..
Hangi vitaminler di .bi de kan testi mi verdiniz nasil anlaşıldıvitaminlerimi düzgün almadığımm için maalesef
Yumurta kalitesi için prowomen ve endovita kullanıyorum. Endometriozislerde kalite problemi olduğu için doktor kullandırtıyorHangi vitaminler di .bi de kan testi mi verdiniz nasil anlaşıldı