ENDOMETRİOZİS İLE TÜP BEBEK GRUBU

Insallah bir sorun yoktur. Allah korusun. Bize de bilgi verin olur mu? Merak ederiz.

Insallah bir sorun yoktur. Allah korusun. Bize de bilgi verin olur mu? Merak ederiz.
kanama alanı bi hayli kücülmüs ama farklı sorunlar var .. rahmimde şekilsizlik varmis buda düşüğe sebep olabilirmis
oyuzden 1 ay sora dikiş atılcakmiş riskli olabilir olmayadabilirmis ama doktoeum benim ilk gebeligim oldugundan ötürü hic riske girmek istemiyor ve dikiş atmak istiyor ne diyin insallah sağ salim kavuşuruz

kistelerin kaç cm di ? tek embriyo transferi mi yapıldı ?
Hiç korkmaa gönlünü ferah tut bebeğin seninledir... Düşük önleyici iğne yaptılar mı peki ?

kistelerin kaç cm di ? tek embriyo transferi mi yapıldı ?
Hiç korkmaa gönlünü ferah tut bebeğin seninledir... Düşük önleyici iğne yaptılar mı peki ?
biri 3 bbiri 2 cm sanirim igne yapmışlardi .. bu gece 4 de tekrar bir kanamam oldu adet gibi yine igne yaptilar cok sükür birsey olmadi cok zor ya

amin insallahhhhhh.. sabah ezanında cok dua ettm ya ins sorunsuz olur
ama ne güzel önlemini almışlar o yüzden hiç korkma , çevremde senin gibi bu durumu yaşayıp iğneden snra hep bebişleri kurtuldu.
Ben doktorun gazabına uğradım , benmde kese yanında kanama görüldü ama iğne falan yapmadı beni eve gönderdi , bebişimin kalbi durdu. O yüzden doktor faktörü çok ama çokkk önemlii

kesinlikle cok önemli bu tedbir amaclı diikişde atıcak
baya bilgili bi doktor o yönden icim cok rahat

kızlar kontrolüm 1 ay sonraya ertelendi . Vitaminlerimi düzensiz kullanmıştım, 2.kutuya yeni geçtim düzenli içiyorum. doktora söyledim bir sonrakinde gel dedi

Bende ikisi birden var işte..
Yaa çok kötüü geçmiş olsun , ben çok çektim o mide ağrısından... Ülser tedavi edildi , sonra mayasıl dedikleri mevsim geçişlerinde ortaya çıkan mide ağrıları başladı , yiyemez , içemez , sürekli istifra ederdim... Artık sürekli ilaç kullanmaktan bağışıklık kazandım iyi gelmiyordu hiçbiri... Sana tavsiyem hakiki zeytinyağı ile yapılmış kantoron yağı... 20 gün kahvaltıdan snra bir kaşık içtim. Maşallahım var bir daha midem ağrımadı, ben şifamı ondan buldum tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…