ENDOMETRİOZİS İLE TÜP BEBEK GRUBU

Cnm bunlar olmazsa farklı bir tedavi uygulayacak doktorum ama ben hiç hamile kalamadım aslında bemde biliyorum farklı tedavi uygulandığını ama yumurta kalitesi öyle kolay kolay artan bir şey değil vitaminler pek işe yaramıyor

bnce doktoruna baskılama yapmadan mı transfer yapçaksınız diye sor derim . En azından konuyla ilgili bilgi sahibi olduğunu anlasın.
Olur mu vitaminler işe yaramıyor, bende hem kalite problemi hemde rezerv azlığı mevcut. Çikolata kistinin en büyük problemlerinden biri de bu zaten. Yumurta toplama öncesi resveratrol , coenzim ve prowomen veriliyor. Çikolata kisti bile olmasa embriyo kalitesi açısından 5. güne gitme şansı artsın diye veriyor doktorlar ve bazıları vitamin takviyesi ile doğal yolla gebelik yaşıyor. Aynı şekilde bende vitamin takviyesi ile gebe kaldım ama kimyasal oldu. Kadınlar kulübünde tüp bebeğe başlayıp vitamin sürecinde gebe kalan çok kadın var.
Aynı doktora gdenler olarak bizim what... grubumuz var , bir çoğunda da etkili olduğunu kanıtladı. Ben o yüzden herkese tavsiye ediyorum . Takviyesiz kimse yumurta toplama işlemi yaptırmasın çok ama çokk fark var...

Bn

Ben de visanne kullandgmi soyledim. Hem kist hem visanne rezervlerini cok kotu etklms dedi
maalesef çikolata kisti baş belası , 20 yaşında olup rezervi 0,.. küsurlara inen bir kadını tanıyorum. yine de çözümsüz değil kaliteli tek bir yumurtan yeter gebe kalmaya....

tçok teşekkürler cnm artık geçti çünkü donduruldu eğer olmazsa başka tedavi uygulayacağım dedi sizde oldu mu toplama işlemi

maalesef çikolata kisti baş belası , 20 yaşında olup rezervi 0,.. küsurlara inen bir kadını tanıyorum. yine de çözümsüz değil kaliteli tek bir yumurtan yeter gebe kalmaya....
Bna hic farkli bir tedaviden bahsetmyor doktorum. Oldu bittiye mi gelck acaba? Guvndgm biri ama sanki kist olunca farkli seyler uygulnmali gbi..ama rezervlerimi gorunce panikledi sanrm en hizli seklde yapmya calsck bosuna ugrascm gibi goxukuyor..siz şu an tedavi mi goruyorsunuz?

tçok teşekkürler cnm artık geçti çünkü donduruldu eğer olmazsa başka tedavi uygulayacağım dedi sizde oldu mu toplama işlemi
ben şimdi vitamin takviyesi kullanıyorum , 10 gün sonra reglim var kontrole gideceğim , toplama için tarih belirler. Yumurta toplandıktan sonra da kist işlevini yitirsin diye 3 ay geçici menepoza sokacak , 3 ay bttikten snra da transfere hazırlayacak. Benim doktorum endometriozis derneği başkan yardımcısı, endometriozis ile ilgili yurt dışında bir çok seminere katılıyor , türkiye de de bunun eğitimini veriyorlar. Çok doktor gezdim diyebilirim sonunda buldum.

oldu bittiye getirckse boşver gitsin. doktor aramak zor biliyorum ama en iyisini bulana kadar ara. Amh testin kaç çıktı ? bir de iki tarafta toplam yumurta sayısı kaç çıktı ?

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…