ENDOMETRİOZİS İLE TÜP BEBEK GRUBU

İnşallah canım 🤩 transfer zamanı haberleşelim yine birbirimize örnek olur hem 🙏🏼🙏🏼
Benim transfer günüm belli oldu ☺️ bu çarşamba ☺️ 12 gündür ilaç kullanıyorum, dün belli oldu süreç 3 ilaç daha eklendi , inşallah çarşamba güzel geçer ve güzel sonuçlar alırız ☺️

Evet ilk iğneyi vurdurduktan sonra adet oldum. İlk iğneden tam bir ay sonra 2. İğnemi oldum ama bu sefer adet olmadım tamamen yumurtlamayı baskıladı sanırım 2. İğnede.
Ya ben de adet oldum 10 gün sonra ve çok fazla yarın doktora gideceğim çok korktum yan etki mi yaptı

Merhabalar herkese çok geçmiş olsun Allah sifanizi nasip etsin ve isteyen herkesin kucagni bu mübarek aylarda doldursun inşallah🤲 bende çikolata kisti hastayım ve onun yüzünden iki tupumde alindi.cok şükür ki yumurtalarimi kaybetmedim.ben hastaligimi bilmiyordum ameliyatla öğrendim bunu biraz geç oldu ama bunada çok şükür demek düşer bize.subat ayında ameliyat oldum kistler temizlendi yapışıklık temizlendi tüpler alındı.nisan ayında tüp bebeğe başladım 19nda 3.gum embriyo transferim yapıldı👣inşallah benimle kalır dua ediyorum Allahım nasip etsin diye inşallah 🤲 9 yumurtam toplandı beşinci güne çıkmasını beklediler fakat istenilen kalite olmayınca tek bir tane minnosum üçüncü gün oda içimde ve umarım devam eder🤲🤲ameliyat öncesi amh değerim .1.69 du ameliyat sonrası 1.46 oldu
Canım sonucun nasıl , benim de dün 3. Gün embriyom transfer edildi

X