ENDOMETRİOZİS İLE TÜP BEBEK GRUBU

Aaaaaaa Balböceği merhaba. En son konuştuğumuz da böyle kistlerin yoktu gerçi üzerinden bayaa da geçti. Benim yakın arkadaşımın da çikolata kisti vardı. Ameliyatla alındı ve hamile kaldı hatta doğurmak üzere :)
Umarım tüp bebek tedavin de güzel geçer ve istediğin sonuçları alırsın.

Merhabalar, en son nii zaman konuştuk aceeebaaa 2015 te ameliyat oldum snra tekrarladı işteee

Merhabalar bende çikolata kistinden muzdaribim ve suan Transfer günümü bekliyorum bu bahsettiğiniz ilac I Resveratrol Yani size doktor mu yazmıştı acaba yoksa kendiniz alıp kullandınız mı
merhabalar
bu arada düzeltme yağayım resveratrol ilaç değildir , vitamin takviyesi , doktor önerdi ve çikolata kistliler artık bu konuda bilinçlenip resveratrol kullanımı arttı diyebilirz

peki kist baskılama yapılmadı mı ?

Yok cnm öyle bir tedavi uygulama dı doktor dinlenme süreci verdi iki ay zaten benim 14 yumurtam oluştu 10 tanesi kaliteliydi ama 3tane kaldı
ama çikolata kisti olanlarda , geçici menepoz tedavisi uygulamadn transfer yapılmıyor . bana çok doğru gelmedi doktorunuzun yaptığı. Çünkü kistin salgıladığı sıvı embriyoyu zehrledği için tutmuyor. Kisti uyutmak için geçici menepoz tedavisi uygulanıyor snra transfer yapılıyor

Bu kisti uyutma dediğiniz işlem igne ile olan mı acaba bu konu hakkında bilginiz varsa paylasırmsnz

Ben deki kist çok küçük bir boyuttaymış doktor o yüzden gerek görmedi sanırım bilmiyorum ki cnm benim de çikolata kisti olan arkadaşlarım var istediği zaman hamile kaldılar bence biraz da kısmet

Ben deki kist çok küçük bir boyuttaymış doktor o yüzden gerek görmedi sanırım bilmiyorum ki cnm benim de çikolata kisti olan arkadaşlarım var istediği zaman hamile kaldılar bence biraz da kısmet
benm annem ve teyzemde hiç uğraşmadan çikolata kisti ile gebe kaldılar ama ben öyle değilim mesela içlerinde şanssızım düşüklerim var. Tüp bebek içinde o kdr par veriyorsam daha hassas yaklaşılmasını isterim. kist büyük yada küçük farketmiyor, endometriozis derneği üye doktorlarına telefon ile de danış derim . Seni korkutmak istemezdm ama yöntemi hatalı , sen norman infertil hastası değilsin çikolata kistin var ve her hastada aynı tüp bebek tedavisi uygulanmıyor. Kalite için ek takviye vitamin vermiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…