- 4 Haziran 2013
- 12.236
- 8.505
- Konu Sahibi balbocegi35
4x2 cm benimkisi , prowomen ve endovita kullanıyorum yakında doktor randevum var :)Kaç cm ben vitamin biosteron kullanıyorum bide folikasit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4x2 cm benimkisi , prowomen ve endovita kullanıyorum yakında doktor randevum var :)Kaç cm ben vitamin biosteron kullanıyorum bide folikasit
İnşallah umduğun gibi olur4x2 cm benimkisi , prowomen ve endovita kullanıyorum yakında doktor randevum var :)
İnşallah umduğun g
nerde yaptırıyorsunuz ve ilk denememiz mi4x2 cm benimkisi , prowomen ve endovita kullanıyorum yakında doktor randevum var :)
inşallah ya hepimizin duaları kabul olsunİnşallah umduğun gibi olur
evet ilk denemem , izmir irenbe de yaptırıyorum .. Siz?nerde yaptırıyorsunuz ve ilk denememiz mi
Gaziantep Umay’da yaptırıyorum bendeevet ilk denemem , izmir irenbe de yaptırıyorum .. Siz?
İnşallah canım inşallahinşallah ya hepimizin duaları kabul olsun
2020 anne adayları gibi bir konun vardı senin, orda konusmustuk en son :))Merhabalar, en son nii zaman konuştuk aceeebaaa 2015 te ameliyat oldum snra tekrarladı işteee
Cnm bunlar olmazsa farklı bir tedavi uygulayacak doktorum ama ben hiç hamile kalamadım aslında bemde biliyorum farklı tedavi uygulandığını ama yumurta kalitesi öyle kolay kolay artan bir şey değil vitaminler pek işe yaramıyorbenm annem ve teyzemde hiç uğraşmadan çikolata kisti ile gebe kaldılar ama ben öyle değilim mesela içlerinde şanssızım düşüklerim var. Tüp bebek içinde o kdr par veriyorsam daha hassas yaklaşılmasını isterim. kist büyük yada küçük farketmiyor, endometriozis derneği üye doktorlarına telefon ile de danış derim . Seni korkutmak istemezdm ama yöntemi hatalı , sen norman infertil hastası değilsin çikolata kistin var ve her hastada aynı tüp bebek tedavisi uygulanmıyor. Kalite için ek takviye vitamin vermiş miydi?
Ben de visanne kullandgmi soyledim. Hem kist hem visanne rezervlerini cok kotu etklms dedi6 ay kullandım şu an 7. ayımdayım. Toplam 8 ay kullanıcam sonra doğum kontrol ilacı yazabilirim dedi doktorum.
sen naptın var mı gelişme ?2020 anne adayları gibi bir konun vardı senin, orda konusmustuk en son :))
bnce doktoruna baskılama yapmadan mı transfer yapçaksınız diye sor derim . En azından konuyla ilgili bilgi sahibi olduğunu anlasın.Cnm bunlar olmazsa farklı bir tedavi uygulayacak doktorum ama ben hiç hamile kalamadım aslında bemde biliyorum farklı tedavi uygulandığını ama yumurta kalitesi öyle kolay kolay artan bir şey değil vitaminler pek işe yaramıyor
maalesef çikolata kisti baş belası , 20 yaşında olup rezervi 0,.. küsurlara inen bir kadını tanıyorum. yine de çözümsüz değil kaliteli tek bir yumurtan yeter gebe kalmaya....Bn
Ben de visanne kullandgmi soyledim. Hem kist hem visanne rezervlerini cok kotu etklms dedi
yumurta toplama oldu mu ?Gaziantep Umay’da yaptırıyorum bende
tçok teşekkürler cnm artık geçti çünkü donduruldu eğer olmazsa başka tedavi uygulayacağım dedi sizde oldu mu toplama işlemibnce doktoruna baskılama yapmadan mı transfer yapçaksınız diye sor derim . En azından konuyla ilgili bilgi sahibi olduğunu anlasın.
Olur mu vitaminler işe yaramıyor, bende hem kalite problemi hemde rezerv azlığı mevcut. Çikolata kistinin en büyük problemlerinden biri de bu zaten. Yumurta toplama öncesi resveratrol , coenzim ve prowomen veriliyor. Çikolata kisti bile olmasa embriyo kalitesi açısından 5. güne gitme şansı artsın diye veriyor doktorlar ve bazıları vitamin takviyesi ile doğal yolla gebelik yaşıyor. Aynı şekilde bende vitamin takviyesi ile gebe kaldım ama kimyasal oldu. Kadınlar kulübünde tüp bebeğe başlayıp vitamin sürecinde gebe kalan çok kadın var.
Aynı doktora gdenler olarak bizim what... grubumuz var , bir çoğunda da etkili olduğunu kanıtladı. Ben o yüzden herkese tavsiye ediyorum . Takviyesiz kimse yumurta toplama işlemi yaptırmasın çok ama çokk fark var...
Bna hic farkli bir tedaviden bahsetmyor doktorum. Oldu bittiye mi gelck acaba? Guvndgm biri ama sanki kist olunca farkli seyler uygulnmali gbi..ama rezervlerimi gorunce panikledi sanrm en hizli seklde yapmya calsck bosuna ugrascm gibi goxukuyor..siz şu an tedavi mi goruyorsunuz?maalesef çikolata kisti baş belası , 20 yaşında olup rezervi 0,.. küsurlara inen bir kadını tanıyorum. yine de çözümsüz değil kaliteli tek bir yumurtan yeter gebe kalmaya....
ben şimdi vitamin takviyesi kullanıyorum , 10 gün sonra reglim var kontrole gideceğim , toplama için tarih belirler. Yumurta toplandıktan sonra da kist işlevini yitirsin diye 3 ay geçici menepoza sokacak , 3 ay bttikten snra da transfere hazırlayacak. Benim doktorum endometriozis derneği başkan yardımcısı, endometriozis ile ilgili yurt dışında bir çok seminere katılıyor , türkiye de de bunun eğitimini veriyorlar. Çok doktor gezdim diyebilirim sonunda buldum.tçok teşekkürler cnm artık geçti çünkü donduruldu eğer olmazsa başka tedavi uygulayacağım dedi sizde oldu mu toplama işlemi
oldu bittiye getirckse boşver gitsin. doktor aramak zor biliyorum ama en iyisini bulana kadar ara. Amh testin kaç çıktı ? bir de iki tarafta toplam yumurta sayısı kaç çıktı ?Bna hic farkli bir tedaviden bahsetmyor doktorum. Oldu bittiye mi gelck acaba? Guvndgm biri ama sanki kist olunca farkli seyler uygulnmali gbi..ama rezervlerimi gorunce panikledi sanrm en hizli seklde yapmya calsck bosuna ugrascm gibi goxukuyor..siz şu an tedavi mi goruyorsunuz?
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın cnmben şimdi vitamin takviyesi kullanıyorum , 10 gün sonra reglim var kontrole gideceğim , toplama için tarih belirler. Yumurta toplandıktan sonra da kist işlevini yitirsin diye 3 ay geçici menepoza sokacak , 3 ay bttikten snra da transfere hazırlayacak. Benim doktorum endometriozis derneği başkan yardımcısı, endometriozis ile ilgili yurt dışında bir çok seminere katılıyor , türkiye de de bunun eğitimini veriyorlar. Çok doktor gezdim diyebilirim sonunda buldum.
inşallah ya , çok uzun ve yorucu bir süreç , takdir allah tan artık , bol bol dua edelimİnşallah emeklerinin karşılığını alırsın cnm