- 4 Şubat 2015
- 88
- 38
- 45
-
- Konu Sahibi NalanKarayel
Kaju ile bir bağlntı hiç duymamıştım. ama madem faydasını gördün devam et, ben de severim zaten, yerim artık hergün :)Merhaba,
Benimde sağ ve solda 2-3 cm kistlerim mevcut, günden güne ağrılarım daha katlanızmaz oluyordu.
Çocuk düşünüyorum.10 aydır deniyoruz kısmet artık.
Birşey farkettim günde 6-8 tane kaju yemeye başladım bir ara 2 aydır ağrım baya azaldı.Yumurtalıklara etkisi nedir bilmiyorum ama
Bendede iki overde mevcut maalesef ameliyatimdan sonra tekrarladi ne yazikki, ayrica endometriozis hastasiyim.
ameliyattan once agrilarim kotuydu simdi yine var ama okdr degil cok sukur.
asilama tup denedik olmadi ;-(
Yakinda ikinciyi dusunuyoruz
Bendede iki overde mevcut maalesef ameliyatimdan sonra tekrarladi ne yazikki, ayrica endometriozis hastasiyim.
ameliyattan once agrilarim kotuydu simdi yine var ama okdr degil cok sukur.
asilama tup denedik olmadi ;-(
Yakinda ikinciyi dusunuyoruz
Kaju ile bir bağlntı hiç duymamıştım. ama madem faydasını gördün devam et, ben de severim zaten, yerim artık hergün :)
Ben klomeni catlatma ignesini falan bosuna oldm desenizeArkadaşlar çikolata kisti ameliyatı oldum 6 yıl önce çocuk istiyoruz olmuyor 2 yildir evliyim önümüzdeki ay aşılama yapilacak ama ben bizim gibi olup adilamadi tutan hic görmedim sizin duyduklarımız varmı çok merak ediyorum
O zaman senin su an sebepsiz olmuyor yaniBende şuan yok tekrardan etmedi ama gebelikte olmuyor 2 defa klomen kullandım şimdi aşılama da sira
Gecmis olsun enazindan hayirlisiyla bi evladimiz olsaydi bu kadar dert etmezdik:-(Merhaba, benimki de sürekli tekrarlayan cinsten. 2 kez ameliyat olmuştum. Her seferinde tekrarladı. Şimdi de sol yumurtalıkta 8, sağda 2.5 cm
Yine ameliyat olacağım.
Cocugum yok maalesef ikinci tupu dusunuyoruzAllah bir an önce çocuğunu kucağına almayı nasip etsin. Ağrı insanın yaşam kalitesini düşüren bir konu tabi ama çocuk konusunda kimseyi dermansız bırakmasın Allahım.
soğan kürü bittikten sonra testere dişli aslan pençesi çayı içilecekmiş kür ozaman etkili oluyormuş bunu biliyormuydunSogan suyuyla kurtulan var mi kistten ben yaptim bi faydasi olmadi