Endometrioma-çikolata kisti olanlar hastalık öykülerimiz paylaşalım

Testeredisli aslan pencesi hormon duzenleyici degil mi ben 3 ay yaptim aradabir aksattim ama yaptim hicbi degisiklik olmadi bu ay klomen kullandm die sigan yapmadim
anladım ibrahim saraçoğlunun sitesinde soğan kürü adlı bölümde öyle yazıyor senin kistin kaç cm canım soğan küründen sonra muayene oldun mu kistlerin gelişimi ile ilgili

Sende kac cm ne kadardir bebis istiosun cnm
bende sağda 5cm solda 3cm dedi doktor visanne diye bir ilaç verdi ve birde folik asit buralarda oyalanma büyük hastanelere gidip ameliyat ol dedi ama ben ameliyatı son çare olarak düşünüyorum çünkü yumurta rezervini çok etkiliyormuş doktorun verdiği ilacı kullanmıyorum dış gebeliğe sebebiyet veriyormuş şimdilik soğan kürüyle doğal yoldan hamile kalmaya çalışacağım eğer olmazsa tüp bebek deneyeceğiz

kızlar bendede çikolata kisti var sağda 5 cm soldada 3cm ne yapacağımı bilmiyorum soğan kürüne başladım 5 gün oldu inşll işe yarar bebeğim olmasını çok istiyorum

ben de yıllar içerisinde birkaç kez soğan kürü denedim. Bir faydasını görmedim. Ama insan bir umut, ne duysa yapıyor tabi. Yeyer ki şifa bulalım diye.

Sende kac cm ne kadardir bebis istiosun cnm
Bence de, bebek isteyip istemediğimize göre değişiyor tedavi şekli? Çünkü her ameliyat yumurta rezervini biraz daha düşürüyormuş. Ben 2 kez ameliyat oldum, Fsh'ım çok yüksek. Doktorların yaklaşımı da bebek istiyorsanız bu planı öne alın şeklinde oluyor. Yaş ilerledikçe şansımız azalıyor.

Selam İlk Heyecan,

bu arada yaş da çok önemli bir faktör. Eğer çok ileri bir yaş değil ise bir süre denemekte fayda olabilir. Ben de Visanne kullanıyorum şu anda. Dış gebelik ile ilgili bir şey duymamıştım. bu da önemli birşey tabi.

İyi bir doktor bulup onun yönlendirmesine göre ilerlemek çok doğru olur bence. Çünkü herkes kulaktan dolma bilgiler ile birşeyler söylüyor. Yanlış da yönlendirilebiliriz.

Yıldızlar ve gece yaş kaç ?

Senin ki kaç cm ? Nasıl bir tedavi önerdi doktorun ?
Cnm benimde sagda 4.5 cm hicbise yoktu bdaha onceki kontrollerde bi anda cikiverdi anlanadm bana burcik dr tedaviler onerdi visanne,ameliyat, tup asilama klomen...Visanneyi alti ay kullanacan korunacan dedi...Bende klomen ve catlatma ignesi deneyeyim dedim denedimde ne oldu yunurta catlamams folikul kisti olms d.kontrol hapi kullaniyom gecsin die.Bu arada bebde yumurta catlama sorunyda var cikolata kistinden baska ben bilmiyirumki hamile kalanana sebebim hangisi

evet ikisi de sıkıntı gerçekten. inşallah bir an önce bebeğin olur. Bir den ortaya çıkıyorlar gerçekten. ben de sağ yumurtalıkta kist olduğu için her ay kontrole gidiyordum. bir den solda da çıktı 3 cm

Ciddimi ya bende diodum bi anda cikti sadece bendemi oluyo yada drlar onceden gormedi mi sende iki taraftamu var kac yikdir istion cocuk rabbin nasip etsn bir an once isteyen herkese

Ciddimi ya bende diodum bi anda cikti sadece bendemi oluyo yada drlar onceden gormedi mi sende iki taraftamu var kac yikdir istion cocuk rabbin nasip etsn bir an once isteyen herkese

Ben de ilk ameliyattan sonra tekrarladığında aynı şeyi düşünmüştüm. Nasıl tekrarladı diye. Sonra yıllar içerisinde öğrendim ki vücut kendisi yapıyor ve engel olamıyorsun. Bazı kişilerde doğum kontrol hapı veya menopoz tedavisi işe yararken bazılarında bende olduğu gibi ne yaparsan yap tekrarlıyor. Ben 16 yıldır bununla uğraşıyorum

ben 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ancak 4 aydır bebek düşünüyoruz daha önce korunmuştuk kistim olduğunu bilmiyordum geçen ay öğrendim bu ayda soğan kürüne başladım düzenli içtim bir kaç ay daha bekleyeceğiz nasipse olur inşşlh sizin kistiniz varmı varsa kaç cm acaba?

klomen catlatma ignesi kullandim sag yumurtaligimda 6 cm var cok korkuyorum gebe kalamamaktan hsg sanirim siradaki aşama :'(

klomen catlatma ignesi kullandim sag yumurtaligimda 6 cm var cok korkuyorum gebe kalamamaktan hsg sanirim siradaki aşama :'(
bu arada 2 senedir korunmuyoruz kismet rabbim hepimize en hayirli zmanda nasip etsin ins. tesbih çekin demisti bi tanidigim. estagfirullahil aziym tesbihi ..

bende sogan kuru denedim ama gecirmedi kistimi 6 cm sag yumurtalikta benim. ins hepimiz hayia hamiş aklairiz

merhaba Rabbim baska dert veramesin ins ama kist benim omrumu yiyor 6 cm sag tarafta. gebelige engel degilmis ama gec kaliniyomus hatta tedavisi gebelikmiş. ama her ay adet omunca butun hayaller yikiliyor rabbim isteyen herkese nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…