- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Kabul ederseniz bende katılmak istiyorumEvet Arkadaslar
Enbiya suresini hergun bir arkadasimiz icin niyet edip okuyacagiz kalani isterseniz kendi basiniza 41 kere okumaya tamamlayabilirsiniz328.sayfa 82-90 ayetleri
Oriana
Aselhannn
H M
Life light
Magnifiaque
zey_nep
@Seferye hatun
burcusami
pawlover
@morkagit
M Manda_Lina
SoLeiL12
@Renkli Fiyonk
E ELNISMUR
Tabi eklerimKabul ederseniz bende katılmak istiyorumpazartesi itibariyle okuyabilirm
Olur canım zaten hızlı okunuyor. 70 kez son sayfa ne için okunuyormuşTabi eklerim
H M ve sevgili dostlarim cok kalabalik olduk sizce gunde iki arkadasa okusak bu listeyi bitirip sonra son sayfayi niyetlensek 70 kez kisi basina nasil olur sizce
? Yoksa yavas yavas mi ilerliyelim
Akşam okucam canım bendezey_nep icin okuyanlar
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 3
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12 5
burcusami 2
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
@Renkli Fiyonk 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Ssevincli 2
Havva Aras
Z Zerre
Bebek sahibi olmak icin herkes bu ara 70 kez okutuyor her bir kisiyeOlur canım zaten hızlı okunuyor. 70 kez son sayfa ne için okunuyormuş
Olur canımBebek sahibi olmak icin herkes bu ara 70 kez okutuyor her bir kisiye
Biz kendi aramizda okuruz bu mubarek aylarda oda okunmus olur
2 kişiye mi okuyalım diyorsun?Tabi eklerim
H M ve sevgili dostlarim cok kalabalik olduk sizce gunde iki arkadasa okusak bu listeyi bitirip sonra son sayfayi niyetlensek 70 kez kisi basina nasil olur sizce
Ben varımTabi eklerim
Simdi 2 sayfa cok hizli okunuyor eger gunde 2 kisiye okursak mubarek ramazan bitmeden diger sayiyida bitiririz2 kişiye mi okuyalım diyorsun?
Farketmez benm için okurum inşallah.
Ama 70 sayısına takilmayin.
Onu bende biliyorum canm ama az çok niyet önemli inşallahSimdi 2 sayfa cok hizli okunuyor eger gunde 2 kisiye okursak mubarek ramazan bitmeden diger sayiyida bitiririz
Evet 70 diye okudum heryerde o yuzden soyledim
O zaman aksama 2 listeyle gelirim
Yani birde toplu okumalarda kimin duasi kabul olur bilinmez belli olmaz o yuzden biz okuyalimOnu bende biliyorum canm ama az çok niyet önemli inşallah
Okuyoruz inşallah o yüzden toplanalım diye başlatalım dedik ya canimYani birde toplu okumalarda kimin duasi kabul olur bilinmez belli olmaz o yuzden biz okuyalim
Şu mübarek günlerde kabul olsun inşallah dualarımızOkuyoruz inşallah o yüzden toplanalım diye başlatalım dedik ya canimilk listeyi bitirelim 2nci Allah kerim
Aminn aminn inşallah gülümŞu mübarek günlerde kabul olsun inşallah dualarımız
Yok yanlis anladinOkuyoruz inşallah o yüzden toplanalım diye başlatalım dedik ya canimilk listeyi bitirelim 2nci Allah kerim
Hicbirsey anlamadım desemYok yanlis anladinokuyoruz guzel de ilerliyoruz bence
Tabi Allah kerim bakalim artik
AmaaOrucuz arkades direk söyleyin anlaşılmıyor
He bende onu diyorum ya kızAmaabazen ben bile kendimi anlamiyorum
Yani demek istedim ki
Hep beraber okuyoruz elbet birimizin duasi kabul olur bilemeyiz kiminki kabul olur o yuzden cok iyi yapiyoruzbelirtili bir sayi koymadan ilerleyerek kendimiz tamamlariz gerisini zaten