- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Listede baya kalabalık olduk. Herkes katılırsa 3-4 tane okursak 70 olur zatenAmaabazen ben bile kendimi anlamiyorum
Yani demek istedim ki
Hep beraber okuyoruz elbet birimizin duasi kabul olur bilemeyiz kiminki kabul olur o yuzden cok iyi yapiyoruzbelirtili bir sayi koymadan ilerleyerek kendimiz tamamlariz gerisini zaten
Ben harici bile dagitmistim 5 6 tane tanıdığıma kendim içinListede baya kalabalık olduk. Herkes katılırsa 3-4 tane okursak 70 olur zaten
Aynen cok hizli bir sekilde bitiririz hemenListede baya kalabalık olduk. Herkes katılırsa 3-4 tane okursak 70 olur zaten
Pardon 11 tane dagitmisim millet de dedi ki son sayfa değilmi eminmisin yok dedim 328 ben onu dağıtıyorum. Diğerini dağıtan çok olmuş sanırım.Aynen cok hizli bir sekilde bitiririz hemen
Kısa ya birde çabuk bitiyor okurkendeAynen cok hizli bir sekilde bitiririz hemen
Ha sen bizim sayfayi dagittinPardon 11 tane dagitmisim millet de dedi ki son sayfa değilmi eminmisin yok dedim 328 ben onu dağıtıyorum. Diğerini dağıtan çok olmuş sanırım.
Son sayfada okunuyor demek ki. Bir kaç gündür sitede de çok varPardon 11 tane dagitmisim millet de dedi ki son sayfa değilmi eminmisin yok dedim 328 ben onu dağıtıyorum. Diğerini dağıtan çok olmuş sanırım.
Asıl dua bu sayfa da geçiyor kuzu bilmiyorum ki bu sayfa okunması gerek aslındaHa sen bizim sayfayi dagittin
Ayy insallah olur Evet herkes neden son sayfayi 70 kere dagitiyor aceba
Aynen bes dakikadan daha az suruyorKısa ya birde çabuk bitiyor okurkende
Gidiyim de son sayfanın türkçesine bakıyım merak ettimAsıl dua bu sayfa da geçiyor kuzu bilmiyorum ki bu sayfa okunması gerek aslında
Listeyi paylaş ta yine karışıklık olmasın canım çok yazdık kaynadıAynen bes dakikadan daha az suruyor
Baktın ya geçen senGidiyim de son sayfanın türkçesine bakıyım merak ettim
Paylascam simdiListeyi paylaş ta yine karışıklık olmasın canım çok yazdık kaynadı
Ders gördüm çok ama hafızlık mertebesine gelemedik canim isterdim olmayıH M canim hmim sen cok guzel okuyorsun hafizlik varmi sende
Baktımda unuttum mu diye tekrar baktım bu son sayfada cidden çocukla alakalı bişey yok kiBaktın ya geçen sen
Olsun şifa niyetine de okunur inşallah biliyordum hamile olduğunu ne güzel senin duanı da alalımKizlar ben hepsine uyarim da yani bilginiz olsun diye yazmak istedim Allahim hepinize isteyen herkese nasip etsin insallah ben gebeyim yine de okumak istedim kimimizin duasi kabul olur bilinmez diye, insallah okudugumuz surelerin yüzü suyu hürmetine dualarimiz kabul olsun