- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.421
Teşekkür ederim canım allah razı olsun,allah sanada tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım allah razı olsun,allah sanada tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Allah razı olsunn rabbim dualarınızı dualarımızı kabul etsin saglıkla evlatlarımıza kavusmayı nasip etsin rabbim agzınıza saglık
Allah razı olsunn rabbim dualarınızı dualarımızı kabul etsin saglıkla evlatlarımıza kavusmayı nasip etsin rabbim agzınıza saglık
amin ecmain kardeşimDil-i bitab Allah razi olsun seni ve aileni korusun rabbim cok tesekkur ederim
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden sizler hep dualarımdasınız hepimizin dualarını kabul etsin rabbim
Allah razı olsun çok çok teşekkür ediyorum hepimizin dualarını kabul etsin rabbim tez zamandaM Mucizebekleyis niyetine 2 tane okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins
Aminn inşallah senin gibi hamişlerin duasına çok ihtiyacımız varRabbim tek tek hamile kalip buraya hamileyim yazmayi nasip etsin
Herzaman dualarimdasiniz insallahAminn inşallah senin gibi hamişlerin duasına çok ihtiyacımız var
Mervişim nasılsınHerzaman dualarimdasiniz insallah
Iyim sukur elifim sen nasilsinMervişim nasılsın
Sağol canım iyiyim bebiş nasılIyim sukur elifim sen nasilsin
Ağzına yüreğine sağlık Rabbim senden razı olsun canım benim@Renkli Fiyonk goah Cookiie kun fe yekunnnn R rana20 için Meryem suresi okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
Bebiste iyi teyzesi insallah iyidir yani haftaya rdvum var Sukur bulantilarim cok artti bazen kotu oluyorum ama genellikle iyiz hamdolsunSağol canım iyiyim bebiş nasıl