- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Canim biz bitirdik maalesef suan meryem suresini okuyoruz kuran biliyormusun ?Takrar okuyor musunuz acaba
Kızlar bana bu sayfayı okur musunz 70e tamamlamam lazm 40 kişi okudu 30 kaldı kişi başı 1 kere okuması lazmms annem birinden görmüş bana da okutturuyo yardmcı olursanz sevnrmCanim biz bitirdik maalesef suan meryem suresini okuyoruz kuran biliyormusun ?
Okurum ben Canim insallahKızlar bana bu sayfayı okur musunz 70e tamamlamam lazm 40 kişi okudu 30 kaldı kişi başı 1 kere okuması lazmms annem birinden görmüş bana da okutturuyo yardmcı olursanz sevnrm Eki Görüntüle 2839609
@Oriana
@H M
@Life light
@Magnifiaque
@zey_nep
@Seferye hatun
@burcusami
@pawlover
@morkagit
@iremblncglyn
@SoLeiL12
@Renkli Fiyonk
@Elif 8887
Saol magni canm Allah razı olsunOkurum ben Canim insallah
Bende 1 tane okudum canım senin için rabbim kabul etsinKızlar bana bu sayfayı okur musunz 70e tamamlamam lazm 40 kişi okudu 30 kaldı kişi başı 1 kere okuması lazmms annem birinden görmüş bana da okutturuyo yardmcı olursanz sevnrm Eki Görüntüle 2839609
Allah razı olsun canm çok saol eksik olmayınBende 1 tane okudum canım senin için rabbim kabul etsin
Okudum cnm Rabbim kabul etsin inşallahKızlar bana bu sayfayı okur musunz 70e tamamlamam lazm 40 kişi okudu 30 kaldı kişi başı 1 kere okuması lazmms annem birinden görmüş bana da okutturuyo yardmcı olursanz sevnrm Eki Görüntüle 2839609
Allah razı olsun canm çok saolOkudum cnm Rabbim kabul etsin inşallah
Bende okurum cnm insKızlar bana bu sayfayı okur musunz 70e tamamlamam lazm 40 kişi okudu 30 kaldı kişi başı 1 kere okuması lazmms annem birinden görmüş bana da okutturuyo yardmcı olursanz sevnrm Eki Görüntüle 2839609
Allah razı olsun canmBende okurum cnm ins