- 30 Ocak 2017
- 12.826
- 194.559
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
İnşallah magnim kimin gönlünde ne varsa merhamet sahibi Rabbim bilirAllah o guzel kalbine en guzelini versininsallah rabbim esine saglik versin dualarimdasin
Allah razı olsun çok sağol.. Rabbim ya Şafi ismiyle sifa versin ins esineBen bütün arkadaslarin niyetine bir kere okudum şimdi. İnşallah hayırlısıyla nasip olsun
Insallahİnşallah magnim kimin gönlünde ne varsa merhamet sahibi Rabbim bilir
İnşallahAllah razı olsun çok sağol.. Rabbim ya Şafi ismiyle sifa versin ins esine
Allah hayırlısını bilirInsallahUzulme sakin Allah buyuk
Aynen Allah kerimAllah hayırlısını bilir
Allah razı olsun. Rabbim yüzünü her zaman güldürsün bütün kötülükleri uzak etsin inşallahBen bütün arkadaslarin niyetine bir kere okudum şimdi. İnşallah hayırlısıyla nasip olsun
zey_nep icin okuyanlar
Sure yarin aksama kadar
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12
burcusami 2
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
@Renkli Fiyonk 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Havva Aras 2
Z Zerre 2
İnşallah temiz çıkar sonucuAmin inşallaheşim yarın biyopsi vericek. Yarın erken kalkmamız lazım. Miracla uyudular ben dua ediyorum
Harikasin ya vallah Allah razi olsunOriana Aselhannn H M Life light Magnifiaque arkadaşlarım hakkınızı helal edin ben bugün katıldım geç okumuş oldum sizin için. Hepinize ayrı ayrı 2 şer tane okudum rabbim niyetimizi kabul eylesin
Amin cümlemizden inşaAllahHarikasin ya vallah Allah razi olsun
Allah razı olsun teşekkür ederimOriana Aselhannn H M Life light Magnifiaque arkadaşlarım hakkınızı helal edin ben bugün katıldım geç okumuş oldum sizin için. Hepinize ayrı ayrı 2 şer tane okudum rabbim niyetimizi kabul eylesin
Allah razı olsun elhamdülillah tamamlandı rabbim evlat hasretlerimizi dindirsin inşAllahKuzum merhaba eksiğin varsa birtanede ben okuyabilirim
5 tane okudum. Allah kabul etsin inşallahzey_nep icin okuyanlar
Sure yarin aksama kadar
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12
burcusami 2
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
@Renkli Fiyonk 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Havva Aras 2
Z Zerre 2
Okudum Allah kabul etsin inşaallahzey_nep icin okuyanlar
Sure yarin aksama kadar
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12
burcusami 2
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
@Renkli Fiyonk 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Havva Aras 2
Z Zerre 2
Bu sayfa şifa niyetine de geçer inşallah seninde maddi manevi şifana okuyalım bızdePeki kimin için kaç kez okuyacağım. Elimden geldiği kadar destek olmak isterim
Oyy canim benmBen bütün arkadaslarin niyetine bir kere okudum şimdi. İnşallah hayırlısıyla nasip olsun
Allah razı olsun okuyanlardan olsunOriana Aselhannn H M Life light Magnifiaque arkadaşlarım hakkınızı helal edin ben bugün katıldım geç okumuş oldum sizin için. Hepinize ayrı ayrı 2 şer tane okudum rabbim niyetimizi kabul eylesin