Enayi yerine mi konuluyorum ( bakıcı meselesi)

Çok izin istiyor ben evdeyim diye de çocuk bana kalıyor insan en azından hem gelince çocuğa bakmıyorum oturuyorum hem bu kadar izin alıyorum varı bir işin ucundan tutayım diyebilir diye düşünüyorum. Haa izin istemese iş konusunu yine çok sıkıntı yapmayacağım ama bunlar üst üste gelince ister istemez her şeyi batmaya başlıyor

Doğumdan sonra çalışacağım benek en fazla 5-6 aylık olana kadar evde olacağım Doğuma kadar olan süreyi de katarsak toplam 7-8 ay daha evde olurum

Keşke ben baksaymisim sizin bebeye
Bende zenginlerin yaninda calistim villada 3sene cocuk yoktu ev isi diye girdim 2sene sonra bebek oldu benide tanıdılar haydiii onada el attim,agir gelmeye başladı yemek çocuk temizlik falan filan koca villa özbekistanli bakıcı tuttuk o bakmaya basladi cocukta benimleydi sürekli bana alisik zor alisti bakiciya ona dolarlari veriyorlardı ben herşeyi üstlenen ben askeri ucretle,1sene daha devam edip ayrildim,bana soracak olursanız bırakın gitsin zaten bi ise yaramiyomus bosuna para veriyosunuz,bu süreçte biz disari çıkmazken keyfi gezmek ve hastaligi tasıyıcılığı varken hiçbir gerek yokkkk üzmeyin kendinizi inşallah allah gönlünuze gore verir

Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirirseniz böyle yapar işte evet bu suistimaldir 5 kuruş bile vermezdim şahsen ben rahatsız olurum anne evdeyse ben niye boş oturayım ya gitmem para almam ya da anneyi bebekle bırakmam ben ilgilenirim iş konusunda haksızsınız çünkü baştan böyle konuşulmuş

Biraz ara verin bence ücretsiz izin gibi olabilir doguma kadar kendiniz idare edersinuz dogumda anneniz yardimci olacakmiş bütün bu süreçler sonrasi ararim ben seni diyebilirsiniz hem korona sürecide o zamana kadar biter inşallah herkes için daha az riskli ve daha az sinir bozucu

Bir yakinimin iki bebeği var ücret 6000 TL imis.bir gün izin var ve bos kalınca işlere yardim etmek uzere anlaşmışlar.siz bastan anlasmadiginiz için birşey deseniz de olmaz gibi zaten yapmak istese farkeder ve yapardı birşeyler.artik calismiyorsaniz ev işlerine yardımcı tutup çocuklarla siz ilgilenin daha mantıklı gibi sevgilerimle

Şimdi gördüm konuyu
Benimde bir hafta oldu alali aynı benimki
3 te çıkacaksın anlaştım ben gelir gelmez kaçıyor

Kadin profesyonel bakici degil ki, pekala basit islere katilabilir.. Ayrica siz de evdesiniz. Mesai saatini tv izleyip kahve icerek gecirmesi bana hic normal gelmedi. Ben olsam 2. bebekten önce kendime dogru düzgün bir bakici bulurdum. Parayi sokoktsn toplamiyoruz sonucta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…