En zor günümde yasadiklarim

Ceza aldı ,ben şikayetimi çekmiştim o zamanlar duzeldigini sanmıştım çaba gosteriyordu çünkü,rol imiş.
Kamu davasına döndüğü için benim şikayeti cekmem ise yaramadı.İtiraz dilekçesi sundu yeniden duruşma günü verildi.
Farkındayım yaptıkları yenilir yutulur değil.Aklimda asla kabul etmiyor zaten.Yinede beraber yaşadığım merhametini eksik etmedigim insana bana zarar verdiği halde zarar vermek içimden gelmiyor.Ben en kotu halimde bile merhamet edip titredim üstüne ,ama hiçbir zaman merhamet görmedim.
Benden tiksindigini hatta binde bir ilişkilerimizde başka kadınları hayal ederek beraber oldugunuda biliyorum.Dusman gördüğünü öç aldiginida biliyorum.
Kendi ağzı ile beni affedemedigini hırsını alamadığını merhamet etmediğini söylemişti.Kavgalarimizi vs affedemiyormus!
Halbuki eziyet eden o!
Ancak mutluluğuna engel olan ben!
Ölsem de nafaka odemese keşke !
Bogazimiza para girmesede rahat rahat harcasa her bir kuruşu ,manken gibi kizlar sırada ben engelim ona !
Ista gercekten hayat her seyi insanin karsisina ogretmek icin cikariyor. Kimi merhameti kimi kendisini sevmeyi kimi ofkeyi ogrensin diye... umarim sizde artik mesaji alir gereken dersi ogrenir ve hayatiniza saglikli sekulde devam edersiniz. Bu konu cidden cok üzdu beni.

şimdi bir dakika anlamadım
siz bebek ile annenizde misiniz o evde mi?

öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim sizi ve yavrunuzu feraha çıkarsın inşallah

Yok ailemin yanindayim çocukta hastaydı nesi varmış iyi mi demek için bile aramadı.
Çocuğa zerre ilgisi yok.Mutluluguna engeliz aramaz aramasinda
Bu adama donmeyeceginizi varsayarak size bir tavsiye vermek istiyorum. Lutfen ama lutfen cocugunuz kocaman olana kadar en azindan bi 15 yasina gelene kadar ayni evde yasayacaginiz bir iliskiye baslamayin tekrsr evlenmeyin. Lutfen. Cunku siz bu gibi bir duruma bile katlanmissiniz, muhakeme yeteneginizin gelismesi lazim, erkek secimlerinizde belliki pek saglikli degil olan o cocuga olmasin olasi yeni bir iliskide. Oz babasindan kurtuldu olasi yeni bir iliskinin acisini cekmesin. En azindan bi 15 sene cocugunuzla ayni evde yasayin eve yabanci sokmayin lutfen. Ve tedavi alin. Cunku kendisini bu kadar korumayan bu kadar ozdeger eksikligi yasyaan birisinin cocugu konusunda da bence dikkat edilmesi gerekir. Hem yetistirme , hem koruma anlaminda. Beni yanlis anlamayin ama destek alirsaniz sizde iyilesirsiniz bebeginiz icinde daha guvenli bir ortam olusur. Umarim bu sozlerimi dikkate alirsiniz. Saglikla buyusun yavrucak.

siz bebek ile annenizde misiniz o evde mi?
Umarım öyledir çünkü sizler sadece bu konuya şaşırdınız ama konu sahibi evliyken hatta hamileyken bile kocası ona neler neler yapmış. Eğer aile evinde değilse ya da tekrar eve dönerse geçmiş olsun konu sahibini artık haberlerde izleriz maalesef

Kvsi çocuğu sırf kapak atmak için yaptığını düşünüyor, kocası desen seni istemiyorum diye zulmedip duruyor eğer boşanmazsa zulümlerin dozu çok artar

Son düzenleme:
Umarım öyledir çünkü sizler sadece bu konuya şaşırdınız ama konu sahibi evliyken hatta hamileyken bile kocası ona neler neler yapmış. Eğer aile evinde değilse ya da tekrar eve dönerse geçmiş olsun konu sahibini artık haberlerde izleriz maalesef

Kvsi çocuğu sırf kapak atmak için yaptığını düşünüyor, kocası desen seni istemiyorum diye zulmedip duruyor eğer boşanmazsa zulümlerin dozu çok artar
Boşanma avukatı tutmuş çoktan.Bense ağlayarak parasız bebekle barodan avukat tutmak için gidicem onun altında araba elinde para var bense surunuyorum

Boşanma avukatı tutmuş çoktan.Bense ağlayarak parasız bebekle barodan avukat tutmak için gidicem onun altında araba elinde para var bense surunuyorum
Haklı olarak ah ettiniz, umarım bu davranışlarının sonuçlarını yaşar. Herkes kalbinin ekmeğini yer sana öyle canice davranacak da işleri yolunda gidecek hiç zannetmiyorum

Ama mutlaka destek alın zaten hamilelik, doğum yapmak, lohusalık bunların hepsi başlı başına zorlu aşamalarken siz bir de bu süreçte bu insan olamamış kişiyle uğraştınız. Destek alıp bundan sonra elinizden geldiğince iyi beslenin lütfen beslenme düzeniniz de bozuktu

Back
X