Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu demeye geldim muhtemelen haşlamalık patates alıyor.Aldiginiz patates ile alakali olabilir mi?
Patatesin cinsinden olabilir. Bi de yağ iyice kızmadan atarsanız da yumuşak olur.Arkadaşlar birçok marka yağı denememe rağmen patatesler kızarmıyor haşlanmış gibi oluyor, hangi yağ en iyi patates kızartıyor deneyimlerinizi bekliyorum ( airfrayer yağsız fırındada yapıyorum ama insanın canıda bazen çıtır çıtır kızgın yağda kızarmış patates istiyor)
Patatesin türü, kızartmaya uygun olmayabilir. Yemek için farklı tür, haşlama için farklı, kızartma için farklı patates kullanılıyor. Çok anlamıyorsan bunları satıcıya sorarak alırsan daha iyi olur senin için söylerler genelde. Bir de şu an dönemi mi bilmiyorum ama eski patates yeni söküm patates de fark eder tazelik de etkiliyorArkadaşlar birçok marka yağı denememe rağmen patatesler kızarmıyor haşlanmış gibi oluyor, hangi yağ en iyi patates kızartıyor deneyimlerinizi bekliyorum ( airfrayer yağsız fırındada yapıyorum ama insanın canıda bazen çıtır çıtır kızgın yağda kızarmış patates istiyor)
Saglıksız ama onlarDonmuş patates alıp airfryerda pişirin. 200 derecede 20 dakika yapıyorum çok güzel oluyor :)
Agriayı bulamıyorum ki İzmirde oturmama ragmen.
Aslında kızartmanın kendisi de sağlıksız çıtır patatesin sırrını bunda buldum diyebilirim herkesin kendi tercihi tabi kiSaglıksız ama onlar
Ya oyle tabı amaAslında kızartmanın kendisi de sağlıksız çıtır patatesin sırrını bunda buldum diyebilirim herkesin kendi tercihi tabi ki
Evet olabilir ama bir sürüsünü denedim hep aynımı denk geldi acaba yağında etkisi vardır diye düşünmüştümAldiginiz patates ile alakali olabilir mi?
Çok kızgın yağa atıyorumPatatesin cinsinden olabilir. Bi de yağ iyice kızmadan atarsanız da yumuşak olur.
hoşgeldin muhtemelen olabilirBunu demeye geldim muhtemelen haşlamalık patates alıyor.
Onuda yapıyorum ama tatsız kuru gibi oluyor ya ne kadar yağ da fısfıslasam üstüneDonmuş patates alıp airfryerda pişirin. 200 derecede 20 dakika yapıyorum çok güzel oluyor :)
Akrilamid konusunda haklısınız ama benim daha önce okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla dondurulmuş olduğunda besin değerini tamamen kaybetmiyor. Bir de akrilamid oluşumunda sanki farklı etkenler de vardı pişirme şekli vs. gibi. Emin değilim Söylediğiniz gibi ama harika sağlıklı bir şey değil tabi ki. Ben sadece o çıtırlığı arayanlar için kendi çözümümü paylaştım Ay bir de nickiniz çok tatlı bunu söylemeden geçemedim. Ne zaman bir konuda görsem gülümsetiyorYa oyle tabı ama
Paketli olan kanserojen
işlenmiş patates olduğundan besleyici değil ve dondurulmuş oldugundan patatesin nişastası buzlukta şekere dönüşüyor şekeride kızartınca
tabakta gördugumuz patatesın mıktarından fazla akrilamid yemiş oluyoruz sadece
Evdekinde bu zararu daha az gozlemlemişler diye bılıyorum, oyle hatırlıyorum belki yanlış
Belki çok fazla pişiriyor olabilirsiniz. Çok pişince airfryer kurutuyor maalesefOnuda yapıyorum ama tatsız kuru gibi oluyor ya ne kadar yağ da fısfıslasam üstüne
Çözümünüz harika zatenAkrilamid konusunda haklısınız ama benim daha önce okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla dondurulmuş olduğunda besin değerini tamamen kaybetmiyor. Bir de akrilamid oluşumunda sanki farklı etkenler de vardı pişirme şekli vs. gibi. Emin değilim Söylediğiniz gibi ama harika sağlıklı bir şey değil tabi ki. Ben sadece o çıtırlığı arayanlar için kendi çözümümü paylaştım
Ay bir de nickiniz çok tatlı bunu söylemeden geçemedim. Ne zaman bir konuda görsem gülümsetiyor